122

Генерал Коротков

преди 9 години

До ДО 169Е, много си негрмотен, европеецо, пфу! :(

121

Акъл море до 170

преди 9 години

Прав си за КГБ.Когато преди години КГБ ти обясняваше нещата от живота ти слушаше в захлас.Същото е и сега,когато ЦРУ ти ги тъпче в кратуната.За ЕС си също прав.Можеш да купуваш западни стоки и да пътуваш на Запад колкото и когато си искаш(стига да имаш пари!).По различно е с българските стоки-почти ги няма,нито в БГ,нито на Запад.БГ не може и домати да произведе.А за НАТО не си прав.Не България е в НАТО,а НАТО е в България!От горенаисаното следва,че БГ е КОЛОНИЯ,а не съюзник!

120

Анонимен

преди 9 години

еййй голямо подмазване тоя путин брее...голяма работа..сърбаците зеха няколко мига и се подмокриха кат матрьошки пред гол пиян руснак

119

Анонимен

преди 9 години

А видинки няма ли да им пратят.

118

Анонимен

преди 9 години

На гърците и кипърците колко им дадоха , твойто шапкарче го чака сепуко от най кървавите някога в европа , не е за пари за чест е да умре *** му шапкарски той си знае защо......................евроазийски *** , вервай.

117

Патриот

преди 9 години

***.....

116

Румбо

преди 9 години

То с малко се започва-днес акумулатори за самолетите,утре току виж им върнали Косово.Както са тръгнали нещата....На Куба опростиха 32 млрд.,на С.Корея-10млрд.

115

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 151Друже, я ми светни за сектата на братя Гайд, нещо много късно чух за нея. Това, което знам е, че било някаква налудничава тракийско-египетска помия и че главатарите бичели големи пари от облагане на наивници с данък десятина. Интересна ми е тази тематика, може някой да знае повече.

114

Иван

преди 9 години

До Анонимен 36Да бе, да! Използвана е от древни византийски и арменски хронисти. Прочети нещо за Теофан Изповедник, Прокопий Кесарийски, Мовсес Хоренаци. Не вога да разбера защо разни нискочели чуждопоклонници така мразят славянското у нас, че и прабългарското. О йес, досещам се - ниско самочувствие! Уау!

113

ДО 169

преди 9 години

Тия неща ни ги говореше КГБ .Номера не мина .БЪЛГАРИЯ Е ВЪВ ЕС ,БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ СА ЕВРОПЕИСКИ ГРАЖДАНИ .България е във НАТО наи силният алианс във света. ТИ КОИ СИ ,КАДЕ СИ ЧЕ НЕ РАЗБРАХ.

112

Акъл море до Улав

преди 9 години

Може и *** да съм но свестни домати и боза НЯМА! България е синоним на престъпност и падение в чужбина.За българин да не говорим.На Запад дори арабите са за предпочитане.Може да си много умен,главата ти да е голяма кофа,но това не можеш да промениш.И по-зле ще става! България не става за нищо.Всеки го знае.

111

Акъл море до 166

преди 9 години

Абе вие сте особени хора! Не е ли ясно,че където и да отидеш ти си оставаш българин и носиш срама на нацията си! Какво ще се промени,ако отида в Сибир или където и да е?Аз си оставам част от нацията от която произхождам.Ти като си толкова умен можеш ли да ми кажеш едно нещо,което да те прави горд,че си българин?Освен головете на Стоичков и на Лечков срещу Германия 1994 аз друго не виждам! за оследните 25 год! Далавери,мръсотия и разруха!Това е България!Поне домати и свестна боза да имаше!

110

Анонимен

преди 9 години

До Акъл мореВари в сибир койте спира само че и там ще дойде ДЕМОКРАЦИЯТА НА ЧИЧОТИ САМ Путин само ОДЛАГА нейзбежното

109

Акъл море

преди 9 години

Срам ме е,че съм българин! Русия ни е дала държава,след като сами сме си я унищожили,а ние правим всичко възможно да слугуваме от сърце на враговете и! Щях да съм горд,ако бях сърбин,чех или руснак! Идиотия беше да служа в Българската Народна Армия срещу империализма,за да се дадат летищата и да се отворят военните заводи на врага.СРАМ И ПОЗОР! Такава нация няма бъдеще!

108

куче на войната

преди 9 години

До Ооулюф не плужаче аганцето го купиха сърбите за благодарнос дето им дадохме посока височина тип и направление на целта после им настройхме радара да проследи нашия маяк на мишената зада е сигорно че ще ОЦЕЛЯТ ще ПЛАЩАТ и други УЧЕНИЯ а А Воените им ще отчитат Висока Бойна ГОТОВНОС и ще си запазят болтовете а Бюджета на сърбия олеква с 2 милиона евро на учение те НЯМАТ полигон за срелби нещо Хърватите ги изгонили те ти куромпираната схема ДИОНИС да те благослови

107

куче на войната

преди 9 години

До Ооулюф Кажи плужаче с какво пуснахме мишените на срелбите да те видя като много ревеш за сърбите дали е истина дето го разказвам и кой на кого се смя етоти жокер 1 Пуснаги самолет 2 пуснаги кораб 3 излетяха от релса 4 Дионис и траките ги носиха

106

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКак дане се Радват То какво изкаш от племе на роби и слуги Дори самото им име сърби СЪРВИ значи слуги Ромеите са си го казали в ХРОНИКИТЕ

105

Анонимен

преди 9 години

Surbite se radvat na 3 akumulatora ,4ovek mojelo da padne tolkova nisko zna4i

104

анонимен

преди 9 години

Сърбия получава и ще продължида получава помощи от Русия, разбира се че ще подпише южен поток и ще получава газ на ниски цени а сега от санкциите на Русия към Европа. Сърбия пак ще спечели като развие земеделието си и изнася за Русия. България печели комбинация от три пръста а от САЩ печели същата комбинация по две.

103

Анонимен

преди 9 години

До Анонименсамо в мокрите си мечти 15 на 4 товае