62

Анонимен

преди 9 години

До ЦиганинПрез ПСВ избраха правилната страна и дадоха 1000000 мъртви секи 5 половината от това наша работа да изберат още веднъж правилната и найстина ще останат колкото за под една слива

61

Gruio

преди 9 години

Кога ли наща мила държавица и най-вече нейните управници ще заемат такава позиция,че хем да не сме с никпй, хем да не сме против никой, а и подаръци да ни правят щото сме независими.Еж мечти мечти, а то каквото и да се каже за Сърбия,Русия или ЕС няма значение,защото тук кадето сме все сме на едно и също дередже, кой ни фане той ни яне.

60

Анонимен

преди 9 години

Брей, тоя нямат пари за едни акумулатори ли бе?

59

Анонимен

преди 9 години

До 87То ние прокопсах ме та се невиде с тоя ЕС

58

Анонимен

преди 9 години

браво на сърбия! отстоява си собствените интереси, а не на другите! до Rusofob! когато сърбия водеше война през 90 години, те бяха по добре от нас, въпреки войната! ние без война и съвсем доброволно продадохме и предадохме българия,само за да ни кажат бравос!

57

Анонимен

преди 9 години

За това още бая време ще чакате в "Чакалнята" за приемане в ЕС! И това ще стане,когато разберете,че това,което може да ви даде ЕС-Русия никога няма да може!---Закриване на производството и селското стопанство, безработица, бедност, износ на природни ресурси от чужни концесионери за жълти стотинки, хипермаркети наводняващи с вносни стоки, приватизиране на стратегически отрасили и природни богатства, скъпи услуги, ток и енергия - това ще им даде ЕС.

56

КНК

преди 9 години

ЧЕСТИТО !!! ДА ЗАПОЧВАТ ДА ЯДАТ МиГ-ове ,ГРАД-ове, БУК-ове и т.н. !!! Както Дунав мост 2 ги заобикаля ,така и ЕС ще ги заобиколи !!! Въпроса е че ние сме предатели и на ЕС !!! С този "червен" камък на шията , положението ни става все по-тежко !!!

55

Анонимен

преди 9 години

Голяма работа. Пък нашия велик съюзник САЩ ще ни даде 5-6 40 годишни 3 ръка с незнайно колко летателни часа Ф(ук)16 и то за жълти стотинки има няма 200 000 000 долара, да видите вие.

54

Анонимен

преди 9 години

Тоя за два акумулатора гащите ще си свали . Да беше се обадил във Факултето - десет щяха да му дадат.

53

куче на войната

преди 9 години

Голи и боси горките 4 мигчета и то едното учебно дари ние сме авиациона сила сравнение с тях се пак имаме 15 който летят а това е таман 4 пъти повече

52

ГОЧО

преди 9 години

БОБИ, ***, ТИ В ПАЗВАТА СИ ИМАШ МИЛИОН И ПОЛОВИНА - 1 500 000 КАЖИ-РЕЧИ ТУРСКИ ВОЙНИЦИ.ОНЕЗИ ОТ ОДРИН КАТО СВИРНАТ С ТРЪБАТА И ДАДАТ ЗНАК...+ АКО ВЛЕЗЕ И РЕДОВНА ВОЙСКА ОТ ТУРКИИЕ.НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ ДЕМОКРАЦИЯТА И СЕБЕ-ОПРЕДЕЛЯНЕТО.НИКОИ.САЩ И АВРУПА НИЩО НЯМА ДА НИ ПОМОГНАТ.И МАМА ТУРКИЯ ЩЕ НИ ОПРАВИ.

51

Rusofob

преди 9 години

За това още бая време ще чакате в "Чакалнята" за приемане в ЕС! И това ще стане,когато разберете,че това,което може да ви даде ЕС-Русия никога няма да може! Тя ще ви подарява само стари части за овехтели стоки ,а ще иска от вас...да й целувате ръка за това!

50

Анонимен

преди 9 години

Като имаше пожари и искахме помощ натовски вертолети за гасене, НАТО поиска фантастична сума за наем, въпреки че сме членове. Тогава Русия изпрати безвъзмездно въртолети за гасене на пожари.

49

Анонимен

преди 9 години

Какво да ни даде Русия бре мисир?Ние сме "партия" с отбора който иска да затрие Русия, как можеш да очакваш "даване"? Прости аркадаши.

48

Бирено шкембе

преди 9 години

Бе не знам Сърбите по какъв път са тръгнали, обаче в Сърбия месото е истинско. А у нас гей паради, весели крави, щастливи кокошки, а отскоро и прахосмукачки с мощността на сешоар....И цената на тока - нагоре.

47

Анонимен

преди 9 години

Браво на сърбите, никога не са били г.зомийници.

46

Анонимен

преди 9 години

За разлика от нашите пишман проГейски *** ,сърбите много добре балансиратинтересите си навън .Със сигурност и албанците са вече пред нас .

45

Анонимен

преди 9 години

59/ Бугаристанецът е цъфнал и вързал. Последният *** и *** не само в ЕС, но и в нормалния човешки сваят. Сърбите са извоювали поне сами свободата си, поограмоти се малко, за разлика от тюфлеците.

44

Анонимен

преди 9 години

Русия винаги е давала на Сърбия, а на нас не.Нормално е.Пък и щом Русия сега не ни дава... нека не си правим илюзии, че ще ни дава ако сме с нея.

43

kiro

преди 9 години

хаа путин дал акумулатори и самолетите литнали хахаха. Те ако нямат пари за акумулатори какво да говорим за останалата потдръжка. Така че ме съмнява да литнат