77

проруска

преди 9 години

Поредната лъжа на кървавия Порошенко! Сателитите на НАТО и наблюдателите на ОБСЕ не са засякли влизане на руски войски. Американска ***!!!

76

българин

преди 9 години

До софиянец 95:Няма да коментирам цветните ти комунистически сънища, но да видим какво става днес: в резултат на действията на ***, Украйна, която НЯМАШЕ НАМЕРЕНИЕ да влиза в НАТО, сега вече ИСКА ДА ВЛЕЗЕ. Освен хилядите убити, разорени, бежанци, отвлечени, измъчвани и тероризирани по разни начини украинци - нерускиговорящи и рускиговорящи, ТОВА е резултатът, умник. Освен че ЗАГУБИ ЗА ВИНАГИ Украйна, *** ЗОРЛЕМ я насочи КЪМ НАТО. Типичната кръвожадна и безмозъчна комунистическа мизерия.

75

Az

преди 9 години

Никога Украйна не е била държава. Сега руснаци защитават руснаци, а наакания запад се месикъдето не му е работа. Да не стане така на зима да им трябват триони като отиват в тоалета.Една западна част от Укр. все още има от ония нацисти които преди 60год. разстрелваха своите.но всяко нещо с времето си.Човек като прегледа коментарите и вижда , че *** са сравнително малко, а това успокоява

74

българин

преди 9 години

До Мarxist 96:История, вонящ комунистически ***, се пише от победителите, но това не значи, че победителите винаги са прави. Германия наистина загуби войната, но няма данни, че, при победа, би оставила България за "регионална сила". А победата на "най-големият победител" - СССР, ***, а НЕ Русия е ПИРОВА. Само 20 г. по-късно победена Германия е водеща в Европа и света, а СССР, вкл. Русия е концлагер, наблъскан с просяци. Победители са САЩ и световното еврейство, *** смърдяща червена.

73

българин

преди 9 години

Каво ни интересуват драсканиците на путлеровата "преса" бе, смрадливи *** от dnes.bg? А? Катилите на *** нахлуха в ЧУЖДА, уж БРАТСКА, предимно ПРАВОСЛАВНА държава - Украйна, окупираха сгради, градски и селски райони и запалиха война там, от самата путлерова Русия постоянно ги снабдяват с хора - РУСКИ военни, оръжие и муниции, и стрелят през границата по украинците. Какво има да драскате и дрънкате? *** и всички подкрепящи и оправдаващи го са РАЗБОЙНИЦИ, УБИЙЦИ и ПОМАГАЧИ НА УБИЙЦИ.

72

Божо

преди 9 години

До МarxistТи си живо доказателство, че няма разлика между комунисти, социалисти, националсоциалисти , ислямски фундаменталисти и всякакви други садисти !!! вие сте болни хора !!!

71

Мarxist

преди 9 години

Аз не разбирам защо има българи, които се радват на загубата на Германия във войната. Ако бяха спечелили, сега България щеше да е регионална сила в Източна Европа, а не пешка на ЕС. И нямаше да имам грам угризения колко милиона са убити, ако България беше спечелила войната. В крайна сметка историята се пише от победителите. А най-големият победител след войната е Русия ;) Тъй че се осъзнайте навреме или ще сте част от следващите загубили. Жал ми е за България, не за вас капиталистически ***.

70

софиянец

преди 9 години

поръчките от деструкция колумбия продължават - яценюка преди малко обяви, че Украината трябвало да става вече "блокова" държава, та предложил да се промени конституцията която я определя като "извънблокова" такава... предполагам ще останат в състава под името галичина или нещо подобно лвов и още няколко при-полски територии, пък азовско море към Новорусия и конец фольма - хубавото е, че реднешката *** ще се окопае дългосрочно на скапаният си континент та да си почине света от войни малко...

69

Божо

преди 9 години

До nenoАз нямам акъл, а ти имаш - това е абсолютна истина !!! А някога хитлер също е разпространявал снимки на убити судетски немци от чехи !!! Украинските "фашисти" са ВСЯКАКВИ хора, както и руските "антифашисти" !!! Светът за някои хора е черно бял, а той е ЦВЕТЕН !!! Троловете, които насаждат омраза , са еднакво отвратителни !!!

68

за neno

преди 9 години

neno, питай ФСБ защо им беше нужно да подпалят 49 души в Одеса, само и само да бъдат обвинени украинците че били фашисти и това да е повод за сегашното нахлуване на руската *** в суверенна Украйна. Такива масови убийства с цел оправдание на кремълската политика са почти ежедневие за вампира Путин. Хиляди са жертвите на този масов убиец с цел да прокара захватническата си политика.

67

до 86

преди 9 години

Имат много важна работа, да трепат руски терористи-путинисти. Това е от голяма полза за целия свят. Руските колорадски бръмбари трябва да бъдат избити до крак навсякъде, иначе тези *** ще унищожат света.

66

проруска

преди 9 години

Може ли някой да ми обясни какво правят частни американски военни и снайперисти в Украйна? Каква работа имат там?

65

Божо

преди 9 години

До MarxistВие, червените сте абсолютно прави !!! Който не е съгласен с вас, трябва "немедленно" да се разстреля !!! И с какво сте по-различни от националсоциалистите на хитлер ???? хитлер е "защитил" судетските немци и какво се получи ????? Който не си спомня историята е обречен да я повтори !!! *** "защитава" руснаци в Украйна, утре ердоган ще "защитава".... !!! Човешката глупост няма граници !!!

64

Анонимен

преди 9 години

Президентът на Украйна си търси външен враг.Зощо да го търси? Та в къщата му влезе най-големия бандит и убиец в съвременния свят - Русия. Просто трябва да хване разбойника бандит за гръчмуля и да го удуши.

63

Петров

преди 9 години

Хак да им е на украинците! Когато по време на "майдана" им пишехме, че САЩ и ЕС ги вкарват в сценарий за да ги настроят срещу Русия, да ги отслабят и после да им влезнат в къщата и да плячкосват суровините им, никой не чу! Когато им посочвахме примера с разпарчетосването на България откакто е член на ЕС и откакто слушка САЩ чрез подставени и купени от тях български политици, блюдолизци и родоотстъпници-пак никой не чу. Човечеството трябва разбере, че американците не носят нищо добро

62

Спонги

преди 9 години

Режимът на фашиста Путин съвсем го подкара през просдото. Вече не се крие когато напада Украйна. А предателите рашисти продължават да въздишат по него.

61

Marxist

преди 9 години

Сегашната ситуация е ярък пример за вредата от прекомерния национализъм. Ще ги питам украинците тая зима какво ще ядат и на какво ще се топлят. Не си знаят интереса - зор е Европа, НА ви Европа :D При други обстоятелства още сега бих заминал на военен туризъм в Донецк ама не е било писано явно :D Ще отида наготово след 1-2 години на някоя церемония по честването победата над Бандеровците :D

60

До Божо

преди 9 години

Да, прав си че трябва да спре веднага тази касапница. Ама сасво направиха снощи в ООнето - не пожелаха да я спрат. Въпреки исканията на Русия и Китай, да спрат войната и да почнат преговори. Ама нато-нацистите като чуха, че трябва да преговарят с Новоросия и изпищаха на умряло. И не приеха резолюцията. ИМЕННО ТЕ ИСКАТ ВОЙНАТА. НО КАКТО Е ТРЪГНАЛО, ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ТОВА, КОЕТО ТЪРСЯТ. Ама после да не реват (га ядоха кюфтетата)

59

Marxist

преди 9 години

До БожоИменно защото повечето хора не са били на война и не са виждали обезобразен труп, положението ни е такова. Защото този труп някога е бил жив човек, бил се е за убежденията си и е умрял за тях. А днес всички припадат само като им взимат кръв. Аз душа си имам ;)И ако се наложи бих се бил за своите убеждения и бих умрял за тях. Както казах, не си ти този, който ще ме съди :) А вие от "бързата" помощ имате най-малко право да говорите трупове - половината се дължат на "бързата" ви реакция.

58

Божо

преди 9 години

До MarxistТи виждал ли си мъртъв обезобразен човек !!! Аз съм лекар и съм работил в Бърза помощ. Тези глупости ги разказвай на децата си, ако ги имаш !!! Аз може да съм душевно болен, но ти нямаш душа !!! Отивай да убиваш, ако това е "призванието" ти !!!