97

Анонимен

преди 9 години

133 подкрепям те напълно в тъжния ти, безпомощен вой в полза на САЩ -Нека вием заедно тъжно и безпомощно /обърнати в посоката на Русия/ !

96

старшина

преди 9 години

Гледат да вкарат Путин в капан в Украйна, но той не ще и не ще, търсят под вола теле но то го няма там и това е....

95

софиянец

преди 9 години

До Божов момента 1934г. ли сме?

94

Божо

преди 9 години

До софиянецПАМЕТНИК на ЗАГИНАЛИТЕ в бой с РУСКИТЕ окупатори БЪЛГАРСКИ ВОЙНИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Бъдете българи !!!

93

софиянец

преди 9 години

До Божопаметник на българският войн. това не променя същността нали така?

92

Божо

преди 9 години

До софиянецПовтарям въпроса - знаете ли какъв паметник е имало на мястото на "двореца на Людмила Живкова" ???

91

софиянец

преди 9 години

До Божоайде да не се замерваме с паметници, напоследък и един на територията на хамериканското посолство откриха? не знам как да обясни на всички русофоби, че не Русия ви е проблема а нещото между ушите, научете вече светът е различен, това не е света отпреди 25г. който кънти в ушите на измислени империи в упадък, вече не са само експлоатоторите ни от САЩ+ЕС, има Русия, има Китай, Япония загуби позиции, има цял БРИКС и т.н. Полюса вече не е един и това дава шанс на БГ!

90

Peho68

преди 9 години

Е, какво, това което е казал не е ли вярно ?

89

Божо

преди 9 години

БобиАбсолютно съм съгласен, че Русия има право да си върне Украйна, Полша, България и Манджурия, пардон Маджария !!! Тези "БЕРСЕКЕРИ" /не се пише така/, българите, манджурците, пардон маджарите и всичката останала ***, трябва да са радостни, че другарят *** ще ги освободи !!! А сега сериозно - този диктатор изобщо не се интересува от населението на Източна Украйна, интересува го ВЛАСТТА !!! Ако спре войната , *** ще загуби ВЛАСТТА, а може би и още нещо !!!! Бъдете българи !!!

88

Yakov

преди 9 години

Борбата се води между налетите долари на олигарсите около 5 млрд. и руската рубла. Това са частни армии. Затова Украинските майки протестираха срещу мобилизацията. Коя майка ще си прати сина да го трепят, а в същото време други да трупат богатства за сметка на нечия смърт. Хората вече не са глупави. Светът отдавна е вече друг. Това не са времената от Втората световна война!

87

Божо

преди 9 години

До софиянецВие сте "софиянец", а знаете ли какъв паметник е имало на мястото на "двореца на Людмила Живкова" ??? Бъдете БЪЛГАРИ, а не путлерофили !!!

86

Stamat

преди 9 години

Poro6enko, kolkoto po-skoro ukraincite te sekvestirat, tolkova po-dobre za celiq svqt!Dano go napravqt burzo... :-/

85

софиянец

преди 9 години

До българингледай са драги, ти не си българин ти си укр, няма майтап, докато не вденете, че CNN, BBC, WT, WP, Time, Economist, вече дори Independent i Guardian се превърнаха в жалко подобие на Комсомольская правда и след като продължаваш да гласуваш с телевизора си а не с главата, ако не с нея поне с джоба си - ще си останеш укр... поне прочети и нещо различно от малоумната пропаганда на големият брат зад локвата, айде малко мислете с тия празни тикви на раменете, задайте си любимият ? #КОЙ?

84

Божо

преди 9 години

До БобиКато български офицер за ГЕНЕРАЛ КОЛЕВ е трябвало да четеш далеч преди да се създаде Викито. Аз питам за друго - срещу кого е воювал и защо ??? Престанете да поддържате едностранчиво московския диктатор !!! Киевските управници може да са мафиоти, обаче не нападат Русия с твърдението, че са един народ !!! Как ще живеят заедно хората , след като , дай Боже , тази касапница спре ??? Ако е толкова загрижен , путин да дръпне шалтера на руските войски в "отпуск" !!! Стига СМЪРТ!!!!

83

Божо

преди 9 години

До БобиТи нямаш интерес и към България, и към Русия, и към "Окрайна", ти имаш интерес от московската военна хунта, която ти дава смисъла на живота !!!

82

Божо

преди 9 години

До БобиТрети път питам - знаете ли кой е ГЕНЕРАЛ КОЛЕВ и какво мислите за него ?????????????????????????????????? Нали имате военно образование , вероятно е от московска военна институция ?????????????????????? В интерес на България, на Украйна , на Русия е тази кланица да се прекрати ВЕДНАГА !!!!! Интерес от войната има предимно кремълската енергийна и оръжейна мафия !!!

81

Божо

преди 9 години

До БобиВтори път питам - знаете ли кой е ГЕНЕРАЛ КОЛЕВ и какво мислите за него ??????????????????????????????????

80

Негърчо

преди 9 години

Да а спомняте ли си как Хамериканците нападнаха Ирак щото ... и накрая се каза щото Хюсейн убил 5000 кюрди в едно село. То и това е лъжа може би, но 5 000 а сега над 20 000 и какво Хамериканците и НАТО забраняват да се тъгува с този или онзи и к'во. Май живеем в измислен свят. Империалистите им е кеф, че се избиват в Украйна и не и харесва да им вземат нефта.

79

българин

преди 9 години

До Боби:Фуражкаджия, нямам военно образование, но имам техническо. А ти си НЕВЕРОЯТНО ***. Това "старо" въоръжение откъде идва? (Оставям настрана данните на американци и британци, че сепаратистите ползват танкове Т-72, както и това, че азиатският самолет беше свален от руснаци със съвременен модел ракетомет.) От Русия. По признание на самите сепаратисти, сред тях има НЯКОЛКО ХИЛЯДИ РУСНАЦИ, ВОЕННИ от Русия. Е, за какви клипове в Ю-тюб дращиш? Вярно е явно, че под фуражка акъл не вирее.

78

Божо

преди 9 години

До БобиДо всички путлерофили - имам един въпрос - знаете ли кой е ГЕНЕРАЛ КОЛЕВ и какво мислите за него ??????????????????????????????????