17

Анонимен

преди 9 години

Руски военни в отпуск воюват нейде на майната си ? Кажи ми за поне една държава, която да го позволява това с нейните военни ! Осъзнаваш ли що за глупост е това ?--------------------Добре ти можеш ли да кажеш една държава, която е бомбардирала европейска столица, затова че иска да си запази териториалната цялост, а после финансира правителство да изпраща армия срещу цивилни, защото нарушават териториална цялост!Има ли друга така държава на планетата земя?

16

идиоти

преди 9 години

Киев не може да се справи с опълченците който правят армията им на пух и прах,войниците бягат в Русия,цели взводове хвърлят оръжието и се прибират по домовете си,изоставени са танкове,ракети,оръдия,а те търсят външни врагове......

15

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен-----------защото следващата седмица излизат предварителните реьултати в най мащабното раьследване в холандската история потрай и ще видиш-----------Те резултатите са готови много преди Боинга да бъде свален!

14

LENINSKA PRAVDA

преди 9 години

РУСИЯ НЯМА АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО С ВОЙНАТА В УКРАЙНА. # СРЕЩУ УКРАИНЦИТЕ ВОЮВАТ РУСКИ ВОЕННИ КОИТО СА В ОТПУСК . # ВСЕКИ САМ ИЗБИРА ДАЛИ ДА ПОЧИВА ПРЕЗ ОТПУСКАТА ЗАД ГРАНИЦА. # НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО КОНТРОЛИРА - ДОРИ И ПУТИН !

13

Нед Старк

преди 9 години

Зимата идва.

12

Анонимен

преди 9 години

Искам абсолютно неоспоримо доказателство, че руски сили са навлезли в Украйна. Хайде, нали освен американските сателити има европейски, китайски.. да се насочат натам и да снимат. НАТО могат да кажат каквото си искат, те от няколко месеца си плямпат едно и също, но нищо общо с истината. Да кажат колко съветници на ЦРУ има в Киев и колко милиони са изляти в оръжейна подкрепа за Украйна. И пак загубиха войната, победени от шепа надъхани опълченци.

11

Анонимен

преди 9 години

Юлия Омразошенко!Изядена от злоба!

10

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ

преди 9 години

Нашата спасителка и ОСВОБОДИТЕЛКА

9

защо

преди 9 години

Защо никой не коментира вече сваления бойнг!защо загинаха 300 човека?защо САЩ прикрива истината и убийците?този двоен стандарт убива.

8

Аз

преди 9 години

Да живее Русия и свободна България! Дано опълченците да дойдат тук и да ни освбодят от олигархията и продажните политици!

7

Анонимен

преди 9 години

Руската агресия срещу една независима и суверенна държава продължава.Европа спи, както през 1938-***...

6

Анонимен

преди 9 години

До 123Тогава няма да има кого да сочите за враг и сами ще се сринете, ооо празноглавци

5

ВДВ

преди 9 години

гнилой фашистской нечисти,загоним пулю в лоб !!!

4

Анонимен

преди 9 години

Прасенко се учи от наставника - виж статията:"Ще влезе ли САЩ в още една война в Близкия изток"Крушата не пада по-далеч от дървото!

3

НОВОРУСИЯ

преди 9 години

в руските медии вече не я наричат самопровъзгласила се, а ПРОВЪЗГЛАСИЛА СЕ. Т.е. де факто вече има право на съществуване. Проблемът е, че РУСИЯ не иска само ДОНБАС, а цяла УКРАЙНА да бъде ОСВОБОДЕНА от НЕЧИСТОТИИТЕ от ПОЛША и ФАШИНГТОН. Така че, докато не забият войските на НОВОРУСИЯ ЗНАМЕТО НА ПОБЕДАТА на МЕГДАНА в КИЕВ, или НАРОДЪТ не изрита фашистите от власт мир няма да има

2

Валията на Катар

преди 9 години

Айде статия за Украйна,напред Аллах акбар против Русия. П.С.- Днес плащам в Кувейтски динари.

1

БЕЗ ВЪНШЕН ВРАГ

преди 9 години

как ще оправдаят тоталното поражение на нацистките отряди от опълченците на НОВОРУСИЯ.