27

тошко

преди 9 години

Червената точка на оптическия мерник е вече на челото на Путин! Всеки момент спусъка ще бъде дръпнат!

26

Сибир

преди 9 години

Нов хитър и коварен ход ! Сега САЩ ръчкат Сибир да се отдели от Русия, ами да: всъщност природните богатства са там - нефт, газ, диаманти, злато и ценни метали и други.

25

АТАКИСТ

преди 9 години

до 27Агресия в Крим? Дето Путин си взе Крим без нито една гръмнала пушка?Дай боже всеки му такава агресия по света и присъединяване на територии, които принадлежат на страната му от време оно!

24

стоян петров

преди 9 години

ДО дам пост 19 За къде по точно *** ще хване Обонго, за да го спука от бой? Да не би за черния ***?

23

Го4о

преди 9 години

С агресията в КРИМ, Путин сам си докара НАТО на границата с Русия! "Да би мирно седяло, не би ЧУДО видяло"!

22

Ццццццц

преди 9 години

Един другар ЗАБРАНЯВА да се купуват стоки от чужбина-държавна поръчка.От 01 09 2014 година в страната,която ЕДИНСТВЕНО и САМО той управлява,,което е жестоко'',както пише руската преса,ще се появят нов вид ***-ГОЛИ И БОСИ АМУРЧЕТА,ВЪОРЪЖЕНИ ДО ЗЪБИ.Рот фронт.

21

Анонимен

преди 9 години

Едно е сигурно - Украйна се разпадна като държава. Всеки ден ни пишат за конвой, бойни действия, убити, свалени самолети, но никой не пише за икономическото състояние на страната. Според мен това е една фалирала държава, която се крепи на западната помощ дирижирана от САЩ. Но както знаете, по-добре да си враг на САЩ, отколкото неин приятел. Украинците ги чака бавна и мъчителна смърт, преди всичко икономическа. А рухне ли икономиката - рухва всичко.

20

drang nach osten

преди 9 години

Никакви отстъпки преди битката за Донецк и Луганск. Взимаме си двата града, вкарваме Украйна в ЕС и НАТО, и мислим за Близкия изток, че и там много работа ни чака.

19

Демократ

преди 9 години

До м радевв какъв съюз ще влиза украина е работа само и единствено на украинския народ_______________________Така е. Има само една малка подробност - 70 процента да подьржат присьединявате кьм който и да било военен сьюз. Като се има в предвид че Украйна е разделена на католици и ортодокс, украинско и руско говорящи, бандеровци и центристи то това може и да е решение за Русия както и за ЕС.

18

jan

преди 9 години

До Анонимен 14Истински мир ще има, когато избухне вулканът Йелоустоун в средата на САЩ. Целият свят ще си отдъхне.

17

дам

преди 9 години

До м радев1.70 , 1.70 , ама ако хване Обонго ще го спука от бой заедно с охраната му

16

Анонимен

преди 9 години

Не може ли и ние да запазим неутралитет и да стоим извън натовския ***, вместо да сме им частна армия?

15

уточнение

преди 9 години

До Анонимен 14Колега объркал си Русия със САЩ

14

м радев

преди 9 години

путин вече е бита карта,мярката му е взета и тя не е никак голяма има няма 1.70 без токчетата

13

Анонимен

преди 9 години

До До-1На границата има пунктове за смяна на колелата, вдигат се вагоните и тесните междуосия, се подменят на по-широки ;)

12

Анонимен

преди 9 години

истински мир може да има когато русия се разпадне и демилитаризира. в руското общество високо се ценят жестокоста агресията диктаторството. там е нужно цялостно превъзпитание както в Япония и германия.

11

jan

преди 9 години

Това е примамка, с която искат да залъжат руснаците, за да отстъпят. Така излъгаха и с разширението на НАТО преди 25 години.Целта им е тихо заграбване и подмолно разрушаване на всеки противопоставящ се. Русия трябва да изхвърли от Украйна всички продажници от различен тип - националисти, проевропейци и да си осигури стабилна мирна граница.

10

До-1

преди 9 години

За да мине въоръжение на нато по руските железници,товара трябва да бъде пренатоварен още на границата или във вътрешноста на русия,защото междуосието на руските релси е по широко от това на европеиските.

9

Анонимен

преди 9 години

До м радевТочно така. Затова в момента Путин е най-влиятелния човек в света по Форбс, затова Русия вече не е на колене, затова хамерика като й тропнат по масата започва да се оглежда като гърмян заяк, затова БРИКС се надига и още много такива "затова"

8

Анонимен

преди 9 години

Медведев е евреин и по майчина и бащина линия.майка му завършва трудовия си стаж като преподавателка в евреиско училище. путин е евреин по майчина линия.