47

до АТАКИСТ

преди 9 години

Ти какво правиш тук бе не си ли на източния фронт да държиш мегафона на лидера, че сте в девета глуха с тия 1.7 % .

46

да, ама не

преди 9 години

И кой е Путлю, че да поставя условия ?!?!Да му спрат хохлите транзита на газ и ще има Майдан в мАсква...

45

Абе

преди 9 години

на тоз боец защо на калашника пише на руски, а не на украински???

44

Цццццц

преди 9 години

Гилидам РУСКИ ПОРНО СЕКС в ТУБАТА.,,Хачу за муж за иностранства''.,,Читайте самьiе отпаднaьiе анекдотьi про Путина и Медведева''.Чиста руска душа.

43

Сандо

преди 9 години

> ще отразява и общата воля на целокупния украински народпо голяма глупост не бях чел. Едните искат едно, другите друго *** анклийско кратуно

42

Анонимен

преди 9 години

Тази сутрин 17 украински войници са дезертирали в Русия. Защо не пишете за това, обективни журналисти? Защо винаги заемате позиция, нали в журналистиката едно от най-важните неща беше неутралитета?

41

Анонимен

преди 9 години

Няма защо да обичам държавата затрила дунавска България и Волжка България

40

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 42Не сте прав - обичаме Русия, мразиме путинофилите!

39

Анонимен

преди 9 години

Най - ценното нещо, което Горбачов направи за Русия беше да разкара украинците от управлението на страната, давайки им тяхна собствена да си я крадат и съсипват. В резултат Украйна е пред разпад, а Русия никога не е била по - силна. Слава украина? Ами щом искате - слава. Ама де е украина? 40 милиона население, природни ресурси, транзит на руски газ, плодородна земя, а народ беден като църковни мишки...

38

Анонимен

преди 9 години

Веднъж ми донесоха чисто нова книга на другаря Сидеров и ми казаха че са я намерили на улицата. Отворих я за да се запозная с "дълбоката мисъл" на това същество и с изненада открих че книжката е написана на едно изключително елементарно и посредствено ниво с черпена информация от 100 кладенеца . Просто и 2 лева са и много честно казано.

37

Анонимен

преди 9 години

Много я мразите тая Русия, ей. Чак пяна хвърляте. Те и поляците така и сега се чудят как да си вземат териториите от Украйна. Те и украинците така, та сега се чудят не как да си върнат Крим, а как да опазят държавата си от разцепване. На Украйна и предстои федерализация от руски тип. Ако не стане до зимата ще станем свидетели на топли хуманитарни помощи от Новорусия към Киев. А Русия започва с бързи темпове да си купува дрехите директно от производителя, избягвайки посредниците ;)

36

малко вероятно

преди 9 години

При тази агресия и масови убийства на мирни граждани в Донбас,не се вижда как убийци и убивани ще живеят в мир и благоденствие.Все едно затвори вълка и овцете в една кошара и чакай да се обичат и живеят разумно заедно.Раните са дълбоки и стават още по дълбоки.Да ти разсрелят децата,близките,да ти разрушат жилището,да умираш от глад и ти да викаш "слава на Украйна"???МНОГО ТЕЖКО И ТЪЖНО В НАШИЯ НАСТОЯЩ ДЕН.

35

Ццццццц

преди 9 години

,,Под мъдрото ръководство на другаря ....... и КПСС се очертават светлите хоризонти на комунизма''-цитат от времето но 25 конгрес на КПСС 1976 година и .....светлите хоризонти ФАЛИРАХА......Сега започваме отначало.....,,Под мъдрото ръководство на ..... откраднахме УКРАИНСКИ КРИМ от Украйна.Под мъдрото ръководство на ......се скарахми с ВСИЧКИ ЦИВИЛИЗОВАНИ СТРАНИ икато страна от ТРЕТИЯ СВЯТ ще търгуваме САМО със себеподобните.Но голи и боси ще победим фашистите по целия свят''.

34

Анонимен

преди 9 години

Колкото и да ме е гнус да го кажа очевидно единствения изход от кризата е Маккейн президент на САЩ а Соломон Паси главнокомандващ НАТО

33

Анонимен

преди 9 години

Гочо, НАТО от 25 години се доближава до Русия. От тогава ли датира агресията в Крим? Или ти датираш от тогава?

32

Анонимен

преди 9 години

Нямало гръмнала пушка в Крим е поредната опорна точка на червените ***. Само дето всеки ден изчезваха безследно десетки граждани и чужди журналисти. Вероятно са ги телепортирали на Марс.Единствения изход от кризата е Путин да се закара в Гуантанамо а Българското знаме да се забоде в Казан

31

АТАКИСТ

преди 9 години

до 33От 1954-та когато пиянката Хрушчов им подарява Крим на украинците? Това ли за теб е време ОНО? Папагал смешен!

30

ДДТ

преди 9 години

Путин вече сънува, че се среща с най-големите си приятели Милошевич, Кадафи, Садам Хюсеин, Ясер Арафат........

29

Що ли

преди 9 години

Всички А/***/ИСТЧЕТА СА УМНИ КАТО ВОЖДА ИМ?Че крим е украйна от време ано.Ама,КОЙ,ДА ЧЕТЕ ИЛИ ПО-СКОРО СРИЧА.

28

Анонимен

преди 9 години

до 30 Нерде Сибир, нерде Украйна бе?