7

Анонимен

преди 9 години

Strana , koqto samo prodava gaz I neft I s tova reketira polovinata svqt I nishto ne e izmislila ,ne moje I nqma moralnoto pravo da nalaga politikata si na susedni straini .TOVA E.

6

м радев

преди 9 години

това е най *** което може да се каже. путин ще погребе русия

5

Анонимен

преди 9 години

руската агресия тласна украина към запада същото ще стане и с беларус. на русия ракетите няма да и помогнат както не помогнаха на СССР. тъпите и политици ще я опропастят. тази държава от 1917 се управлява от юдеи хазари-ленин дзержински троцки зиновиев андропов путин медведев

4

Анонимен

преди 9 години

До м радевЗащото тогава на кормилото беше пияндурника Елцин, а сега е Путин.

3

м радев

преди 9 години

в какъв съюз ще влиза украина е работа само и единствено на украинския народ и държава. защо балтийските държави да могат да са в ес и нато а украйна и грузия да не могат.

2

АТАКИСТ

преди 9 години

"Този подход съответства на принципа за позволяване на Украйна да начертае собствения си път, който американският президент Барак Обама посочи при последното разширяване на санкциите срещу Русия. Преди всичко той би позволил на разделените украинци да живеят в мир помежду си."Хамериканското лицемерие няма край. Нямат спирка и техните *** като тоя Боянчо.Смешно и жалко четиво пропити с хамерикански цинизъм и лицемерие.

1

Анонимен

преди 9 години

Аре с "Веро" сега ще ни мият мозъка.Аре стига с тея пропагандни материали.За незнаещите да кажа, че Русия отдавна осигурява преминаване на части на НАТО през нейна територия за ПАРИ.Имаше един протест на КПРФ за това, че влакова композиция с въоръжение на НАТО мина през Русия миналата година.*** те тези новини даже в Русия не казват много открито. Трябва да ровите по сайтовете за да ги откриете.