13

eve1

преди 9 години

В тази държава всеки убива когото си поиска и когато си поиска и това е така,защото властва чувството за безнаказаност.Трябва да се върне смъртното наказание макар и временно за няколко години и убийствата ще намалеят драстично.

12

Анонимен

преди 9 години

До Анонимендо 15абе "тиквата"ли ти е виновен,че нямаш капка разум а като гледам теб си типичен бг ***,никой освен самият ти не ти е виновен.онзи в австрия ,дето държеше момичето в дома си 20 години да не би държавата да му е виновна?еи,айде стига сте си търсили виновници,а се погледнете в огледалото

11

Поп Сланинкьо

преди 9 години

До Omnia MeaНапълно съм съгласен с Вас, според мен трябва да ги пращат в уранови мини, там да гният до края на дните си.Мир Вам.

10

Анонимен

преди 9 години

Тиквата понеже ни оправи - самозапалвания, нагли 1, 2, 3, 4, 5...., отвличания, рязане на пръсти, копане на трупове. Същата картинка и преди ама *** гербери са се наострили. Лека му пръст на детето

9

Тялото

преди 9 години

Смъртното наказания далеч не е най-тежкото. Най-тежкото е дълги години да се мъчиш. А що се отнася до възспиращ ефект, такъв просто няма. Насилствени престъпления обикновенно се извършват в афект и без мисъл.

8

Справедливост!

преди 9 години

Можеше да публикувате новината, без да пробутвате снимките от трагедията на това семейство! достатъчна им е мъката и безпътността на майката, опразненото сърце на бащата, близките на това детенце! Дайте идеи, варианти как да се поиста и как да се постигне справедливост. Имате властта да бъдете гласа на народа! Стегнете се!

7

онбашията

преди 9 години

то смъртното наказание че ще се върне ще се върне. но това няма да стане без активно участия на обществото, но не с жалки протестчета а с линчове. протестират гейчетата и очилатите интелектуалчета, мъжете с топки действат. ако искате смъртно наказание - линчувайте.

6

Анонимен

преди 9 години

Че то в България най-тежкото наказание доколкото знам е задържане под стража за 72-часа.Така наречената пиявица мутро-съд само заплати,бонуси и подкупи цуца , а не върши работа за 5 пари.

5

shady

преди 9 години

И аз подкрепям връщането на смъртното наказание - някои хора безспорно си го заслужават, а и биха се спестили ненужни разходи за държавата. В този конкретен случай обаче трябваше да убият бащата на Александра, а не детето.

4

Справедливост!

преди 9 години

Това журналистите сте големи лешояди...всяка трагедия я превръщате в сензация...що за снимки, що за истории, що за узомаключения публикувате. Вместо да си правите еФтини сензацийки на гърба на полулудия, полужив, полуобречен народ, можете да застанете зад всеки един от нас и да бъдете гласа на разумните и адекватни искания! А можете да бъдете, стига да проговори човещинката и моралните ценности у всеки журналист! а не търсенето на минута и половина слава поради страданието на отделни сънародници

3

Omnia Mea

преди 9 години

Да не дава Господ НИКОМУ такъв ад! А за убийците на това детенце смъртното наказание би било незаслужено избавление...

2

&

преди 9 години

Подкрепям!!! Пълно е с изверги по улиците ... !!!

1

Елемаг

преди 9 години

Подкрепям с 2 ръце!!!