33

До 40

преди 10 години

Това са приказки за пред електората! Вземи Румъния - Юли 2009 безработицата там беше 6.9%. У нас, 6.8%.3.5 години по-късно, в края на февруари 2013 година, безработицата в Румъния беше 7.1%, т.е. ръст от 0.2%. У нас, 12.4%, т.е. ръст от цели 5.6%, което прави 200.000 унищожени работни места за 3.5 години! Сега безработицата в Румъния е 6.7%. У нас 11.8%.Борисов върна страната ни на ниво 2002 година! Т.е. с 12 години назад!

32

Карапичо

преди 10 години

Съгласен съм. Удушвач-ката на деца - на бесилото!!! Като вторият екзекутиран трябва да е таткото на момиченцето, убил е дете на 11 години и баба му и няколко години по-късно от младо момиче направил инвалид. Това са известните и доказани дела на бизнесмена германец.

31

bg

преди 10 години

balni besobrasia da v bg.e dobre da ima smartna prisada sa ubiizite koito islisat sled 3 g i t.n. zazarov spi ama nali zezo i boko go isbraha da gl.prok.sascho se bavat s prisatada na zezo ili sche e nevinen kakto i dr.banditi mutrite koito napraviha bg.nai bednata unijaiha pensionerite i mladite Hora bes rabota kak sabogatja zeza seksa na boiko lubovnizata monika stanischeva bosovete na kasinata hoteli fabriki apteki i t.n.samo krajbi dalaveri i tschengeta donosnizi tova e domok.v bg

30

Х

преди 10 години

Когато оправдаха мъжът ти за двойно убийство,за побоищата на много хора тогава не искаше тежки наказания.Сега искаш смъртно наказание.Това,че Атанаска е убийца още не е доказано, не бързай че може да съжаляваш за думите си.

29

До 37

преди 10 години

Продължение на коментар 38:Трябва да започнеш вече да се интересуваш от икономическите данни, за да разбереш отде ти идва, а не да слушаш и вярваш на простотиите и популистките масали на Борисов, който от нищо не разбира!Айде кажи тогава, къде и за какво отидоха милионите му от Еврофондовете след като наду почти двойно безработицата, спря растежа, докара опасно ниска инфлация и вкара в крайна сметка икономиката в рецесия.За какво и при кого отидоха тези пари?!

28

Анонимен

преди 10 години

Абе, 38, ти за световна криза чувал ли си? А за Цанков камък, а за емел етем, ахмед дохан и масларова - нещастни комунисти, кой ви излъга!

27

tntodor

преди 10 години

Странно нещо е живота. За натрупаните грехове на родителите плащат децата. Нищо не оправдава убийството на дете, но злобата, която тази жена е разбира от къде идва е заради *** като мъжа и. Не може цял живот да колиш безнаказано и да ти се размине. Дано сега това семейство оценят стойностните еща в живота.

26

До 37

преди 10 години

Защо? Какво лошо са направили?Когато те бяха на власт 2005-2009 година свалиха безработицата от 14% на рекордните 6.8%, което прави 240.000 нови работни места, Брутният Вътрешен Продукт нарастна за 4 години с 80% (да, с 80%!), инфлацията беше на считаните за здравословни 3%.Дойде Борисов и наду почти двойно безработицата от 6.8% на 12.4%, което прави 200.000 унищожени работни места!, вкара опасно ниска инфлация, -3% в края на февруари 2013, и забатачи икономиката в трайна рецесия

25

Чиновник

преди 10 години

Абе то хубаво ще се връща смъртното наказания, обаче тогава тая изрусена чалга-кифла ще остане и без мъж. Интересно защо, когато мъжа й на два пъти е прегазвал хора с колата си, не е искала смъртно наказание.

24

Анонимен

преди 10 години

Аз съм за смъртното наказание в особено жестоки случаи! Не е хуманно да се убиват престъпниците/ говоря за доказаните/, а убийството на деца е хуманно, така ли? Тройният убиец / на баща, мащеха и малко братче, признал престъплението и подробно описал как го е извършил, с веществени доказателства и т.н./ продължава да получава намаления на присъдата, поради що? И ако това не е насърчение на потенциалните убийци, какво е?

23

до курбетчия

преди 10 години

Обърка статията ***. Бързо копи-пейст там където трябва, че ще ти резнат надника.

22

Анонимен

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯобъркала си статията *** ..........

21

.

преди 10 години

И се поспрете с политическите си тъпотии, мизерни платени драскачи и форумски ***.

20

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

Русия не може и не се кани да гарантира териториалната цялост на Украйна, тъй като никога не е поемала подобни задължения, заяви премиерът на Русия Дмитрий Медведев в интервю за агенция Блумбърг...русия МОЖЕ САМО ДА ПОДГОТВЯ СЕПАРАТИСТИ И ДА ГИ ПРАЩА НА МИСИИ В УКРАЙНА С ЦЕЛ ОТНЕМАНЕ НА ТЕРИТОРИИ ОТ УКРАЙНА !

19

.

преди 10 години

И поместването на тази снимка е грозна проява на пълна липса на всякакви човешки качества, пълен животизъм от страна на хора, живееща за сензацията.

18

само да попитам

преди 10 години

Как така трупът не беше открит на първия оглед? Защо Лазаров говори с недомлъвки по случая?До кога медийни кампании от страна на това семейство?

17

Анонимен

преди 10 години

Стига сте политизирали трагедията бе нещастници, пикая ви на ла*няните партии!

16

.

преди 10 години

Смъртното наказание не е преустановило проявите на нечовешка жестокост никъде по света. То не е решение за нищо. А има опасност от съдебна грешка, навсякъде стават такива неща. При приложено смъртно наказание тя е непоправима. И доживотен затвор без право на замяна е достатъчен, че дори е и по- жестоко да живееш като жив труп години наред.

15

Анонимен

преди 10 години

До eve1първо трябва да се върнеДЪРЖАВАТА,че...ами май нямаме такава

14

Анонимен

преди 10 години

АКО има смъртно наказание няма да остане нито един ястреб