53

Колев

преди 9 години

Долнопробно, уродливо семейство, още много има да плащат!

52

Христина

преди 9 години

До 99Много вярно!

51

съжалявам за детенце

преди 9 години

Но има няколко ВСЕЛЕНСКИ закона:1.НЕ ПРАВИ на хората ОНОВА, което не искаш да правят на теб.2.Ако наистина съпругът е ИЗМЪЧВАЛ длъжници, ТАЗИ опечалена майка трябваше ОТДАВНА да не ГО ПОЗНАВА!!!!!!!3.НИМА Майката и бащата не ВЯРВАТ, че каквото посееш, ТОВА ще пожънеш.Трябва да са МНОГО невежи, ако мислят, че ще правят ЗЛО, а ще получават ДОБРО.4.ЖАЛКО за детенцето- то не може да избира родителите си.5.ТАЗИ(ТОЗИ), който го е убил- да не се надява на милост или че нЯМА да БЪДЕ РАЗКРИТ.

50

МОНАРХИСТ !!!

преди 9 години

И ЗА ПОЛИТИЦИТЕ НА ПРЕХОДА УНИЩОЖИЛИ БЪЛГАРИЯ!!!ЗА ВСИЧКИТЕ ПАРТИИ!!!ПО ДОБРЕ ДА УМРАТ СТО ЗА ДА ЖИВЕЯТ МИЛИОНИ!!!!!!!

49

до 57

преди 9 години

Прочети психология и Юдженикс и ще разбереш за каква цензура говоря. Когато гледаш ТВ на 3-4 минута заспива мислещото полукълбо и остава само това, отговорно за емоциите. Затова, когато един бандит по ТВ убие или открадне и се измъкне в твоя мозък се програмират рамки на поведение и последствията. Когато си буден преди да вземеш решение / мозикът се консултира със подсъзнанието (натрупания опит, който в нашия случай е вменен, не натрупан). Това казвам. Съсипаха ни държавата. Не съм комунист, а

48

Гоше

преди 9 години

Какво е виновно детето, че има родители ***?

47

*

преди 9 години

Безспорно убийството на дете е отвратително престъпление ...обаче , само 40 дни са минали . Да не забравяме , че : още не е обяснено - като кат кучето първият ден не е надушило каде по-пресните следи ; няма свидетели , освен "сомопризнанията " и мн. др. бели петна Според мен убиецът е някой от семейството

46

реостат

преди 9 години

Да посегнеш да нараниш, да убиеш дете , ами смърт за извършителите.

45

с.

преди 9 години

Абе стига с тая цензура,бе!Бантустанеца само за цензура и твърда ръка жадува!Егати робската психика!През соц-а да не би да нямаше убийства!?Просто всичко се криеше и не се знаеше!Спор няма,че престъпността не беше в такива размери,но я имаше!Освен това масовата бедност ражда престъпност!Няма как да стане!А това момиче е жертва на ненормалната ситуация в държавата!Ако имаше кой да озапти таткото едва ли щеше да се стигне до саморазправа и отмъщение!Но когато възмездие няма се случват такива неща!

44

Анонимен

преди 9 години

ако може политиците предали доверието на народа да бъдат също публично наказвани. Тогава да видим дали ще си пускат сините лампички и ще избиват ли хора по пътя просто щото могат. Мажоритарен вот! Оставка! Нека отговорността не се размива по партията, а да има ясно отговорни постове с хора, които са наясно с последствията и отговорностите, а не да строим огради и шосета дето са 4 пъти по-скъпи и са за ремонт на 3-я ден! Оставка! Мажоритарен вот!

43

Bez

преди 9 години

А може би трябва да мислиме за тези неяа преди да се случат. От както дойде новото време се нагледахме на убийства, изнасилвания и по филмите и на компютърните игри. Подсъзнанието се манипулира най-лесно докато човек гледа телевизия. В западните държави е пълно с педофили и извратеняци. Не, че у нас нямаше, но бяха по-малко. Къде е държавата, защо не цензурира филмите и комп. игрите. Какво се възпитава у децата - безнаказност, жестокост и жажда за пари. КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА?

42

Анонимен

преди 9 години

аз съм ЗА смъртното наказание при умишлени убийстванека да се проведе референдум по този въпрос и не ми се оправдавайте ЕС и правата на човека

41

с.

преди 9 години

Не съм от региона,но когато се случи тая гадост прочетох достатъчно!Мъжа и драл длъжници с куки и прочее ***!Що не призоваваше тогава тая дама за справедливост и възмездие!?И мъжа и да не би да е жалил децата на тия,които е съсипвал!Пак ще кажа,че е наистина жалко за детето,но в живота най-накрая винаги идва келнера със сметката и дори и най-големия тарикат си плаща вересиите!

40

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЗащо "като ***"? Че той си е *** от мнооого отдавна. Та вече толкова мирише при всяко негово движение - има ли някакво съмнение??

39

ДА

преди 9 години

До с. Вие като ,че ли прочетохте и написахте мислите ми, докато четях статия, преди да видя коментарите. Точно така, много правилно и точно казано. А, детето наистина не е виновно и ми е много мъчно за него, ама тая да се прави на месия, дето много добре знае от къде яде хляб - от страданията на хората, попаднали под ударите на мъжа й!!!!

38

Анонимен

преди 9 години

Съдебната ни система трябва да еволюира ,да достигне високо ниво на морал,законност и професионализъм,та тогава да говорим за смъртно наказание.Стотици убити хора,а откритите убийци тук-таме и то не е много сигурно дали не са набедени такива.

37

с.

преди 9 години

Верно ли!?А какво наказание трябва да има за мъжа ти лихварчето и главорезите му,които не една майка са разплакали така като слушам!?Жалко за детето защото то няма никаква вина,но в тоя живот Господ гледа и всичко се връща!Това мога да кажа!

36

Анонимен

преди 9 години

Нашите политици отрепаха цял народ и са пак вън за нея незнам

35

lii

преди 9 години

ako bjaha dezata na komunjagite ot gerb zazarov schesche da se sabuti a i mvr.no sa normalnite deza na bg.nama saschita nama maikata e prava smratna prisada da ima v bg.satvorite sa palni s zigani a kade sa mutrite i nutresite kradzite na bg.kade sa korompiranite politizi i t.n. na Svoboda a i nahali s skapite si advokata pred tv.kato zwetanov s 6 imota i mailioni po duscheka na schofiora bascha mu ot bkp a boiko pak nama speseni pari kakto i sestra mu neschsnizi da vi dam malko na saem gerbri

34

Анонимен

преди 9 години

Разстрел за управляващите. Смърт за копелетата им.