13

Анонимен

преди 10 години

e, то така ако почне всеки да съди производителите.(а то автомобила вдига скорост - според номера... на обувката), било то автомобил или самолет. ми всеки има право да избира - пеша или с колело.

12

Дреци

преди 10 години

Това сигурно ще е най-краткото и най-скъпото дело за тази женичка...

11

Гецата

преди 10 години

До 6 . Браво ! Те това си е истинската истина !

10

хамърхед

преди 10 години

не са виновни от порше,виновни са комунистите, бойко, гойко, цветанов и станишев,и баба гуси и палома са виновни,само не и Роджър Родас който явно не е карал с превишена скорост и дървото само му е скочило на капака,

9

batevale

преди 10 години

Голям специалист тази вдовица ! Porshe ще я поканят заедно с адвокатите за работа по последният модел на фирмата..............Подобни катастрофи стават всеки ден по цял свят !!!!!!!!!!

8

СД

преди 10 години

До Анонимен 11В повечето случаи причината е в задкормилното устройство.

7

Анонимен

преди 10 години

После сигурно ще съди общината, затова че не са обезопасили стълба с буфери, после ще съди Господ за законите на физиката, а защо да не осъди Порше и затова, че произвеждат високоскорстни автомобили. Ето отива и заявява, ако правехте каруци, мъжът ми никога нямаше да вдигне такава скорост и щеше още да е жив.

6

Speed Limit

преди 10 години

Да ги съди, щом има пари и време, да се излага като кифладжийка. То на американците все някой друг трябва да им е виновен. Обаче женицата хубаво да си направи сметката, защото накрая ще трябва да плати ВСИЧКИ разноски по делото.

5

Gosh

преди 10 години

'murica

4

Анонимен

преди 10 години

"Според нея колата не е била снабдена с ефикасна защита срещу сблъсък и защита на резервоара срещу възпламеняване. Кристин Родас твърди, че ако тези системи бяха налични, нейният съпруг и Пол Уокър нямаше да загинат по време на инцидента."Алоо, колата е 2005-та година, а ти сега се сети да ги съдиш. По тая логика можеш да съдиш изобретателя на Голф 1, затова, че не отговаря на съвременните критерии за удар, няма стабилизиращи системи и ABS.

3

Анонимен

преди 10 години

Поредната алчна .

2

Анонимен

преди 10 години

Тия двамата са от американския ПеУник. Родени състезатели. Безсмъртни.

1

optimist

преди 10 години

На табелата ясно се вижда, че позволената скорост е 45 мили, а той е карал с 92...