451

538

преди 10 години

за голямо неудоволствие на руските историци,световната историческа наука е категорична за славянската писменост че са я получили от нас

450

Анонимен

преди 10 години

До БългаринВинаги ме е изумявла пасивната поза на българските русофили.Като видат дикатор с твърда ръка и се подмокрят.Много им липсва някой да ги пляска, вместо сами да си носят кръста на отговорността върху собственият живот

449

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен"Българите обичат русите и един- двама платени лай нари не могат да погасят тази любов"Az ne gi obicham, kak shte obqsnish tova ?Govori samo ot tvoe ime, kazi: Az obicham rusite...

448

Анонимен

преди 10 години

По думите на тукашен коментатор- американците се рат шоколади, а мармоти ги пакетирали за износ! Ура другари!

447

до 539

преди 10 години

я ми кажи какво е брикс и как бг ще стане равна с бразилия индия китай русия, ти как си с ума и главата, на колко си години бе

446

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТо така е обикновеноЧовек като е глупав това е за дълго.

445

Българин

преди 10 години

Който по форумите се изтърве да каже "колко велик е ***" е сексуален комплексар -педи. Не може да обичаш този който ти го навира ако не си педикурче. А най-кресливите педикюрчета най-силно се правят на мъжкари. Справка - Волен Сидерович.

444

Анонимен

преди 10 години

Русите от ссср убиха вярата в Йешуа Мешиах подарена им от българите!!!

443

Анонимен

преди 10 години

руснаците като цяло не са толкова лоши хора. за да са нормални пречи им манията да са величие.разговарял съм с интелигентни руснаци и всички се учудваха и не приемаха че християнството и книжнината са я получили главно от нас.те просто нищо не знаеха за славянската писменност.великоруската пропаганда така ги е обработила че са като зомбирани.

442

Анонимен

преди 10 години

До 530 Разбира се, че всеки има мнение и позиция и тази е моята, защото съм преживял и поработил повече от теб със сигурност.И както казват старите хора знам и две и двеста, но сега преценям живота по кесията си, а не по празните приказки и шарените пилета дето ни се подхвърлят от Запада!

441

Анонимен

преди 10 години

Българите обичат русите и един- двама платени лай нари не могат да погасят тази любов, защото Любовта е по- силна от смъртта, ни учи Йешуа Мешиах!

440

БКП

преди 10 години

До Анонимен--526 ;На Хрушчов сина му и внуците живеят в САЩ. Дъщерята на Сталин живя и умря вСАЩ. Там живеят внуците на БРЕЖНЕВ< АНДРОПОВ < СУСЛОВ и др. ЗАЩО ЛИ ?

439

Анонимен

преди 10 години

До до 527Манталитета прави една държава велика.Качеството на отношението между хората има пряка връзка със качеството на икономиката.Когато едно общество е отворено и толерантно то просперира.Когато хората не мислят само как да излъжат ближния или съответно как ближния може да излъже тях нещата вървят по-добре.Винаги в историята успешни общества са тези в, които правилата се спазват и държавата не се опитва да кара една шепа чиновници да мислят вместо милиони отделни глави.

438

до 527

преди 10 години

споделям,американците са дружелюбни засмени и работливи,в същото време обаче и много стриктни.за тях законът е нещо много важно. там където бях,нарочно търсих фас или някакъв *** обаче не намерих.

437

БКП

преди 10 години

До българин--524 ;Ами защо го развалихте като беше толкова хубаво?Кой бяга от хубавото бе Трътка?

436

Анонимен

преди 10 години

До т н българин като те чета:"Велика русия" "държавицата ви"ми е ясно колко си българин руснак скапан лъжливОтивай в руский форум ***

435

АБВ

преди 10 години

Вън продажното ционистко правителство !

434

БКП

преди 10 години

До 111--498 ;Комунистите трябва да са най благодарни на САЩ,защото при посещението на Държавния Секретар Джеймс Бейкър при Петър Младенов, заяви; НИКАКВИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРЕСЛЕДВАНИЯ. *** да му *** ***. Те и без това са си близачи.

433

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 514Бил в сащ да.И съм живял и съм работил с американци.Наивни са по-скоро идеалисти като цяло са дружелюбни и помагат без да си ги питал, което за българинът в първият момент е стряскащо.Били съм и в съвременна Русия.Руснаците са интелигентен народ поне програмистите им щото с такива съм имал контакти, но си падат малко пернишки батки. Винаги трябва да си имаш едно наум, че се опитват да те метнат.Реални пацани :)

432

Анонимен

преди 10 години

четохте ли,че ала пугачова емигрирала в сащ.за тези които не я знаят,тя беше от най известните им певици. в ютуб е пълно с клипове на руснаци в сащ и канада,всички хвалят и се чувстват добре,щастливи са че са се отървали от ***