511

Анонимен

преди 9 години

гадове - братският български народ - който душиха 45 години - руски ***

510

Анонимен

преди 9 години

А БЕ ЕЙ БЪЛГАРИ...ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВО СТАВА НАИСТИНА В ГЕЙСКИЯТ СЪЮЗ.АНГЛИЯ ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ДОБЛИЖАВА ДО РЕШЕНИЕТО ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС,ТЕ ТРЪГНАЛИ ДА ПЛЮЯТ РУСИЯ....ВСИЧКАТА ТАЗИ МРЪСОТИЯ ИДВА ОТ АМЕРИКА.А ВИЕ ИМ СЕ РАДВАТЕ.КОГА ЩЕ ВИ УВРЪТ МОЗЪЦИТЕ???

509

Анонимен

преди 9 години

МОСКВА НЕ Е ГНЕВНА НА БЪЛГАРИЯ.МНОГО ПРОПАГАНДНО НА НИСКО НИВО ЗАГЛАВИЕ НА СТАТИЯ.ТЕ НИ СЪЖАЛЯВАТ И ТО В НАЙ-ПРЕКИЯТ СМИСЪЛ НА ДУМАТА.АКО БЯХМЕ ОТКАЗАЛИ ПОДОБНА ВИЗИТА НА ГЕЙОВЕТЕ ЩЯХМЕ ДА СМЕ ОТНОВО НАЙ-ОПЛЮВАНАТА НАЦИЯ В ГЕЙСКИЯТ СЪЮЗ.И СТИГА С ТАЗИ *** ПРОПАГАНДА ,ЧЕ КАТО НЕ СЪМ СЪС ЕС ЗНАЧИ СЪМ КОМУНИСТ ИЛИ РУСОФИЛ.ТОВА СЕ ВМЕНЯВА НА НАРОДА НИ ЗА ДА СЕ ОТДАЛЕЧИ ОТ КОРЕНИТЕ СИ.В ТАЗИ КРИЗА С УКРАЙНА РУСИЯ Е ЗАЕЛА ПРАВИЛНА ПОЗИЦИЯ.ДЪРЖАВНИЦИТЕ ЗАЩИТИХА НАРОДА СИ.ОСТАНАЛОТО Е *** ПРОПАГАНДА!!

508

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЯвно не си бил в час по история ... нужно е да вземеш и да я прочетеш поне и след това да пишеш не бивалици

507

Анонимен

преди 9 години

До SvetlaЗащото ни управлят НЕ ПРАВИЛНИТЕ хора

506

Бънди

преди 9 години

Мирясахте ли русофоби? Не ви ли е срам да обръщате гръб на брат си? Ибрици американски. Дано дойде някое разумно правителство, което да насочи пътя на България към Изток. ние не принадлежим на Запада. Нито исторически, нито културно, нито въобще. Не мога да разбера как се напъваме да се западняци, като сме замесени от източно тесто. И в това няма нищо срамно. Просто Изтокът има различна философия от Запада, но не е по-малко "европейски".

505

Svetla

преди 10 години

Руснаците признават заслугите на България пред Русия дори празнуват 24-ти май. Защо България не признава заслугите на Русия пред България? Това е въпрос?

504

Wikipedia

преди 10 години

День славянской письменности и культуры (День святых Кирилла и Мефодия) российское название праздника, приуроченного к дню памяти святых равноапостольных братьев Мефодия и Кирилла (IX). История праздника восходит к церковной традиции, существовавшей в Болгарии в XXI веках. 30 января 1991 года Президиум Верховного Совета РСФСР принял постановление о ежегодном проведении Дней славянской культуры и письменности. Столицей праздника каждый год становился какой-нибудь новый населенный пункт России (кроме 1989 и 1990 годов, когда столицами были соответственно Киев и Минск)

503

Анонимен

преди 10 години

Trojanskoto magare Sideroglu se provali...

502

до 600

преди 10 години

Нмя,а нотариален акт на кирилицата. Гърците същото могат да кажат и за нас-ако не са били те, щеше да пишеш на арабски или иврит. А ако не са били руснаците,щеше да се казваш хасан и жена тид а носи фередже и шалвари. Разбра ли ***- танто закукуриго

501

598

преди 10 години

руската ракета си я заври вгз

500

Анонимен

преди 10 години

значи,ако не е била българската кирилица сега руснаците щяха да пишат на иврит и да са ***

499

до 591

преди 10 години

афганите ги биха със самоделно направени оръжия или с купени от тях калашници.руските офицери продаваха оръжие на афганците за долари защото руснаците най обичат водката и доларите

498

българин

преди 10 години

До до 591мисля че когато посош твоите аргументи ти ще се гръмнеш ама с една руска ракета за да се получат нещата мигновено

497

Анонимен

преди 10 години

в руските земи през 11-12 век е имало три възможности за писменост, кирилица,гръцки и иврит.иврита идва от аварския хаганат и огромния брой юдейско население. ако не е била българската книжнина те със сигурност сега щяха да ползват гръцката азбука или иврита.за голямо неудоволствие на руските историци,световната историческа наука е категорична по отношение на българския произход на кирилицата

496

Анонимен

преди 10 години

дали сме им азбука на тия неграмотници ,те я крадат и обявяват за своя.дали сме им книжнина,християнство. ние сме първата славянска християнска държава едновременно с това и със своя писменост. тия неблагодарници ,ако не бяхме ние сега щяха да пишат на латиница или на иврит.

495

до 591

преди 10 години

ако знаеш колко си далеч от реалността ще се гръмнеш

494

Анонимен

преди 10 години

първо русия да признае произхода на славянобългарската азбука и че кирилицата не е руска а българска.вторпо да спрат вражеските провокации по черноморската ни граница трето газта с цена за нас както е за Европа с 150 евро надолу.тогава може да търсят приятелство и разбирателство

493

българин

преди 10 години

До Анонименправ си братко но само по отношение на ония които управляваха българия и българите през изминалите 24 години. но изобщо не си прав относно българите - това са достойни образовани трудолюбиви и прочее хора и спрямо тях само уважение защото другото е просто простащина.

492

българин

преди 10 години

Русия е велика със своя народ, със своята конкурентноспособна икономика / СПОМНЕТЕ СИ ЗИМНАТА ОЛИМПИАДА В СОЧИ/, със своята военна доктрина, подсигурена със страшни високотехнологични военни технологии и съоръжения, със своя опитен, мъдър, решителен и безкомпромисен генарилитет, със своята велика култура и с какво ли не - това не са идеологеми и кьорфишеци. Тази велика страна е центъра на световните производителни сили и съпътстващите ги енергийни и суровини ресурси. Това е реалността.