353

Анонимен

преди 10 години

Росен Плевнелиев-носител на голямата награда"Оскар"за перфектното му превъплащение (досущ като истинско) в главната и единствена роля на моноспектакъла "Монолози на ва.ината".

352

Атакист

преди 10 години

Роско пак се взе на сериозно. Ще те изметем, Роско, писна ни от твоята западна демокрация! СЛАВА РОССИИ!

351

Анонимен

преди 10 години

Да благодарим на Бойко Борисов за "свестния" президент който ни натресе. Браво Бойко, браво Борисов.

350

ммддааааааа

преди 10 години

По- елементарен и ограничен държавен глава НЕ сме имали-- даже Бай Тошо,селският хитрец-беше по-добър от това недоразумение....Едно немога да разбера-няма ли съветници тоя човек,няма ли кой да му каже някои неща...Уверен съм,че ако има референдум за неговата оставка,резултата ще е 80% ЗА оставката му.

349

неутрален

преди 10 години

Просто нямам думи, по-долна държава от нашата няма, да лъжеш по толкова подъл начин.... просто не може да се коментира, сами сме си виновни. Жалко няма никаква перспектива за народа, болеста на европейските политици за власт и пари е превзела мозъците на нашите мини политици. Случайно погледнах една фактура за ток от голяма европейска държава там пише "46% Е ПРОИЗВОДСТВО И ЕЛЕКТРОПРЕНОС А 56% СА ТАКСИ И ДАНЪЦИ".... Радвайте се че сме от фамилията на..... ЕС

348

Путин

преди 10 години

Някой да му удари един шамар да се осъзнае !

347

Анонимен

преди 10 години

Неуважаеми Плевнелиев,тези "счетоводни сметки" осигуряват прехраната на милиони българи.Вие ли поемате отговорността да компенсирате безпрецедентните загуби за българската икономика заради глупавата ви политика?

346

Анонимен

преди 10 години

е като не сме зависими,защо плещи глупости за война с Русия

345

Досетлив

преди 10 години

Ясно проличава, че от фондацията ,Америка за България,, са му превели поредната сума

344

до 406

преди 10 години

Така е защото Русия,Древная и Великая Русь отчасти е старобългарски проект,това е нашата мечта за могъща и силна страна.Многовековните надежди на българина за по-добър живот,за спасение,в условията на страшни изпитания,на тъмнина и страдания винаги са били свързани с могъщата сила от Североизток.Нашите исторически взаимоотношения са уникални,мистични и тази вяра е вкоренена дълбоко в нашата обща идентичност.

343

Анонимен

преди 10 години

lelee a na toq glupak koga 6te mu svyr6i mandata pisna mi da mu gledam typite izcepki po typ prezidznt ne sme imali nikoga

342

Анонимен

преди 10 години

До ivoрусия -първата сила ?пичага време е да идеш на доктор

341

Анонимен

преди 10 години

А Прецедента и *** от Граб, които се упражняваха и упражняват да "управляват" българския народ са зависими от много неща, като основната зависимост е от тяхната простотия и тъпо себелюбие! Да създадем организация за махане на това *** от Президентството, а всички, които имат информация и доказателства за неговите, Бойковите и на бойковистите престъпления да ги направят публично достояние! България има собствени интереси, а и очевадно "демократичният" Запад си има собствена "демокрация"!

340

Българин

преди 10 години

До Анонимен това е мое лично мнение,а и не обвързва никого да се съгласява с мене,просто ,като се чете всяка една рецензия тук,ще се види ,че няма един,който да обича България,напротив,вижда се омраза ,а обичта е към Русия,точно тези,заради които см е на дъното....но както винаги ,а е и доказано,че тоЗи ,който те насилва,изнасилва,краде и прочие,човек ,му показва респект....доказано от историята на живота

339

до 400

преди 10 години

Много се бъркаш,"българино",русофилските настроения сред народа са изключително силни и преди 1945 г.,в това число и сред управляващата буржоазна върхушка,армията и величеството.Така е било винаги.Болшинството от нашите сънародници нямат средства за лекарства,ток и храна,а ти ги пращашна гурбет.Заради глупавата политика на Плевнювци ,договорите за строителството на олимпийските обекти и инфраструктурата в Сочи спечелиха турски и западни компании,докато у нас безработицата процъфтява.Мисли.

338

Анонимен

преди 10 години

А кво прайм с Косово бе г-н Офшорко Плевнелиев ??Не държавници ни управляват нас българите , а еднижалки брюкселски циркаджии.

337

Анонимен

преди 10 години

До БългаринAmi ako sme tolkova dobre vav EU mislish li che triabva da prashtame decata niakade?

336

Българин

преди 10 години

Колкото и повече да чете човек коментарите на читателите тук,ще види ище осъзнае само едно,всичките тези комунистически години от 1945 година ,може би и досега,не са били напразни.Тук се е развило изключително добре злобата за всичко българско,и за защита на руското..смях ,като че ли тук живеят руснаци,а не българи.Казвал съм го ,ще го кажа и сега,който чувства и обича толкова Русия-прав му път,но тук е България и ЕС.Накрая един съвет,моля не пращайте децата си на Запад и САЩ,пратете ги в Русия

335

С Боздаг

преди 10 години

Плевнелиев дълбоко затрогва присъстващите с детските си спомени от родния Гоце Делчев. ,,Аз израснах сред мюсюлмани, всеки ден чувах молитвите в джамията, живеехме в мир и разбирателство. В историята на България аз съм първият президент, който присъства на подобна благотворителна вечеря. И подкрепям всички действия в името на мира. Аз съм първият български президент, който посети Главното мюфтийство в София, там пих турски чай за пръв път, а турската култура не ми е чужда."

334

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев,попитай турските си партньори за легитимността на Северен Кипър?