313

Анонимен

преди 10 години

До :)))Ти за бъдещето ли говориш,аз ти говоря за 2013г.Нищо не е отминало,мислят да правят нещо ,ама то излиза пак същото.....

312

Анонимен

преди 10 години

До АнонименА знаете ли как се прави бизнес с руснаците ? Изпращаш един камион със стока и чакаш 6 месеца да ти преведат колкото пари те решат...А знаеш ли как се търгува с....Италия например-плащат ти стоката предварително и очакват на договорената дата франко склада...

311

Анонимен

преди 10 години

Вот скажи мне американец, в чм сила! Разве в деньгах? Вот и брат говорит, что в деньгах. У тебя много денег, и чего? Я вот думаю, что сила в правде: у кого правда, тот и сильней! Вот ты обманул кого-то, денег нажил, и чего ты сильней стал? Нет, не стал, потому что правды за тобой нету! А тот, кого обманул, за ним правда! Значит, он сильней!

310

Анонимен

преди 10 години

Спомняте ли си Енерзис ,германската фирма за батерии,която съкрати 2/3 от производството си в България,поради наличие на свръхмощности?Германците винаги ще съкращават работниците си в България,а не в Германия,те няма да търсят пазар за произведеното в България,вие българите за германците винаги ще бъдете трета ръка хора-след турците и др.европейци.Искрено се радвам,че вие,продажни душички,сте на изчезване.На ваше място на вашите земи ще поселят мюсюлмани и ще приемете новата религия.

309

55

преди 10 години

До Анонимен 351За гастърбайтерите ли говориш ?В Русия пък изобщо не можеш да отидеш ако не те поканят,няма значение че се чувстваш брат с тях,бутат ти го отзад и хич не им пука.

308

анкета

преди 10 години

*** е тъпо парче и пак се изказа неподготвен(по давление на Тиквата) (+) г-н Плевнелиев е хитро *** и много умен държавник (-)

307

ха

преди 10 години

голям Чук е това момче!

306

Plamen

преди 10 години

В интервюто си пред Би Би Си в предаването HARDtalk с водеща Зейнаб Бадауи, българският президент Росен Плевнелиев натърти, че е от ГЕРБ и дори обяснява абревиатурата на ГЕРБ. Президентът, който би трябвало да спазва поне видимо и фалшиво някаква независимост като държавен глава, като президент на всички българи, какъвто обеща да бъде, ухилено заяви, че е президент на ГЕРБ.3,09 минута: Водеща: Вие сте от ГЕРБ?Плевнелиев: Да, абревиатура, която означава Граждани за европейско развитие на България.Този човек вместо да свиква Консултативен съвет по национална сигурност, е крайно

305

Анонимен

преди 10 години

До робивладелец"ако правим бизнес с руснаците ,няма да можем да им задоволим пазара на москва само"A dali niakoi ot mutrite v moskva shte ti pozvoli da go pravish toia biznes ?

304

Анонимен

преди 10 години

Плевня, като си толкова голям русофоб що не се пробваш да отмениш националния празник 3 март, да видим какво ще ти се случи?

303

Анонимен

преди 10 години

До ustataПрост си ти също като ника си,разчовъркай я тая червена кратуна..

302

Анонимен

преди 10 години

Не се подавайте на всякакви провокации от Соросоидно-ционстично-масонски уловки.Всичките "наши" управляващи са като Буготския масон-еврейски ционист,или производните им.Соломон Пасиевия пепо, затова заграчи в един глас с Отрепките.В Русия добрият стандарт на живот не се дължи само на ресурсите,но и на правилните управленчески решения .Просто Русия не допусна Отрепките да ограбват народът им .А иначе,сега "Патардията" и пеповците като Плевела, са за да се саботира и "Южен поток".

301

Анонимен

преди 10 години

Плевня не се обяснявай ами отивай в Гърция да договаряте съвместен терминал за втечнен газ

300

Анонимен

преди 10 години

До 55ами после къде отиват - да бачкат за смешна заплата ЗАЩОТО СА ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙЦИ не разбра ли

299

Алекс

преди 10 години

Мале колко ненормалници има по българско. Чудно ми е дали изкривяванията в психиката са набити от 45 годишно идеализиране на комунизма или са по рождение. За щастие света се глобализира и на никой не му дреме за реването на ***. Всеки си гони щастието и само времето ще покаже кой прав кой крив. Аз лично съм мигрирал на запад, за поклонниците на дядо Иван мисля няма визи могат да си бият камшика в необятната руска степ.При всички случаи успех :)

298

Анонимен

преди 10 години

С парите от чие оръжие,ако не руското,забогатя приятелю?

297

ustata

преди 10 години

най - простия ни президент мога да му пожелая най гадните неща защото ги заслужава :)

296

Анонимен

преди 10 години

До от АБВЯдреното гориво е от Украйна ,бе ахмак...

295

idea za bulgaria

преди 10 години

ABE PRIZNAYTE KRIM I DA ZAPOCHNEM REFERENDUM ZA PRISUEDINIAVANETO NA MAKEDONIA!!!

294

Анонимен

преди 10 години

Учат в Европата и Америката, след това се връщат тук като министри и показват некадърността си и способността си да унищожават България. Някои от тях дойдоха дори с фалшиви дипломи.