393

банкеръ

преди 10 години

много ми е интересно дали Путин изобщо обръща внимание на хулите по негов адрес.Според мен си прави това ,което са решили съветниците му и президенти ,като нашия така или иначе ще му иде сам на крака,като му доиде реда.Времето наближава,защото реакторите на РосАтом отлежават и струват бая милиони и Роската не ще да ги плаща, а ще се наложи.

392

Анонимен

преди 10 години

Стига с тия европейски ценности, бе! Глей си печатите по паспорта и не ръси умнотии, че ни писна вече. И аре мерси, че вече не сме толкова зависими от Русия , щото гледам, че колкото по-независими ставаме, толкова повече радиатори сваляме, толкова по-студено и треперещо ни става, толкова по-тъмно е вечер вкъщи и навън, толкова по-студена манджа ядем и минаваме на суровоядство и т.н. Е, вярно, сега на старо не купуваме Москвич, а Опел или Рено, а по-омутрелите от нас яхаме БМВ с десетгодишна давност. Това е то независимостта. Айде хаирлия, татко президенте.

391

анастасия

преди 10 години

Най - добре да се скрие, стига с тези *** изказвания.

390

Анонимен

преди 10 години

Типичен герберски ***.

389

klips quiq

преди 10 години

predlagam na " umnite " bezbroini komentatori ot po-dolu da pusnat tuk svoi videofilmi i svoite otgovori na vaprosite, zadadeni ot chujdestrannite jurnalisti kam bg prezident. (vse edno igrayat rolyata na bg prezident v razgovorite?!:-)))a nie ste sravnim kolko sa te "po-umni" i "po-dobri" ot bg prezident. koi znae - nyakoi ot tyah moje da e eventualen sledvast bg prezident?! pri tolko mnogo "um" v glavite?! :-))))

388

анонимен

преди 10 години

Спокойно... тя искаше да каже за себе си, че не е зависима от наркотици, и се надява Европа да му помогне.

387

мими

преди 10 години

Росен лизачев.

386

Angel83

преди 10 години

Ти Росене внимавай много какво правиш, защото ползваме доста отстъпки от Русия и с такава позиция може да ни ги отнемат, като стой, та гледай! Не ми харесва, че ни прави зависими от американците. Досега бяхме тарикати и играехме с руснаците и американците. Плевнелиев е на път да ни направи зависими от САЩ.

385

Анонимен

преди 10 години

Изхранването на населението на страната ни не зависи от Русия.

384

Black Widow

преди 10 години

Тоя тотално се е побъркал! Как да не сме зависими?! Това, че сме бивша соц държава не значи, че тотално трябва да отрежем голям пазар, като руския! И за какво?? За неговите хора от Америка и американските фондации ли? Хайде стига глупости, нека гледаме над тези неща, не е само въпроса от кого сме зависими, а от КОЙ можем да се възпозлваме, като пазар, потребители, партньори.

383

macintosh

преди 10 години

Този Плевнелиев как може да бъде толквоа заблуден? И какв оможе такъв заблуден човек да го сложат за президент? Такъв срам никога досега не сме брали.

382

lou lou

преди 10 години

...има два 1000-мегаватови реактора съветско производство, работещи с руско ядрено гориво. Миналата година около 700 хил. руски туристи са посетили България от общо 2,6 млн. чуждестранни туристи. Туризмът допринася за около 13% от годишни брутен вътрешен продукт (БВП) на страната."

381

lou lou

преди 10 години

Я пак?! Пълни глупости са това, за справка Ройтерс: "Вносът от Русия представлява 18,5 на сто от общия внос на България миналата година или около 6,6 млрд. долара. Русия е най-големият източник на вносни продукти за България, основно енергия. България получава около 90% от природния си газ от руската компания Газпром. Единствената ѝ петролна рафинерия, контролирана от руската компания Лукойл, работи с руски петрол, а единствената ѝ атомна централа, осигуряваща над 40% от електроенергията..."

380

kompot

преди 10 години

По-зависими от Русия никога не сме били. Не знам в кой свят живее този президент, ама това което е казал въобще не отговаря на истината и е крайно време и той самия да го проумее.

379

Анонимен

преди 10 години

зависими сме от такива *** като теб *** и политици като теб

378

Анонимен

преди 10 години

браво на ***, каза им го директно на ***, че нямаме нужда от тях

377

Анонимен

преди 10 години

най - простия ни президент мога да му пожелая най гадните неща защото ги заслужава

376

Анонимен

преди 10 години

Ще си поговорим след изборите с Преззадната

375

писна ми

преди 10 години

Президентът е вреден за сигурността на България! Президентът работи за олигарсите и в ущърб за България! Президентът открито заяви в интервю пред ВВС, че е от ГЕРБ! Президентът ръси глупости по всички важни и опасни международни конфликти, с което застрашава националната ни сигурност! Президентът умишлено търси конфронтация с изпълнителната власт, което също е в нарушение на неговите задължения! Има всички основания за искане на импийчмънт на този индивид! Какво се чака още - да нивкара в беди?

374

...

преди 10 години

Честно казано, изключително се надявам, че Путин не забелязва нашия гнусляк какви ги плещи. Защото ако тоя *** продължава в същия дух, цяла България ще го отнесе и чичо Сам няма да ни помогне...