9

Веселин

преди 10 години

До Анонимен 1Такива като тебе могат да служат единствено за генетични експерименти мухахаха.

8

eork

преди 10 години

един украйнски гей при това не българин аЕВРЕЙН ви обещава СВЕТЛО БЪДЕЩЕ!!!! ТОЯ сережата що не ходи да застроява украйнското крайбрежие на майка си в п...ката да го облекат набързо с дървен костюм!!!!!

7

void

преди 10 години

Много ясно че ще го застроят - Станишев удари едно рамо на брат си и проектът мина успешно. Сега си протестирайте колкото искате, така или иначе багерите идват и бетонът ще се лее.Защото не е важно какво иска българинът, важно е какво иска лидерът на ПЕС.

6

Анонимен

преди 10 години

Номер 1 отивай да си играеш на пясък .... този проект е против българския народ

5

gogo

преди 10 години

"но съгласно българското законодателство в борда на директорите му следва да има български представители." - ами да, представя ни брата на Сергей Станишев

4

ff

преди 10 години

сега остава и заменка да се каже...комунистите немат грешка обаче....

3

Анонимен

преди 10 години

Това е единственото място по нашето Черноморие, където се чувстваш свободен и спокоен да си плажуваш по парфюм, без да пречиш и да ти пречат.... дано не го застроят и него....

2

Вяра

преди 10 години

Туй заглавие как да го разбирам?Че алкохолиците от бетонното гето няма да ходят на плаж? Не се и съмнявам, те не са на Черноморието заради плажа и даже не знаят къде са. Райска градина или пустиня, все им е тая. Така че няма нужда да се унищожава Карадере.Който го пипне, ръцете му да изсъхнат.

1

Анонимен

преди 10 години

Еко-Фашистите ще спрат и това.Няма да са доволни докато не измрат всички Българи