29

Анонимен

преди 10 години

Само чужденци и местни дерибеи имат право за почват на Черно море. Къде сте ръгнали вие булгаристански роби на демокрадцията?

28

точица

преди 10 години

И как по- точно градчето от селски тип Бяла ще изкяри от тоя проект?! Инвестицията е чужда, изпълнителя чужд, собственика на обектите чужд, големите джобове, в които ще текат печалбите- пак чужди. Сега и къмпингарите едва закрепват икономиката, като си купуват по някоя консерва от магазинчетата в Бяла. А като ги изгонят и дойдат немци и руснаци в комплекса, в който има всичко, даже и аптека, каква търговия ще се върти? Най- много да им сменяте мръсните чаршафи за по 300 лв. на месец!

27

Анонимен

преди 10 години

На Карадере е ос*ано и всякакви *** секат дървета за огрев за през нощта, както и чужденци! По-добре е това място да се социализира и да бъдат създадени работни места!

26

Анонимен

преди 10 години

От достоверен източник, нещо, което и и вие може да проверите - Мадара АД има сайт на китайски и седалище в Хонг Конг - клюката е, че са привлечени китайски инвеститори, които да закупят къща, на стойност 1 млн. лева и да получат българско (европейско) гражданство. Справка законът от миналата година, който Станишев ВНЕСЕ - чужди граждани и техни роднини, които инвестират над 1 млн. лева, да придобиват българско гражданство - 12 юли 2013..

25

Анонимен

преди 10 години

НАПРОТИВ!!! Проектът се ползва от държавна финансова помощ и то в огромен размер, защото изграждането на инфраструктура - ток и вода се изграждат, поддържат и притежават от държавата. Говорим за място, което е в глинеста, насечена местност, с няколко километра черен път, по който подобна инфраструктура, никога не е имало! На това колко милиона държавна "непомощ" му викате? И с каква цел - да се убие местното земеделие?Лозята?Бадемовите гори и слънчогледите?

24

Черен Петър

преди 10 години

Разбира се, че ще е "непокътната".Отгоре асфалт и бетон, на плажа чадър до чадър и шезлонг до шезлонг.Остана едно диво място с изключителна плажна ивица, удивително място, природа...Но братя Станишеви са решени да се строи...

23

rm

преди 10 години

Подсъзнателната ти грешка "роботни места" издава противоречието в това което казваш. Именно защото си робот. Да не мислиш, че тези дето я подемат тази инициатива ще дойдат при теб на крака, да ти дадат работа и хиляди левове заплата? Ако мислиш така - ти си робот.По-скоро тези хора ще ти оградят къщата, да не можеш да им се разхождаш из владенията. И тогава ще се вайкаш, но ще е късно.

22

vvv

преди 10 години

Вервайте ни!

21

Българин

преди 10 години

В BG трябва да има туризъм,но не като тоя в Слънчев Бряг! Ако се строи , както трябва без да се унищожава природата може да се създаде РАЙ!

20

Анонимен

преди 10 години

До БЕДЕН БЪЛГАРИН, беден си защото и малкото инициативи за създаване на роботни места в България се стопират от разни екоталибани. Като няма работни места, българите тръгват към чужбина и накрая много пазената от екоталибаните България ще остане за ***.

19

БЕДЕН БЪЛГАРИН

преди 10 години

ЗЕМЯТА БЪЛГАРСКА НА БЪЛГАРИТЕ ЛИ Е ?ПО ЧЕРНОМОРИЕТО в ХОТЕЛИТЕ САМО ЧУЖДЕНЦИ.БЪЛГАРИТЕ СМЕ САМО СЛУГИ ТУКА АЛОООО.САМО СЛУГИ.............БЪЛГАРИНА ИМА ЕДНА КЪЩА(АПАРТАМЕНТ) И ЕДНА,2 КОЛИ ТОВА Е .ТИЯ ПРОЕКТИ СА ПЛАНУВАНИ ОТ ГОДИНИ В ТАЙНА.И НЕ САМО ТОЗИ> В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ: ОКОЛО ЦЕНТРАЛНА ГАРА И ПЛОЩА НА СТОЧНА ГАРА ,КЪДЕТО БЕШЕ ПАЗАРЧЕТО-И ТОВА Е ЗА ПРОДАН АКО ВЕЧЕ Н Е СЕ Е ПРОДАЛО ЗА МИЛИОНИ.НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ВИ ЗА КИНО СЕРДИКА, ХОТЕЛА СЕРДИКА,...ПЛИСКА? КАКВО СТАВЯ С ТАЯ НАРОДНА СОБСТВЕНОСТ

18

Дъбър

преди 10 години

Не разбирам....навремето куцо, кьораво и сакато се блъскаше за туризма.... спомям си миза за нашениц и чужденци, после "ден година храни"..... сега "ден година храни" е национален спорт във всички отрасли....туризма ни е един и същ във всяко ваканционно селище, ДДС-то им е 9% и пак са недоволни..... нека има туризъм, но нека има и разнообразен и природо-съобразен туризъм

17

Анонимен

преди 10 години

И ..., забранена за простолюдието .....

16

rm

преди 10 години

Е, малко ли хотели има покрай Бяла и Обзор. Не съм "Софиянец", морски. Имат право на прехрана от туризъм, ама нямат право да разрушат последния оцелял от бетоновозите плаж в тази държава.Не се ли усетихте, 20 години един и същи номер да ви погаждат - прехрана вие, хората от Обзор и Бяла няма да видите, ще видите как "едрия бизнес" ви влиза до дъно.

15

Катя

преди 10 години

Е какво се чудите не мога да разбера? Те защо стискаха властта като удавник сламка толкова време въпреки всички протести - нали накрая трябва да си вземат парчето от баницата наречена България. Ще си назначат своите хора, ще си пуснат проектите, ще си направят заменките, и всички далавери за които даже не можем да се сетим, и накрая Станишев и Местан ще ни обяснят как "правителството на националното спасение е провело спешни стабилизационни мерки и е извело Страната от кризата дело на ГЕРБ"...

14

До rm

преди 10 години

До rmСофиянец , твойто мнение никой не го търси . Отивай си в Гърция там при селяните , при каманаците и прахоляка и остави хората в Бяла и Обзор да имат право на прехрана от туризъм !

13

rm

преди 10 години

Дори и това с работните места е пълна партенка. Пример Банско - там банскалии не работят, всичкият персонал по лифтовете и паркингите са македонци, които дори не разбират бугарски.

12

Анонимен

преди 10 години

И защо ти е диво място бе смешен ? Ще снимаш пчелички и пеперудки ли бе дървен шоп такъв ? Я виж във Франция и Италия има ли девствени плажове ? Ама там са прости нали , строят апартаменти и продават на "лошите " руснаци за по милион парчето .на са като българите да умни тикви да сеят .. ха ха ха

11

Анонимен

преди 10 години

Екотероризмът е заразно зло, ако не попада в защитени територии какъв е проблемът - нека се откриват работни места и да идват туристи!

10

Анонимен

преди 10 години

то остана ли място на това черноморие за още комплекси ?а *** на Black Sea Gardens на какво разстояние навътре от плажната ивица ще се изливат ?