110

ВНИМАНИЕ

преди 10 години

*** ПИШЕ ПО ФОРУМА! ИГНОРИРАЙТЕ ГО!

109

до 151

преди 10 години

да ти се връща двойно! ***, кой ти дава право да кълнеш, бе ***!! човека не е луд, луд е тоя, дето е чакал с месеци и после е направил възможно най некадърната акция! освен това всички ченгета са запознати с риска на професията си! иначе да е станал даскал, или кмет и никой няма да го стреля!!

108

Анонимен

преди 10 години

НЕВЪЗМОЖНО е екипировката да бъде ОК! Щом има убит и ранени с изстрели в главата и ръцете значи ЕКИПИРОВКАТА НИКАК НЕ Е ОК. Или са нямали никаква екипировка или е била некачествена или недостатъчна.ТАКИВА И ДОРИ ПО-ОПАСНИ АКЦИИ СЕ ПРОВЕЖДАТ В ЦЯЛ СВЯТ! НО НЕ С ГОЛИ РЪЦЕ И ПО АДАМОВО ОБЛЕКЛО!!!

107

Анонимен

преди 10 години

До до 149"Газ не може да бъде използван в жилищен блок!!!" а стрелба - може, а? В апартамента да, но навън-не! Защото в панелен блок с радиатори по прозорците никой не е застрашен от куршумите освен бандита и полицаите. Стрелба вътре може, но граната в жилищен блок НЕ!

106

Анонимен

преди 10 години

можеше, от "мили очи", йоФчев да подаде оставка, а орешарски да не я приеме! поне щеше да покажат някакво уважение към пострадалите! ама не!

105

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 147Дано някой от семейството ти бъде жестоко убит от луд човек! И сетне да продължиш да разправяш за полицейски акции и рейтинги на партии. В теб няма нищо човешко! Не бих те съжалявал когато тъжиш за своя близък край неговия ковчег.

104

до 149

преди 10 години

"Газ не може да бъде използван в жилищен блок!!!" а стрелба - може, а?

103

до 145

преди 10 години

от простотия и некадърност никаква екипировка и професионален опит не може да те спаси!

102

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 139Газ не може да бъде използван в жилищен блок!!! ТИ ЛУД ЛИ СИ ВЕ ЧОВЕКО? Когато децата ти спят в същия блок използвай газ! ***!!!

101

Анонимен

преди 10 години

идеята е била да го хванат по бели ***, докато още спи! после щели да обявят, колко е бил опасен, как щял да стреля децата от близкото училище и как сегашното правителство, в частност мвр, под мъдрото ръководство на министъра, се е справило със ситуацията! и хайде рейтинга на партията скок до небето! и щом ги е било страх за живота на бабата и са я пазили от газ и кучета, защо изобщо са стреляли? ако се стресне, току виж получила инфаркт, или някой я застреля по погрешка?! или така може!

100

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 139НЕВЪЗМОЖНО е екипировката да бъде ОК! Щом има убит и ранени с изстрели в главата и ръцете значи ЕКИПИРОВКАТА НИКАК НЕ Е ОК. Или са нямали никаква екипировка или е била некачествена или недостатъчна. ТАКИВА И ДОРИ ПО-ОПАСНИ АКЦИИ СЕ ПРОВЕЖДАТ В ЦЯЛ СВЯТ! НО НЕ С ГОЛИ РЪЦЕ И ПО АДАМОВО ОБЛЕКЛО!!!

99

кольо

преди 10 години

До Анонимен ми ходи ти там, що не ходиш

98

IKEDA NAGAOKI до 139

преди 10 години

...Видимост-нулева! Прозорците обковани с метални пластини и ламарина,отделно подпрени на тях радиатори-невъзможност за снайперска стрелба! Газ не са разрешили да се използва заради майката на Петков-да не се спомине [възрастна жена]! Имало е и 2 обучени кучета,но пак заради майка му,не разрешават да ги използват!!!

97

121212

преди 10 години

В Кандахар и Джалалабад определено се стреля по-малко от Лясковец!!! Разните там S.W.A.T., тюлени и всякакви други "пионерчета" , задължително да минават ИНТЕНЗИВЕН И НАСИТЕН КУРС ПО ОЦЕЛЯВАНЕ при СЕН СЕЙ ПЕТКО С. ПЕТКОВ!!! Да му отдадем заслуженото признание за професионализма му в дадената ситуация! АЗ ЛИИЧНО НЕ ПОМНЯ НЯКОЙ ОТДАВНА ДА СЕ Е ГАВРИЛ ТАКА С МВР!!! ПОЗОР!!!!

96

Анонимен

преди 10 години

Не ми се мисли, какво би станало, ако срещу "баретите" беше обучен терорист, въоръжен както трябва. Тогава колко щяха да се жертвите? Или щяхме да викаме 6 флот, морската пехота и "тюлените".

95

Анонимен

преди 10 години

До всички умници даващи акъл как е трябвало да стане че да няма пропуск.Няма точна рецепта.Като кадрови офицер от авиацията се убедих че каквато и подготовка преди полети да направим. Колкото и да сме се старали и давали всичко от себе си по някога е ималопроизшествия или ЧП.Това което се случи с това момче е ЧП.Почивай в мир момче.

94

Анонимен

преди 10 години

екипировката си е ОК , акцията е аматьорска . Тъпо е да тръгнеш срещу човек за който знаеш че разполага с толкова оръжие , без дори да си се опитал да го накараш да се предаде . Освен това винаги има и други начини за провеждане на щурм по по-неочакван начин , използване на шокови гранати , газ , а покриването на щурмуващата група от поне двама снайперисти е просто задължително , нещо което би приключило нещата още с първия изстрел . Не мога да повярвам че е имало някакво планиране от СОБТ

93

Анонимен

преди 10 години

Акцията сама по себе си не е нито добра, нито лоша.Тя е неотложна и незабавна по изпълнение! Щом дори по барети е стрелял направете си сметката какво очакваше децата. ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е В АКЦИЯТА. ПО ЦЯЛ СВЯТ СЕ ПРОВЕЖДАТ ТАКИВА. МИНАЛАТА ГОДИНА АМЕРИКАНСКИ ПОЛИЦАИ ГОНИХА ДВАМА ЧЕЧЕНСКИ БРАТЯ В ГЪСТО НАСЕЛЕН РАЙОН. ПРОБЛЕМЪТ Е В ЗАЩИТНОТО ОБЛЕКЛО НА ТЕЗИ БАРЕТИ. НЕПОДХОДЯЩО ИЛИ НЕКАЧЕСТВЕНО ИЛИ ЛИПСВАЩО. НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТЛОЖИ ТАКАВА АКЦИЯ, ЧЕ БИЛА ОПАСНА! ЗА ПОЛИЦИЯТА ОПАСНА,А ЗА ХОРАТА НЕ Е ОПАСНО?

92

Тихомир Томов

преди 10 години

Народа срещу властта 4 - 1 !

91

Анонимен

преди 10 години

До а по света:Много филми си гледал.