50

Анонимен

преди 10 години

И тия от БСП са като ония от Герб.Има началници,които искат да създават "респект" и показност пред гражданите.Не напразно МВР е репресиращ апарат.Да, ама всичко трябва да е в определени граници и с интелигентна полицейска мисъл, а не с милиционерска.Бях в системата до 92 година.Нищо не се е променило.Много полицаи са с милиционерско самосъзнание.Жалко за загиналия и ранените ,дължащо се на некадърността на техните началници.

49

Анонимен

преди 10 години

Щом въоръжена до уши барета може да стане жертва на некадърно управление, помислете какво се случва на обикновените хора. Голям резил. И имат нахалството да обвиняват други. Нали бяха най-кадърните...За какво бяха великите им преобразувания. когато резултатите се оказват голи хвалби, задължително подкрепени с финансови средства. Жалко за загиналото момче и осакатените му колеги. Лазаров и Йовчев безсрамно правят политика и от тази трагедия. Продават България без срам и съвест. Отвратително.

48

Анонимен

преди 10 години

Не, наистина не мога да си го представя това- 500 изстрела срещу луд дето се барикадирал! Тия *** са стреляли от ярост и злоба на посоки. *** ***!

47

Анонимен

преди 10 години

500 патрона истреляни по един луд , когато само една газова граната щеше да свърши всичко за минути без истрел , без убити е ранени. В МВР май не останаха професионалисти вече, останаха тези на които американските филми им идват в повече. КОС службата раздава оръжие на всеки , там оперните работници и те същото.

46

Агента

преди 10 години

Един джип от снимката - Plasan sand cat е марката, струва около 400 000 лева.

45

iliq

преди 10 години

Petko trebva dago ekzekutirat na publi4no mqsto.

44

Анонимен

преди 10 години

Ако имахме американско правораздаване и бай Петко не беше луд, адвоката му щеше да осъди държавата, че ченгета нахлуват в дома му по никое време без никакви основания, камо ли да лежи в панделата.

43

Pfff

преди 10 години

Жалко за загиналия полицай. За съжаление от господата от мотомилиционния отряд (поновому СОБТ) става само охрана на мутри и да се пъчат по дискотеките. Според мен в държава като България, работа подобен отряд няма и функциите му трябва да се поемат от жандармерията и ГДБОП. А в случай, че толкова държим да имаме антитерористичен отряд (който от 1985-та досега има точно 10 операции) просто да се разформирова и да се направи по нов модерен способ с кадърни ръководители и служители!!!

42

Анонимен

преди 10 години

Веднага да ни се яви Силвестър Сталоун и да се учи от бай Петко.

41

бай Петко

преди 10 години

Чисто аджемийска работа ! Жалко за момчето ! Мир на праха му!!!

40

Анонимен

преди 10 години

Всеки ден виждам по улиците хора с психични отклонения които не трябва да са на улицата, а в болницата включително и другаря Сайдер-Ага.

39

бай Шано

преди 10 години

Сега да не се окаже, че шестте попадения са резултат от опит за самоубийство и че в действителност спец частите не са го уцелили ни веднъж....тогава ще се смея и с г*зъ си...

38

БЪЛГАРИН

преди 10 години

ГОСПОДИ и това са ведомството с най големите заплати и бюджет,знаете ли колко струва само екипировката и един луд им разката майката с едно чифте,ами ако беше подготвен?Стават само да бият деца и старци на митингите,засрамете се г-да милиционери.

37

mkdjhcbg

преди 10 години

При 500 изстреляни БОЙНИ ПАТРОНИ срещу теб - да оцелееш , да убиеш един и раниш трима - това брато и в американски филм го нема! Те тоя си е чист Рамбо - ШЕФ НА ИНСТРУКТОРИТЕ НА " ЧЕРВЕНИТЕ ШАПЧИЦИ" ДА ГО НАЗНАЧАТ!!! И вече трябва да казваме - БАРАБАР МЪЖЕТЕ С ПЕТКО!!! АБСОЛЮТНА ПОДИГРАВКА С ИНСТИТУЦИЯТА!!!!

36

6669

преди 10 години

Който е измислил акцията, е меко казано абсолютен некадърник и безхаберник. Та няма нужда да си учил и да имаш специална подготовка,за да се сетиш че има десет други начина да го хванат без да излагат на опасност, някого. Достатъчно беше да покрият майката за няколко дена и щеше да излезе от дома си, най -малкото да я потърси. И,разни други - пенсия не получава ли, водомер не се ли отчита ,както каза Хр. Мутавчиев.

35

Анонимен

преди 10 години

Тоя бай Петко е трябвало да го вземат в спец частите. Човека щеше да си има работа, нямаше да е такъв отчаян и луднал !

34

оа

преди 10 години

само не ми е ясно как без да излиза е писал жалбите и се е виждал с районния инспектор

33

лекар-психиатър

преди 10 години

Сега всички сме разстроени от убития и ранените полицаи, но след месец всеки да си зададе въпроса. Ако по тъмни доби някой нахлува с взлом в дома ти и имаш пушка какво би направил. Естествено ще защитаваш живота си, независимо дали си с отклонения или не. Това, че са полицаи само те си го знаят, но и при това положение нямат право да нахлуват с взлом и с оръжие без повод. ПОВТАРЯМ БЕЗ ПОВОД.

32

Анонимен

преди 10 години

Никъде не казвайте по света ,че елитните ни спец части са изстреляли 500 куршума срещу един обикновен готвач, само 6 попадат в тялото му но не го убиват, а той с обикновенна ловна пушка е нахакал 4 патрона в 4-ченгета единият от които смъртоносен!Нема такава държава!

31

Анонимен

преди 10 години

500 Изстрела и само 6 в тялото на Бай Джон Рамбо от Лясковец!