130

cveta

преди 10 години

До 160 Ех,"Умнико",направо ме потресе коментара ти.Чета и не вярвам.Първо,ако не си забелязал,тук не е Израел,а сме в Европа-21 век.Второ-колко му е - един убит,ноооо да не си ти или да не е от твоето семейство и близки/на чужд гръб,колко му е/ и трето,такива,с разсъждения като твоите,обикновено,като стане напечено,гледат да се скрият в миша дупка.

129

Анонимен

преди 10 години

Повече от разочароваща. Загина човек и още трима - ранени. Заради некадърно проведена акция от хора с високи постове и заплати, но без нужната практическа компетентност. Когато във важни за опазването на човешкия живот дейности хората не отговарят на изискванията за тях, а принципът е наши и ваши...резултатите са такива. Шуробажанащина с политически профил. Много, много жалко. Най-вече за загиналото момче. А в България нещата стоят така, поради липса на истински добри промени във всички области.

128

чукча писател

преди 10 години

Разглеждайки информацията, която (из)пускат в медиите все повече се убеждавам, че грешки са допуснали от разписалия заповедта за щурмуване, до редовия полицай/командос който е осъществил самата акция.Анализа на ситуацията буквално липсва при подготовката на акцията. Но също така, как е възможно тренирани командоси, да се скупчат в една точка и т.нар. "луд" да ги порази всичките?

127

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАко някой почне да троши вратата ми в 5 сутринта и аз бих се защитил,ако имах оръжие-това е нарушение на правата ми от страна на държавата.Помислете за това-значи полицията може да идва в дома ми когато си иска и както си иска-не съм съгласен.И не ми е мъчно за гръмнатите полицаи.

126

ogi

преди 10 години

ostawka

125

Жоро

преди 10 години

Бееее това полиция ли е?Биха,влачиха,ритаха студенти!Стоят стотици полицаи всеки ден да пазят пъзльовците от парламента,без да знаят от кого!?Един луд,застреля барета,рани 3 и им разказа играта,ето това е полицията в България,както и всичко останало!С такова управление,такива резултати!Ако сега народа не излезе и не даде гласа си,тежко ни с тези комунисти!

124

alkap

преди 10 години

срещу психоболен- барети, срещу крадец - никой, срещу трафикант- министър(да вземе подкупа), и те така. БРАВО дано психоболния оживее

123

Анонимен

преди 10 години

ха! нали е луд? да видим с какви обвинения ще го съдят, след като не могат да го пипнат, поради невменяемост! най - много да го пратят на лечение!

122

Жалко, но факт!

преди 10 години

МВР изгони своите редови ченгета под формата на "оптимизирани" и пенсионирани. Остана най-негодния и некачествен състав - имитатори на дейност. Висшето ръководство - зетя, доносника, плужека - тотални безхаберници. На средно управленско равнище - военни, военни, военни - в болшинство завършили ВНВУ В.Търново, всички съкратени некадърници от Министерството на отбраната. Като се сложат и онези с т.нар. неизживяно детство рамбовци - трагедията напълно си заслужава постигнатите резултати в БПП.

121

gena

преди 10 години

До Анонимения 160иНе сме оревали орталъка тъпчо за един луд и един убит. Но аз казвам, че не се е действало правилно и следователно отговорните тр. да си ходят, не заради друго, а това да не се повтори..

120

Валдес идва

преди 10 години

Взел им е на баретите този луд... мярка за... шапки.

119

oDvraten

преди 10 години

A geinasran Korumpin Petrov v ka4estvoto na naql se korumpar li se izkazva ????? Toq verno e profesionalist....ama v praveneto na svirki na tur4ulqta ot Asenovgrad i pribiraneto na pari

118

исс

преди 10 години

Причината за задържането е, че по време на спецакцията на МВР по обезвреждане на нейния син, тя се е опитвала да заблуди униформените, че синът й е починал, с цел те отново да щурмуват къщата.Това е можело да доведе и до още жертви, с оглед на тежкото въоръжение, което Савов е имал в дома си.Нещо не схващам логиката тук. Ако той е починал защо те ще трябва отново да щурмуват къщата?

117

Анонимен

преди 10 години

До рИзглежда и нашите барети са като френските, които селяните набиха в нивите преди 2-3 години.

116

Тоше

преди 10 години

Ами това не е като да биеш мирни демонстранти пред парламента, малко ви е!

115

р

преди 10 години

как може един уж психично болен да неутрализира 4барети за които се допуска че са наи можещите и кадърни служители в мвр,с какво оръжие е бил тои и с какво са баретите после те уж са професионалисти тренировки и учения не правят ли или всичко е на бърза ръка и там може би шуробаджанащината се шири а за там не всеки става но явно влизат само наши хора, и вместо да се прават на рамбовци, са могли да направат некои театър да го подлъжат и да го хванат

114

Анонимен

преди 10 години

До WWCВие ако от един убит и един луд стрелец се наакахте от страх, тогава за какво говорим? Какво да кажат израелците за които стрелба по улиците и бомби в автобусите са едно ежедневие? Какво, да вземат на всеки час да сменят вътрешния си министър или премиера си косерватор ли? Направо сте жалки бъзльовци. Дядовците ни загиваха на фронта през балканските и световните войни, а вие опищяхте за един убит.Срам сте за дедите ни! Гнус ме е от вас! Страхливци! Станахте едни меки китки, напълнихте га

113

IKEDA NAGAOKI до 150

преди 10 години

Истината е,че планиращите операцията наистина не са очаквали чак толкова свиреп отпор! А колкото до стрелбата-помисли ако срещу теб започне интензивен огън и до теб почнат да падат хора,колко бързо ще ти бъде "изместен фокуса"...няма и да усетиш кога ще ти свърши пълнителя...

112

Анонимен

преди 10 години

До 121212Нямам намерение да отдавам никаква почит и признание на един БАНДИТ!

111

WWC

преди 10 години

рибата се ВМИРИСВА ОТКЪМ ГЛАВАТА, каде са сега секретари министри търсят хартия дасе избършат нали .оставки ....няма жената им виновна .на калпава ракета космоса им крив. НЕЩАСТНИЦИИИ