9

Анонимен

преди 10 години

След като не искат да плащат защо тогава използват градски транспорт? Да не вземат да се минат с левче, тарикати. Хем не искат да плащат, хем искат да се возят, къде дават така?

8

Анонимен

преди 10 години

Трябва да си безгранично промит мозък да се качиш в градски к*нефи и да плащаш за билет.

7

до инфо

преди 10 години

Абе не е само гориво, заплати, ремонти, консумативи. Не са малко разходите, ама има линии където не се проверяват заради контингента и ти им плащаш превоза, че и золумите.

6

Анонимен

преди 10 години

До 3Koгато градския транспорт заприлича на нещо нормално а не на руски катафалки с шофьори *** които пушат и миришат на стар спирт тогава ще си давам парите за билетче.

5

info.

преди 10 години

Горивото го взимат за малко над 1.00лв.Вие си направете извода дали цената на билета е реална

4

Анонимен

преди 10 години

Кмета да каже колко от малцинствата се возят с билети и защо контролата отказва да ги проверява. не че защитавам другите гратисчии, ама на мене какъв скандал ми вдигнаха техни служители, че не съм си маркирал картата (която е за цялата градска за 6 месеца, т.е маркирал не маркирал аз съм си платил возенето), а до мене група роми с телефони добре облечени с ехидни нагли усмивки на лице ги подминаха без проверка. Редица линнии с преобладаващ такъв контингент пътници пък виждат контрола на 6 месеца

3

Анонимен

преди 10 години

"Чиновници с добри доходи се возят гратис" ... е, от време на време е възможно и някое *** да се вози гратис...

2

Анонимен

преди 10 години

Трябва да си безгранично нагъл да се качиш в градски транспорт без да имаш намерение да плащаш. Ако не ти харесват цените или превозните средства, тръгвай пеш тогава.

1

Анонимен

преди 10 години

ДА ИМАТЕ КЪСМЕТА ДА УВЕЛИЧИТЕ БИЛЕТЧЕТО ПОВЕЧЕ ОТ 1 ЛЕВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТОВА, ЧЕ СТЕ НАПУПИЛИ НОВИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА ЗА ЕДИН КУП МИЛИОНИ НЕЗНАЧИ, ЧЕ НИЕ БЕДНИЯ НАРОД ЩЕ ГИ ПЛАЩАМЕ ДА БЯХТЕ ОПРАВИЛИ СТАРИТЕ!!!!!!