128

До 123

преди 10 години

Може пък тъкмо онези скрити камери да са създали нагласа сред повечето преподаватели в СУ за необходимостта да бъде даден урок на новите окупатори. Сега комисията за оценка на щетите може да работи седмици наред преди да стигне до определено заключение. Тези, които наврвемето са служили в казармата, знаят колко мастило трябва да изпише часови, при когото е установена липса на печати на охранявания от него обект... Ако там пък бъдат открити и липси...

127

Aнонимен

преди 10 години

Както насметохте АТАКИСТИТЕ така трябва и тези ***,,като ги напънете те ще си кажат всичко.

126

Анонимен

преди 10 години

проблема на бългрите са политиците ,а не шепа протестиращи

125

Анонимен

преди 10 години

най- страшното е че НЯМА политик в България който да играе по правилата всичките се го правят по другия начин

124

др

преди 10 години

Разбира се, че трябва да ги съдите! Тези нарушиха правата на хиляди хора, направиха опит за терористичен акт, пълно безобразие. Трябва да бъдат осъдени, за да послужат за назидание на всички останали, които имат намерение да правят подобни щуротии!

123

Yakov

преди 10 години

"Българският политик неминуемо свързва властта с пържолата, бута, жената, парата, златото. Парата е символът на властника в България. Той иска пари, пари, пари. Иска злато, злато, злато. Иска къщи, къщи, къщи. Иска вили, вили, вили. Иска коли, коли, коли. И не за своя сметка - а за сметка на партията си, на държавата си, на народа си. Това властогонство е бясна болест - който е ухапан веднаж от нея - умира цял живот, като бесен. И е бесен за власт - срам и позор, но е така."Атанас Буров

122

Анонимен

преди 10 години

До bolka 68Колкото до Прокуратурата, тя си свърши работата на 11.05.2013, помогна решително на БСП/ДСда дестабилизират държавата и няма надежда в близките 6-7 години, някой да им потърси сметка, няма надежда, докато съм жив, да се отървем от тази напаст! ДАНО ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ ДЖИВЕЯТ !

121

Анонимен

преди 10 години

Иван Илчев го е страх, Джордж Сорос да не го уволни и никого няма да съди. Не го ли чухте по телефона с репортер от телевизия Алфа! Оправдаваше се.

120

Манол Глишев

преди 10 години

В четвъртък отново ще окупираме СУ. И тоя път ще блокираме СУ докато си подадат оставките: ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ, РЕКТОРЪТ НА СУ-ИВАН ИЛЧЕВ, ПРЕЗИДЕНТА НА УКРАЙНА ВИКТОР ЯНУКОВИЧ И КИМ ЧЕН УН-ДИКТАТОРА НА СЕВЕРНА КОРЕЯ. Докато Ким Чен Ун и Янукович не подадат оставки ще окупираме Софийския университет. ОООС-ТАВ-КА, ОООС-ТАВ-КА!Къде си народе? В четвъртък окупираме Софийския отново!

119

Гражданин

преди 10 години

Необходимо е (и трябва) да има някакъв вид съдебна санкция за такъв вид незаконни действия, за да не превърне в рецидив окупацията на СУ занапред.

118

Анонимен

преди 10 години

До Антисоросоид 70Това със *** вече се изтърка, пък и Джорж Сорос още кара сватбено пътешествие, след поредната си сватба на 87год. Сега вървят : Контрастанишоиди, контраМестаноиди, контраОрешоиди, контраБарекоиди и контранаместници на Доган !

117

Анонимен

преди 10 години

ДАЕ ОСЪДЯТ НА РАЗСТРЕЛ ТЕЗИ НАГЛЕДЦИ!ТАКА ЩЕ СЕ СПЛАШИ НАЦИЯТА И ТОГАВА ЩЕ СЕ ЧУВА САМО ГЛАСЪТ НА ШАМАРА!БЪЛГАРИЯ Е ГОРДА С ШАМАРА И ПЕТНОТО!БЪЛГАРИЯ се СРАМУВА от студентите на БОКО!ВСИЧКО до КОЕТО СЕ ДОКОСНАТ ЧЕРВЕНИТЕ *** умира! УБИХА БОГАТИТЕ,ОБРАЗОВАНИТЕ,ИЗБИХА ДУХОВНИЦИТЕ и си създадоха ЧЕРВЕНИ ДОНОСНИЦИ ЗА УМНИ ПРОФЕСОРИ,ДУХОВНИЦИ,СЪДИИ,БАНКЕРИ,УМНИ РЕКТОРИ само от ДОНОСНИЦИ И НАШИ КОМУНИСТИЧЕСКИ СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ!ВАШЕТО МАМЕ,СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА ИЗБИХТЕ И ИЗГОНИХТЕ НАРОДА!

116

реалист

преди 10 години

Ако окупаторите бяха гледали филма на ББС "Имало едно време на изток" , нямаше да вършат тези глупости!Ако сега гледат филма ,може и да се извинят за действията си!Парите на Боко Тиквата са кървави , нищо че не миришат...

115

Анонимен

преди 10 години

а ако беше вашто дете ?НЕ, НЕ КАЗВАЙТЕ ЧЕ ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ никой не е застрахован

114

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 113"След "постната пица" на еврейчето Дянков.." Сега имате БЛАЖНАТА КЕРЕМИДА, на ваклия Чобанов ! Той обеща , че ако остане още 6 месца на власт ще ми увеличи пенсията с 50 стотинки, а след още 6 години - с цяло евро !. ХВАЛА !!!

113

Анонимен

преди 10 години

Кой слушат окупаторите1!! Мутро Буда!!!А защо слушат Мутро Буда!!!! Щото той плаща :D

112

34

преди 10 години

Трябва да ги съдят, за да се разбере, че законите са за да се спазват. Ако бяхя толкова мислещи окупаторите нямаше да изказват едни и същи думи, които на всички омръзнаха. Не разбраха ли, че с оставка държавата няма да се движи, а ще зацикли. А тези от реформаторския блок е крайно време да си извинят и да отговарят за грабителската приватизация, която знаем е тяхно дело и не са малко облажилите се и още продължаващи да се облажват. Къде е следприватизационния контрол.

111

Анонимен

преди 10 години

вече виждам че българина иска зрелища веднага всички в хор викат ОСЪДЕТЕ ГИ, ОСЪДЕТЕ ГИ,ОСЪДЕТЕ ГИ

110

Анонимен

преди 10 години

А професоро никога и по никъкъв повод не е нарушавал правила той е свещена дето се беха нафиркали като казаци ,ние вече това го забравихме

109

Анонимен

преди 10 години

от осъждането на шепа протестиращи ,какво ще спечели народа ?