148

ХА ХА

преди 10 години

Ами политическа е акцията ми каква да е! Егати откритието направил професора! За разлика от вас, дето си кротувате сладко и си взимате заплатата, студентите виждат че се образоват напразно! Има ли някаква перспектива за реализация в България? Има ли нормален бизнес, който да ги наеме на работа? Има ли истински конкурси, където можеш със знанията си да спечелиш? Има ли бъдеще изобщо в тази държава? А, професоре? За това протестират хората! Ама няма кой да ги чуе! Целта на властта е простотията!!!

147

Анонимен

преди 10 години

Илчев, вие се страхувате от дисидентите като дяволи от тамян пък ти сам се мъчиш да ги направиш такива протестиращите студенти.

146

Анонимен

преди 10 години

Интересно ми е къде в мнението пише, че е "СТРАШНО" да се ходи в казарма?? Предполагам баща ви и мъжа ви са военни, а синчето е станало ченге, понеже в родата ви има поне 3-*** партизани - прав ли съм? Професия и професионализъм в 21век. отхвърлят комунистическото: "Дай едно кило" от любимата ви реклама. Казармата явно ви е през ...ката понеже други хора са били там, аз също съм бил и не я наричам СТРАШНА както тръгвате да ми преиначавате думите, за удобна вам теза. Насила хубост... нали?!

145

Хамлет

преди 10 години

Стига плямпахте за тая казарма бе. Той *** си е ***, меката китка си е мека китка, за 20 години не се е възпитал, че за 1 година ли ще го вкарвате в правия път? Аман от мнения тип "тая днешната младеж" и "ние едно време като бяхме в казармата, виж какви станахме". Има си редовна армия, който иска да се занимава с това, да си се занимава, на мен не ми трябва да си губя времето в придобиването на безполезни умения. И без казарма съм с по-добра физическа подготовка от 99% от населението.

144

до 159

преди 10 години

ау,колко страшно да се ходи в казарма и една жена да роди по нормален път с нормална бременност/изключвам по мед.причини/,до 1980г.с цезарово сечение раждаха само болните жени и при неправилно разположен плод,а сега всяка кифла иска със секцио,че боляло,навремето баща ми е служил 3г.,съпруга ми 2 ,а сина ми 18м. и сега са са отговорни хора,не се оплакват ,обаче на тиквата му трябват меки китки и кифли за да има кой да го избира и кой да управлява,та и ние да страдаме покрай така наречените проте

143

Анонимен

преди 10 години

Вие мислите ли въобще какво ще стане ако върнат казармата? Вие в каква казарма сте ходили? Спортна рота или Хранителни войски? Вицове за милиционери и военни- НЯМА, ВСИЧКО Е ИСТИНА! Военната подготовка трябва да бъде избираема, а не задължителна- това не ти е дете на 3 годинки, а обособена личност с право на избор! Дайте да има и задължителен затвор по 6мес. през всички, че да пишете после "Дано остане само казармата". Времето прекарано в казармата- неизвинени отсъствия от ЖИВОТА!!!

142

до 156

преди 10 години

ами аз отдавна съм за връщане на казармата поне за 1г. в израел е 3г. за момчетата и 2 г. за момичетата ,ама при нас поне момчетата трябва да ходят -да ги питам ще има ли гей движения,ще ми говорят като мекотели,две думи на кръст не могат да кажат,ако сега бях момиче кой да харесам от 100 я един може да става ,да разчиташ на него ,да е отговорен да не се държи като мека китка,продават се за 20лв.

141

Гост

преди 10 години

По-долу,прочетох мнение ЗА въвеждане на казармата.Наистина-трябва да им атакава.Явно протестиращите имат много енергия за изразходване-там му е мястото!

140

ДА

преди 10 години

Да ги съди,да ги осъдят и да ги изключат!Който не ще да учи,да си ходи и да не пречи на другите!

139

жорката

преди 10 години

До Манол Глишев абе що не се окупирате у вас а? и хич не си показвай грозната муцуна...За това, че тази измт трябва да се измете съм напълно съгласен, но не да се пречи на учебния процес, защото за разлика от тебе и незнам там колко се някои хора искат да учат. П.С. Кой ви плаща ;-) Пръв ще съм на барикадата стига да има зад кого да застана, иначе никакъв смисъл ''нов бардак със стари *** не се прави''

138

Анонимен

преди 10 години

До КироИзвади първо твоята греда ,тогава говори за окупаторите.България се е циганизирала що за изказване

137

Киро

преди 10 години

До The kingТРЯБВА ДА СЕ ОСЪДЯТ ОКУПАТОРИТЕ СЪГЛАСНО ЗАКОНИТЕ В СТРАНАТА ЗА ОБСЕБВАНЕ НА ЧУЖДО ИМУЩЕСТВО И НАРУШАВАНЕ /ПРЕКЪСВАНЕ ДЕЙНОСТИТЕ В УНИВЕРСИТЕТА. ЗА ДА СЕ ЗНАЕ ОТ ПРОТЕСТЪРИТЕ ЧЕ В СТРАНАТА ИМА ЗАКОНИ

136

Анонимен

преди 10 години

NE SUD A PUBLICHNO LINCHUVANE TRIABVA...........................................

135

The king

преди 10 години

Нормално е да ги съди. Все пак те са спрели учебния процес, било то и за ден и като големи хора трябва да си понесат последствията от действията.

134

Анонимен

преди 10 години

Gledah s interes t.n."okupatori" i si kazah, ako tezi kreaturi govor6ti na dialekt, bez nikakva ideq i cel, ako te sa kaimaka na ob6testvoto togava kakvi sme nie ostanalite?Na horata im omruzna da budat podlugvani s idei i deistviq plateni zadkulisno za da se postigat drugi celi.Sega da se zavede po edno delo, da se nalogat globi i izklu4vane ot universiteta s pravo na kandidatstvane, za da razberat, 4e taka bezideino, bez cel i programa, bez istisnki stoinostni lideri nqma da ima rezultat!!

133

Илиева

преди 10 години

Правилно мисли професорът!Всеки пълнолетен гражданин в тази държава трябва да носи отговорност за действията си .Успех!

132

Dimitko

преди 10 години

Протестирайте за по-високи заплати, по-високи пенсии, по-добър стандат на живот, намаляне на корупцията...Защо да се сменява правителството? Кой друг ще изберем?

131

иван

преди 10 години

Като поискаха оставката на ректора хайде да ги съдим. Предните протестиращи можеше да си окипират и до пролет.Този който се прекачва през оградата прилича на вътрешния министър. Прави нещо човека.

130

Анонимен

преди 10 години

Първо да осъдят нашите продажници,продадоха всичко, държавата е на дъното ,занимават се с единственото което имаме младата интелигенция, и тя е на изчезване

129

Анонимен

преди 10 години

До АнонименNyama i te da dojiveiat, zashtoto samo v BG stava tova. Da se sadiat studenti za grajdanski pozicii vmesto tezi izpraznili haznata!