189

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 207 Особено за България,трябва да стане,ама а де. Другите нации поне имат матрял в излишък,ама на нас всеки живот ни е ценен. Уви, инстнктите явно са надделели ,поне да имаше някакви граници ,тия двамата любовника,да бяха се срили . абе ,живот,какво да го правиш

188

Анонимен

преди 10 години

И какво накрая?! Две унищожени семейства заради единия сърбеж. Налягайте си парцалите, ей, и мъже и жени!!!!!!! Отличаваме се от животните единствено по това, че можем да контролираме половия си нагон, в името на по-висши неща - деца, семейство, морал, себеотрицание, ако щете... Иначе съвсем ще оскотеем!

187

Анонимен

преди 10 години

САМО ТАКА!

186

Анонимен

преди 10 години

Ако жените само слушаха и изпълняваха всичко, което им каже мъжът, щяхме да имаме едно прогресиращо и спокойно човечество. В Япония е патриархат и мъжът е цар и господар и затова са толкова развити технологично.

185

Анонимен

преди 10 години

Отношението на българите към семейството,верноста и благоприличието е много болна тема. От тук идват всичките ни несполуки като народ! Разбирам убиеца,трудно е,но истинския мъж трябва да устои и да се държи като такъв! Всеки рано или късно ще получи своето свише!

184

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 198 Koeто ме навежда на мисълта,че не е й е било за първи път. Особено щом се е стигнало до подобна саморазправа. Нека да кажат по-подоробно предисторията и ще се види дали съм на прав път. Вината си е 50% на мъжа,че е извършил това и 50% на жената,че е правила това систематично ,мислеики си че мъжа й е *** ,който не може нищо да им направи.

183

писна ми от мизерия

преди 10 години

ежедневното напрежение у българите става все по-голямо и хората почват да правят глупости........... защо не отиде да гръмнеш костов който вкара България в блатото само за 1 г. а сме били голям конкурент на европейците. и не само . представете си само каква икономика щяхме да имаме ако българаките предатели не ни спъваха.........

182

Гунчев

преди 10 години

Жената е длъжна да бъде робиня на мъжа си! Жената е по-низше и непълноценно същество и няма право на свои мисли и възгледи!

181

Анонимен

преди 10 години

За 33 години съзнателен живот съм имал 4 връзки. Нито едната не беше перспективна, а само за момента живеехме, защото не можеха да ми търпят хладнокръвното спокойствие, когато разбирах че са ми изневерили и само се усмихвам докато те ми споделяха. Очакваха реакция ли...какво ли...или са видели в моята усмивка може би с доза презрение нещо психарско и това е много по-страшно може би отколкото да се ядосаш. Не знам, но след тези усмивки и 4-те *** си тръгваха уплашени.

180

Анонимен

преди 10 години

И какво постигна с изневярата си жена му ? Сега е в гроба с вечен срам, всеки я знае като леката жена на града, която бе убита, хваната на калъп със *** си. И за какво ? За да си начеше сливата. Струваше ли си ?

179

Анонимен

преди 10 години

Какво се правите на ощипани моми като всеки изневерява ама не го хващат Човека си е поставил за цел да я проследи и я хванал Други пък се досещат но не ги следят че така им

178

Анонимен

преди 10 години

мойта нещо закъснява.ще ги светна айряна май

177

до 174

преди 10 години

Ами вземи си някоя много грозна и противна дето никой не иска да я погледне и се кефи,че ти е вярна. Обаче ако случайно някой я поиска едва ли ще му откаже ....защото няма да и се случи друг път...

176

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНе, те ги тровят

175

Анонимен

преди 10 години

До логичен креай Повечето мъжете изневеряват, а не съм чула жена да застреля мъжа си от ревност 90% от хората изневеряват ,но не се хващат

174

Анонимен

преди 10 години

Къде пише че имат деца

173

Анонимен

преди 10 години

до 190Само не можах да разбера откъде не са се обичали с жена си?Ей, аз съм бил любовник на една жена 2 години, която обичаше страшно мъжа си, но му изневери с мен защото беше моряк. Сега е пак с него, защото оня си седна на *** и не пътува вече.

172

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЕдна жена да ходи и един мъж да пие - има си причина, но това не значи, че трябва да се гърмим. П.П. Ако наистина мислиш, че е получила заслуженото, беги към Арабския п-ов да живееш.

171

lele

преди 10 години

вие не сте добре. убиеца и жена му имат 2 деца, мъжът-любовник има едно. ПИТАМ СТРУВА ЛИ СИ ДА ПРОВАЛЯШ ЖИВОТА НА ДЕЦАТА СИ ,РОДИТЕЛИТЕ СИ И ВСИЧКО ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ НЕ СЕ ОБИЧАТЕ С ЖЕНА СИ ??? И ВИЕ дето го подкрепяте не сте в ред въобще. писна ми да живея сред *** ве

170

Анонимен

преди 10 години

Чета ви коментарите и се отвращавам и срамувам от вас. Не хора, а скотове! Не се чудете, че държавата ни е такава. Не зачитате човешкия живот, а искате да живеете като хора!