229

Темерут

преди 10 години

Хич не го оправдавам този ревнивец, но и аз го разбирам, тя го е лъгала години наред, едва ли 1-вото, което му е дошло на ум е било да я убие, сигурно го е правила на *** много дълго време... Факт е, че е бил заслепен, ама не се е заслепил той сам...

228

do 242

преди 10 години

ари стегни се в кръстта . в свят където те държат с атомни бомби . ти си споделяш болката и любовни триъгълници . човека е статистика .просто едно ЕГН .

227

До 242

преди 10 години

Къде видяхте, че мъжете трябва да преглъщат? По-скоро трябва да оставят жената, а не да се вманиачават.И дадох пример с изневери на жени, защото случаят е такъв. Даже не искайте да почвам за тези на мъжете. И не е хубаво така да се засягате лично, коментарът ми беше по принцип, но ако имате болка - споделете :)

226

Анонимен

преди 10 години

Ревността е страшно нещо,хора,разберете.Кара човек да бъде луд,да не може да се контролира,да не мисли,да прави съдбовни грешки.Да няма нищо друго в съзнанието му. Не го оправдавам убиеца,но го разбирам. ....Остава и заради изневери да се трепем и хептен ще се заличим като народ.

225

SP

преди 10 години

Убиецът преди да натиска спусъка е трябвало да помисли кой ще гледа децата им сега! Много е страшно човек да се заслепява само от чувства!!!! С такъв човек не можеш никога да се разбереш - не приема аргументи, просто няма никакъв разум!

224

Анонимен

преди 10 години

един познат обича да казва : Сутрин като стана мандръсам жената да знам че съм първи : - така че повече мандръсайте да ви е мирна

223

Анонимен

преди 10 години

Ще стане кютек пред портите на свети Петър преди да ги разпредели кой за къде е.Надявам се да има охрана там.

222

Чурулик Пенчо

преди 10 години

Ееее сега като се съберат тримата на оня свят голям екшън ще бъде...

221

Анонимен

преди 10 години

Но, мъже, бъдете мъже, а не комплексари! Ако жена ви ви изневерява-прав й път, жени има много ---------------------------------------------------------------------------------------Надежда, лесна е вашата :) Значи жената може да прави каквото й скимне, а мъжът трябва да преглъща всичко и да си търси друга. Ама сте едни хитруши и тарикатки :)

220

Анонимен

преди 10 години

Момата е решила че един ще я издържа плаща наем, храна , гориво, гражданска на колата, винеткаа друг Ромео ще и слуша глупостите в МОЛА.Не се е получила схемата. Това е.Като обича, да е доблестна да си признае да се раздели с настоящия да отиде при новия, да го обича, да си плаща половината наем и да се обичат колкото си искат.Така правят доблестните жени.Тази е била използвачка.Попаднала на комплексиран и виждаме резултата.

219

Анонимен

преди 10 години

Като сме почнали с народните приказки 'Ако една жена реши,нищо не може да я спре' и вместо да се зъбите един на друг,пак стари и мъдри хора са го казали'Никога двама мъже да не се бият за една жена,че трети печели накрая"!Абе всичкото е от житейски опит!

218

Анонимен

преди 10 години

Хората правилно са казали - брой до 10, преди да направиш някоя глупост. След 10 секунди нещата стоят иначе. Мир на праха им и дано чуваме/четем по-малко такива новини.

217

Анонимен

преди 10 години

Това че една жена не се нуждае само от пари а от внимание като не й обръща внимание като няма ласки и нежност ще си го намери навън

216

Анонимен

преди 10 години

А какво му е на един мъж,ако бачка от сутрин до вечер,издържа си семейството и жена му през това време си прави джиджи биджи!?В един от старите български филми имаше една приказка-Една жена винаги ще има за каква да я нашамариш

215

Анонимен

преди 10 години

до 235 А когато се ожениш добре ли ще ти е някой така да ходи с твойта жена

214

Анонимен

преди 10 години

Бил съм и в двете крайности!Една жена ме нарани дълбоко,а уж беше голямата любов!Подигра ми се,направо ме подлуди!Забравих я!Сега излизам с омъжена жена,всичко е Ок!Като се върна назад,се смея на глупостите,които щях да направя!Имах късмет,че случих на хора,които са минали по същия път и ми набиха малко житейски притчи!Помагайте на хора в такава ситуация!Може да се случи на всеки!

213

Анонимен

преди 10 години

Къде прочетохте че имат дете

212

tt2

преди 10 години

Струва ли си вечност в ада ? Изберете си един човек и бъдете с него

211

тим

преди 10 години

изкуството на войната хихихих

210

Бай Ганьo

преди 10 години

123преди 5 минутиФейсбук убива...!-------------- Не ***, не убива фейсбук, нито оръжието - убиват хората!