169

Анонимен

преди 10 години

Жена му си е получила, каквото търси. За да си начеше оная работа сега е в гроба. Мислете малко преди да изневерявате.

168

Анонимен

преди 10 години

Ясна работата....не му се живее на човека след поредния *** номер от страна на съдбата в лицето на жена му и си е казал: Няма смисъл да живея повече, но и вие ще дойдете с мен в ада!

167

Анонимен

преди 10 години

на снимка 7 и 8 полицайчетата са се барнали като бивши морячета, сега сводницикой допуска такива волности?що за полицаи са това?(уни)форма - по избор...хахахахадали ще се измъкнем от блатото някога?

166

neni4a

преди 10 години

Този случай е поредното доказателство,да не се женя

165

Петър Василев Петела

преди 10 години

Каква поредна битова драма.

164

Гошо

преди 10 години

лилиииииии аз наскоро сънувах как комшията ни гони по стълбището но кооперацията с пищова

163

Анонимен

преди 10 години

Тоя ако оживее, представям си какъв цирк ще разиграят пред свети Петър. И там няма да се спре тоя и ще ги дупчи на поразия тия двамата.

162

Варна морето

преди 10 години

Честита нова 2014 година на всички варненци, за три дена 4-ри трупа, 3-ри убити и един самоубит !

161

Тиган Звездев

преди 10 години

Мале това ревността е много гадно нещо, направо може да те убие , не можеш да спиш, не можеш място да си намериш, не можеш да дишаш. Изпитвал съм го и не искам пак да го изпитам! Повярвайте ужасно е. Има някои хладнокръвни и не им пука ама на който му пука не му завиждам.

160

:)))))

преди 10 години

173 е много прав, ако и мъжете започнат да ги свалят жените в службата или на улицата едва ли ще има някой да не се подаде на изкушението. Така е и с жените. Супер е постоянно да те свалят и да ти показват колко си красив.

159

123

преди 10 години

Има много прости жени,тая му е играла по нервите и бай *** не я е бавил.Сега щеси направят една тройка при свети Петър и това ще е,ами жалко за детето.

158

Анонимен

преди 10 години

Ми то ако всеки вземе да трепе шавливата си жена ще останем без жени бе, в тая държава.Я по-спокойно. Пък тоя утрепал и любовника. Ле-ле ша съ избием.

157

Тошко

преди 10 години

Ей сега ще пусна новините по телевизора на висок тон и ще доведа мойта да гледа! И хубаво да гледа ,че набарам ли я някъде да си върти дупето ще и отсека главата на място!

156

Анонимен

преди 10 години

Имам един единствен въпрос - каква е вината на правителството за това, че ревнив *** е застрелял 2 души и себе си?

155

Шан Хай

преди 10 години

Изводът: Не взимай красива жена, защото няма да е само твоя! Ще имаш ортак на 100%! :)

154

Анонимен

преди 10 години

do 160Аз направо си представям, ако съм някой мъж, както една красива жена на който не му е нужно да сваля, а красивите жени да го свалят как бих издържал с връзка? Навсякъде да те свалят с погледи и закачки жените....*** РАЯ дето ще е за мен! Че няма да изневеряваш лиии?Малиииииииииии.....

153

Анонимен

преди 10 години

А аз мисля,че е крайно време да се създаде специален отдел за превантивна борба с психопатите.От коментарите под статията виждам поне десетима, все още скрити психопата.Нека им се помогне с навременно лечение.

152

Анонимен

преди 10 години

Знам един дето плати на любовника да се ожени за жена му. по-голямо наказание никой не може да измисли.

151

Анонимен

преди 10 години

Показни убийства извършени от хора ,които не ги свързват с организираната престъпност е нещо ново,непонятно и много трагично.Освен днешния случай имам предвид и убийството на банковата служителка.Убиваш знаейки ,че ще бъдеш заловен,дори сам се предаваш .Какво е това.Отчаяние,психично разстройство или ...нищо не е така,както изглежда.

150

Анонимен

преди 10 години

Пошлият и вулгарен тон на повечето коментиращи тук, е просто отчайващ. Може би не е знак за ниско ниво на интелигентост, но определено е показателен за ниското ниво на цивилизованост.