48

NIKO11111

преди 10 години

Сталин е един хазарски мегапрестъпник, който наруши пакта с Хитлер и го предизвика да го нападне, за да помогне на отвъдокенските юдеи и британските юдеи да си спасят кожата. Целият комунизъм и СССР са юдеиски проект, целящ заедно със англо- френските и американските *** да смажат гордостта и национализма на европейските народи като германци, италианци и българи.

47

курч

преди 10 години

До Анонимен 41Това ли са опорните точки? Избитите не са етнически руснаци, панимаиш? Сред тях е имало и твои сънародници, родоотстъпнико! Знаеш ли колко етнически българи е избил мустакатия диктатор???Но какво да се обяснява на ***, родеещи се с руснаци. Гнус. Мириса на мужици, настъпали те по врата, ти харесва, нали товарищ?

46

Анонимен

преди 10 години

"Без Перестройката на Горбачов"Що си мисля че тоя Горбачов разпиля държавата и избяга в Щатите да си пише мемоарите. Вместо да продължи "перестройката"

45

bashkircho

преди 10 години

До КобаPoneje rusnacite sa cyfnali i vyrzali nali :D

44

Коба

преди 10 години

Как сте българи? Имате ли денги? А държава?

43

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 10 години

към Брежнев , НЕ МОЖЕ МАЛКА БЪЛГАРИЯ ДА ХРАНИ ГОЛЯМА РУСИЯ . И БРЕЖНЕВ помагаше на България

42

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 41Логиката ти е желязна. Нямам думи :D

41

Анонимен

преди 10 години

при Брежнев България беше добре .

40

Акъл море

преди 10 години

Има два основни реакции по отношение на Русия и Путин.Едните,които осъзнават демократичната КАТАСТРОФА!!! в БГ,се радват за това,че Русия основно благодарение на Путин се противопоставя и успешно се измъква от същата клопка,в която падна България.Аз съм от тези.БГ загина,но има надежда!Другите виждайки унижението на страната си,завиждат на борбеността на Русия и искат да я тикнат там,където тяхната държава се гърчи!Затова мразят Путин!

39

курч

преди 10 години

Това е сигнал за другарите у дома. Сега ще последва реабилитаренето на селския тарикат Тодор Живков, а защо не и в по-късен етап на сатрапите Вълко Червенков и Георги Димитров...Абе става една...

38

Анонимен

преди 10 години

До 35Е като сме имали такава индустрия, промишленост и селско стопанство, ще магазините беха празни бе и за всеко нещо требваше да търсиш връзки ???Имам един приятел Георги, почваше да търси агне от февруари месец, та да е сигурен че за гергьивден ще яде агнешко.Най-големия грях на комунистите е че национализираха земите на хората по селата и ги пратиха да живеят в бетонени клетки, убиха връзката на българина със земята със семейството и ценостите, които са ни пазили векове

37

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 35Също така ти не мислиш ли, че е съмнително да се плаща на 10 човека да вършат работа за един?

36

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 35Мутрите са резултата от вашия комунизъм, защото балона се спука. Нищо не казвате за това, че България фалира 3 пъти по време на комунизма и, че сме давали златния си резерв без пари на Москва.

35

Анонимен

преди 10 години

"България вече е жива умряла благодарение на любимия ти комунизъм, който превърна България в *** селска държава без интелигенция пълна с простаци и пия"България бе нормална индустриализирана държава, в която бе подозрително да си безработен. От момента в който седерастията и нейните мутирали изтърсачета се пръкна, държавата започна да загива - селско стопанство, индустрия, здравеопазване, децата ни. Атеист съм, та не вярвам, че ще си получите заслуженото на оня свят, ама поне сега да страдате

34

Анонимен

преди 10 години

До TinaИ Путин и Борисов немогат да мислят, всичките им решения са прибързани и необмислени продиктувани единственно от ПР и собственото им его. и двамата само обикалят и режат ленти, правят смешни ПР акции, докато средностатистически гражданин тъне в мизерия и безпереспетивност, а държавата се пропива от корупция и престъпност.Слава богу че бихме шута на нашия Путин/ББ/ преди да се окопал във власта по подобие на руския Батман

33

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 27Сталин е избил толкова хора, че след края на войната е нямало мъже по улиците. Голям герой е. В робство и страх хората чудеса правят. Виж пирамидите.

32

Tigo

преди 10 години

Без Перестройката на Горбачов това лице Путин и досега щеше да гледа властта през крив макарон от позицията на обикновен КГБ-офицер.Русия е във възход(според Путин и бг феновете му), ама благодарение на икономическите реформи започнали още по времето на Горбачов.Брежневата ера за СССР е 'застой', като цяло!СССР в края на студената война беше вече на колене. Тотално изостанал технологично и икономически от Запада.И в този ред на мисли, да се хвали Брежнев си е шизофрения.

31

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 27България вече е жива умряла благодарение на любимия ти комунизъм, който превърна България в *** селска държава без интелигенция пълна с простаци и пиянки. Разликата с Русия е, че те имат големи природни ресурси. Е виж Северна Корея и ще разбереш за какво ти говоря.

30

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

До Анонимен23 Точно човек с еврейска кръв знае как да се оправи с крадливите евреи най-добре!

29

bashkircho

преди 10 години

До 27Triabva da si absoliuten oli*ofren za mislish Stalin za geroi.