88

Анонимен

преди 6 години

Болен мозък.

87

Див аграр

преди 10 години

Чета тук акви ли не глупости...За сапада, колко е проспериращ, за изтока, олко е изостанал...А помните ли, че тази Русия, гръбнакът на СССР няога, излезе със над 22 милиона жертви от войната? Все млади и в разцвета на силите си? И се наложи да се възстановява сама, без чужда помощ, без план Маршал? 1962-ра година, когато изстреляха космонавт, в някой части още са живеели в бараки?А да знаете, че години нарезд, след войната, запада е държал в казармине армията на райха, за да нападнат заедно СССР

86

walking dead

преди 10 години

До stonegСвирчо,аз съм бил на запад преди ти да чуеш че зад Сърбия има и други държави. След 2006 ръководя свой бизнес тук в БГ, Който за стандартите тук мога да нарека успешен. Нямам нужда да ходя в Русия или на запад ;)

85

stoneg

преди 10 години

До walking dead Русия няма да ти даде никога нищо вече разбери го.

84

stoneg

преди 10 години

До walking dead Да такива са и да не сте стъпали на запад айде в русия със сопите.

83

walking dead

преди 10 години

До stonegАууууууууу,колко млади меринджей се върнаха от запад и България цъфти и върже с тях. Наслушахме се,че вместо да ни дават риба,ще ни научат как да си я ловим. Докато ни учат как да ловим риба с въдички,пуснаха мрежите и сега просто в България, риба няма. Тук се нуждаем от план Маршъл не от поредните търгаши,който идват да изнесат поредните пари на запад. Ако в България се случи реиндустриализация, то тя ще дойде от Москва не от Вашингтон. Вие сте само икономически вампири.

82

Акъл море

преди 10 години

звездата от Партийния дом?Нещо друго съградиха ли?България по-добра ли стана?

81

Акъл море

преди 10 години

Путин не сравнява Сталин с Кромуел,а по-скоро отношението на англичаните към историята с това на руснаците.Англичаните не са заклеймили прадедите си,които почти тотално унищожиха два континента.Не си рушат историята.Винаги съм казвал,че ако са имали градивен социалистически период,със сигурност са щели да се гордеят с него.Не биха разрушавали мавзолеи и сваляли звезди.Защо трябва да заклеймяват Сталин или когото и да е?Миналото не може да се промени.Какво постигнаха брадатите козли като махнаха

80

stoneg

преди 10 години

До Анонимен А папагал нали знаеш кой е същият този който си мислиш че ти е баща и най подло излъга тази същата където си мислиш че ти е майка.

79

stoneg

преди 10 години

До EU citizen На простия бай *** неможеш да му противоречиш той си е със *** а си мисли че е със ботуши хехехехеех

78

stoneg

преди 10 години

До за stoneg Русия нали казвате велика ама страдала еххехехехе от какво страда от алкохолизъм ли да така е.

77

stoneg

преди 10 години

До Анонимен Но ходите на запад не на изток мн умни учат в русия от бсп то и компания

76

walking dead

преди 10 години

До EU citizenВнимавайте! Биг Пъпеш ви наблюдава,той вижда всичко. Утре ще ви каже да стягате чемаданите и в Москва. Ама как си подхождат, тиквата премиер,а пъпеша се оказа феодала на България и започна да ни гони, като расово не пълноценни ........хихихи.........

75

Един българин

преди 10 години

А себе си сигурно ще сравни с Луи XIV - царят Слънце.

74

EU citizen

преди 10 години

До за stonegЧе как така загнилите еврогейци успяха да причинят такова нещо на великая Русь? Ти май нещо си ненормален? М?

73

за stoneg

преди 10 години

Ами "Запада"са пак европейци умнико,затова,а Русия още страда от това което и бе причинено от същите,които днес унищожават християнските основи на европеизма и "Запада".Дали да отиде човек в "Израел"-единствената демокрация в района,да знаеш някоя причина да не допуснат християнин в тази т,нар.демокрация?

72

EU citizen

преди 10 години

До АнонименЕ, къде е логиката? Заради Запада се налага да напускате, и пак натам отивате? А тези един файтон хора, които са в Русия, на тях Русия ли им е виновна да напускат или пак Запада?

71

EU citizen

преди 10 години

До Още до 57 жртвите на индустриализацията в тази страна са около 2 млн. души (обесени по бързата процедура или умрели от глад ("Овцете изядоха хората."))... Заради подобни неграмотни на теб сме на това дередже, защото се извеждат погрешни исторически изводи--------- Извода е в такъв случай, че Русия върви 250 години след Англия. Което и съвпада с моите наблюдения.

70

Анонимен

преди 10 години

Щото заради Запада ни се налага да напускаме Родината си. Разбра ли , папагал такъв. измислете нещо по-оригинално. Между другото много българи работят и учат в Русия, но с тоя акъл няма как да си го представиш.

69

stoneg

преди 10 години

Абе мн ми интересно вие толкова харесващите русия утре примерно ви се наложи да напуснете БГ защо не се насочите към русия а все на запад отивате винаги съм се чудел.