174

Анонимен

преди 10 години

"Муждаем"-това нещо средно между малка и голяма нужда ли е?Защо смятате,че се топим:може би защото ни третират като опитни мишки;или като ***,на които не дължат обяснение;или като човешки капитал за разплод и работа?Някой сеща ли се,изобщо,че сме живи хора?

173

Анонимен

преди 10 години

До walking deadKakva ikonomika sanuvash te gi teglqt za da izlujat *** i pensionerite ,posle pak nie raboteshtite trqbva da gi varnem aman ot budali

172

walking dead

преди 10 години

Но Орешарски не управлява корпорация, а държава. Държавата има социална политика, която винаги е най-тежкото перо. Относно заемите.Заем изтеглен на време има благоприятно въздействие върху икономиката. Изтеглени пари сега няма да имат същата стойност след 7 или 10 години при този темп на инфлация на парите,ако изтеглим 2 милиарда сега ще върнем 1.5 милиарда след 7 години

171

LuD

преди 10 години

До walking deadДо walking deadДо някаде съм съгласен,но най-големия Проблем е кое?? ДЕМЕГРАФСКАТА КРИЗА НИЕ СЕ ТОПИМ това ясно ли ти е както ледниците в антарктика много повече от очакваното и плана е да сме 3милиона . Горд съм,че съм българин и искам да сме силни.За икономиката квото и да си говорим Орешарски е мишка и няма даже идея корпоративна политика това от което се муждаем

170

walking dead

преди 10 години

Не мога да ви разбера,уж сте демократи, а се опитвате да излезете от кризата по комунистически. Това е патент на Русия, но тя има привилегията да разполага с неизчерпаеми ресурси.

169

walking dead

преди 10 години

До LuDЗащо да мълча?Факт е че през управлението на ГЕРБ бизнеса се натовари изключително много с кредити за да не се вдига дълга на България. В момента са ни нужни разходи,разходи и пак разходи за да има потребление и да се отворят нови работни места. Повече ТЪРГОВИЯ= ПОВЕЧЕ ПРИХОДИ В БЮДЖЕТА. Справка вашите ментори от САЩ, те борят кризата със стимулиране на потреблението ;)

168

LuD

преди 10 години

До walking deadИ когато фактите говорят по до-добре си замълчи колегата

167

walking dead

преди 10 години

До LuDТи си икономист на домашният си бюджет, щом така разсъждаваш. Тези заеми трябваше да ги изтегли ТИКВАТА още през 2011-2012 година и тогава щяха да са на половина по-малко............

166

LuD

преди 10 години

До кемБатка да ти кажа и на теб и на всички по"иари кво прайте в тоя сайт като го плюете.За 6 - месеца дълга ни е с почти 4 (4) ((4)) милиарда увеличиха ни процентите на всички кредити като държава.Няма да има нито 7-и Блок на Козлудуй нито Белене всички пари потъват както и до сега 2,5милиарда за една дупка в Белене.Аз няма да се представя,но съм достатачно наясно защото се занимавам с финанси и това,че всички в тая България "си" мълчим щотото и аз да отида ще ме приберат.ТОВА Е ПРОБЛЕМА ХОРА

165

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНяма да влизам в полемики с човек, който не знае къде се намира.Както се казва - ГОЛЕМ СИ- но само ти го знаеш.Да са ти честити 20лв., който изкара днес.Явно нямаш капацитет за повече.Весели празници и на теб.

164

walking dead

преди 10 години

Дори Сорос преди 2м предрече разпад на ЕС :). Спревка investor.bg..................................Сорос: Кризата в Европа свърши, но ЕС може и да се разпадне

163

aza

преди 10 години

Благодарим Ви.България няма нужда от негативизъм, а от работа и действия.Тези, така наречени управляващи, нямам как да го направят и на всички е ясно.Обичаме да живеем в собственото си заблуждение.Весели празници.

162

aza

преди 10 години

Трябва да благодарим на всички драскачи тук, че им плащат и на всичкото отгоре пишат неща в стил, по европейски, NON SENSE.Ако погледнем исторически това правителство ще си тръгне, рано или късно, и няма да остави нищо положително в новата Българска история.Нямаме нужда от тях.Замислете се.

161

6502

преди 10 години

КАК НЕ ВИ Е СРАМ БЕ! Министри с турски имена определящи се като ТУРЦИ са в управлението на страната. ХАСАН, МЕСТАН, Мукаддес Налбант и кой ли не! Какво правят турци в управлението на България бе червени нещастници?! Вднага да се променя Конституцията!!! Човек без БЪЛГАРСКО ИМЕ, ПОТЕКЛО и ХРИСТИЯНСКА РЕЛИГИЯ НЯМА място в управлението на ДЪРЖАВАТА!!! Как не ви е срам бе!!!!! КАК?!?

160

Анонимен

преди 10 години

Проблемът на БГ мъжете е,че сте от клуба "Моят е по,по,най".Управляващите,ако имаха достатъчно мъжество,трябваше да излязат да говорят с хората.

159

кем

преди 10 години

Не са протестиращи, а платени *** които зорлем си търсят майстора.Бах ти и сайта, кви протестиращи бе мамините, пребройте ги, огледайте ги, и тогава ги бройте за протестиращи, до тогава за мен са платени ***. Анадък му, бе списвачи на сайтчето. Може и да не пуснете горенаписаното, ама барем ще го прочетете преди да го изтриете.

158

Анонимен

преди 10 години

Орешарски , мачкай ги тия ***. Бой по каските на тия *** малко да им дойде акъла.

157

Анонимен

преди 10 години

А бе, до кога ще ни натрапвате тези соросови помиярчета - плиткоумните студенти.Тях група преподаватели, които се занимават с политическа дейност в университета ги маневрират и водят за носа.От какъв зор всеки ден досаждате на българите с тези ***?

156

Соросоид

преди 10 години

Станишев след като "уж " се извини за възродителния процес на онзи цирк дето си организираха в центъра дали има намерение да се извини и за атентата и взривяването на Света Неделя , за отравянето на цар Борис lll и за онези над 1 млн. човека изпратени по конц. лагерите от които над 300 000 избити. Дали има намерение да се извини за онези хора дето са хвърляни на прасетата ?

155

_anonimen_

преди 10 години

още ли бистрите политиката бе ... безсрамници !