214

neni4a

преди 10 години

Тия протестиращи са ненормални. ЗА какво блокират Йовчев?Щото ченгетата не ги бият ли?Или щото не им пускат сълзотворен газ? Не стига че са ***,а и ритат срещу ръжена.Явно при следващи протести ще им се иска да им пуснат малко газ или палките да играят повече,та да може да обикалят медиите и да се оплакват в каква "диктатура живеем" Признавам им го,станаха по-нагли от тия в парламента,а си мислех,че няма накъде повече

213

avenir

преди 10 години

До Одисей 1 п. 102Трябва да се знае, че и Ленин, не е бил навит да прави революция в Русия, той си бил заплюл Швейцария за тази цел, обаче тези, които дават парите му скръцнали със зъби и се отзовал в Русия, заедно с около 300 хиляди наемници!

212

avenir

преди 10 години

До зарко 111Да знам, ти си за тия, като Станишев, дето първият им работен ден е като Министър-председател.Точно те те ОПРАВЯТ в момента! Да ти е сладко!

211

avenir

преди 10 години

До rumen221 пост 122Нарастване на Брутен Външен Дълг на България по години ,в млрд ЕВРО при управлението на :НДСВ , през 2001 -2005 год. ; БВД нараства от 12,100 млрд до 15,500 млрд Евро !При БСП -ДпС-ДС през 2005 - 2009 год ; От 15,500 млрд до 37,800 млрд ЕВРО !и при ГЕРБ през 2009 - 2012 год От 37,8 млрд пада на 37,164 млрд Евро !

210

Бай Ганьo

преди 10 години

До Shark Управляващите че не стават - не стават. Но и алтернативата - дето си плаща за "протести" (Винаги когато Боко или Цоко са в чужбина протестите стихват, като се върнат - правят тур по послушните медии и "раннобудните" се събуждат).... Колкото до заемите - предишните изоцацаха резерва които пак ние бяхме натрупали, изцоцаха и НЗОК и пенсионни фондове и теглиха 2,8 млрд заеми... резултата им беше 85км магистрала и 450 000 безработни. И точно те се напъват да се връщат. Мерси - НЕ!

209

3,14

преди 10 години

Долу Тиквите, Доганите , Сергейовете и Волните гейове , и кукловодите които ги дирижират, ние не сме по глупави от тях и ще се борим докрай

208

Кирилов

преди 10 години

Призовавам всички подписали се в поддръжка на правителството на 6 януари(Йордановден) да се съберат пред Народното събрание и изметат паплачта на Ранобудните ***.Ако някой иска ще му пусна снимки как се извършва купуването на демонстранти.

207

NIKO11111

преди 10 години

До 198Само пропускаш факта, че ние не сме на нивото на САЩ и Западна Европа.В едно бедно, оскотяло, корумпирано и разсипано от проблеми общество е трудно да има ред, заради многото несправедливост.

206

NIKO11111

преди 10 години

Само пропускаш факта, че ние не сме на нивото на САЩ и Западна Европа.В едно бедно, оскотяло, корумпирано и разсипано от проблеми общество е трудно да има ред, заради многото несправедливост.

205

до Кога

преди 10 години

Борещите се за морал , против комунистите , олигарсите , полицейщината и прочее , знаят къде бил министърът на вътрешните работи! БравоА , кой от тия мъдри люде , ще ми обясни те с какво са по-различни , и по-морални?Риторичен въпрос , дано те да си отговорят, след като си изхвърлят факлите и бълвочите с които крещят. Нека да им хвърлят малко газ и водна струя да ги калят! ПАСМИНА

204

АГЕНТ САВА+ГОЦЕ

преди 10 години

ДА СЕ ПРИМИРИМ....ДА СЕДНЕМ.....ТОВА ОЗНАЧАВА ,ЧЕ КУТЕВЦИ СА ПОБЕДИЛИ,ПО ДОБРЕ СМЪРТ ИЛИ ИМИГРАЦИЯ....

203

Shark

преди 10 години

До Бай ***. А тези които упрвляват за какво стават, а!? Само да визмат заеми, да пътуват по луксозни дестинации, да купуват гласовете на пенсионерите за мизерни 50 лв коледни. А, и да назначават престъпници на ключови места. Не знам колко трябва да си ***, за да наричаш младите хора ***, а да защитаваш Серго, който няма един ден трудов стаж и тая кукла на конци Орешарски. И да ти харсева да те управляват турци. Ибрик купи ли си??? Няма да спрат поретстите, ясно. До оставката!!!

202

qwer

преди 10 години

До отчайващо тъпите комундури във форумът:- абе аборигени,стига с вашите банални и трагични изрази"платени","***","хамериканци" и други,защо повтаряте едни и същи стъкмистики,мина времето на поговорката"една лъжа повторена 100 пъти става истина",на нея се ловят само *** от вашият електорат,т.е.селските овчари и говедари наследници на простият болшевишки ген,доказателство за това са докараните от вас за контрапротеста неграмотни селски бастуни,не можещи да сглобят правилно изречени

201

123

преди 10 години

ВСИчКИ НА ПРОТЕСТА, ДОЛУ ОВЦЕТЕ , ДА ЖИВЕЯТ ЛЪВОВЕТЕ !!!

200

Не си ли омръзнахте?

преди 10 години

Другари протестиращи вече полвин година а някой и цяла.Ако наистина се борите срещу олигархията и Пеевски защо не идете да блокирате него в ресторант или в палата му или Ц.Василиев или някой друг олигарх като Прокопи например? Ами защото за разлика от сервилните полицаии водени от вашия човек Йовчев,дето ви оставят да ги псувате ,заливати с вода и боя и да си разигравате коня безнаказано, мутрите на олигарсите ще ви повозят в багажника на някой луксозен джип .Много е лесно да си *** и брадат!

199

NSF

преди 10 години

До RebТо няма нужда да се смиляваме над тях бе пич след някоя друга година дъртите комунисти ще напълнят гробищата,а пък тия младите са пълни смешници кой не ги е хванал той не ги е бил.

198

#$%

преди 10 години

За съжаление България е продадена и препроданена и никакви протести няма да променят каквото и да било! Протестите не са двигател на промяна, ами следствие на несправедливостите, на които е подложен народа..

197

Бай Ганьo

преди 10 години

До Shark И кои се "борят" - тези дето се будят с 20-30-50 лв под възглавницита, хейтъри дето не стават за нищо друго, откровени ***... В момента тези "протестъри" си палят къщата че да изгори на комшията оградата...

196

Shark

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Простотията на масите, драги ми смешна маско, се изразява в това, че търпи вече повече от 20 г. комунисти на власт. Браво на младите хора, които се осъзнаха и решиха да се борят, вместо да емигрират. Правителството трябва да си подаде оставката ,ВЕДНАГА!!! Само нагли типове може да стоят някъде ,където не ги искат. Много нагли.

195

Анонимен

преди 10 години

До Reb ШОРОСЧЕ..МНОГО СИ ГОТИНО...БИВА ЛИ ТЕ...!!!!!