154

селски глупак

преди 10 години

Не е ясно как демонстрантите са научили къде се намира вътрешния министър....цитат. Дори и само този факт, ми звучи като проява на Цецо ухото. Уви, желанието за промяна у всички нас, бе яхнато от егото на един български ***: футболист, каратист, шахматист-пожарникар.

153

Соросоид

преди 10 години

Червената безродна *** най-обича да се кланя пред мумията на Ленин и символа на режима избил до момента над 120 милиона човека. Може ли нормален човек да бъде комунист ? Естествено че не.

152

Соросоид

преди 10 години

В държави като Англия и Франция няма комунисти и самозабравили се узурпатори като Съргей Местан и пудела Сидер.

151

Айде бе

преди 10 години

Единствено и само тук е възможно полицията да се държи с агресивните ултраси така все едно са от пансион за благородни девици. Е крайно време е да видиме, че и в Бг-то има полиция ......!!!Кога ще станем европейци и американци!!

150

Айде бе

преди 10 години

Странна работа - в САЩ, Англия, Франция и прочие демокрации борбата с улични безредици е с водни струи, газ и палки, а у нас пищим с огради...!?!?Днес съм много радостен, защото открих още едно обстоятелство, което прави България уникална държава. Единствено и само тук е възможно някакви индивиди да се блъскат в полицаите, да ги псуват, да ги замерват с пиратки и шишета, да трошат загражденията, да скачат по колите на хората, след което да се оплакват от полицейско насилие. Единствено и само тук е възможно полицията да се държи с агресивните ултраси така все едно са от пансион за благородни

149

Соросоид

преди 10 години

До кога червената комунистическа *** ще се движи свободно по улиците ? Тя трябва да е в затвора за престъпления срещу човечеството.

148

Анонимен

преди 10 години

Преходът към демокрация струва живота на 2 млн. българи. Колко ли ще струва преходът от ЕС към Евразийския съюз...

147

Куроландес

преди 10 години

До Dnes.bg.1Юмрукът на Сорос, от знамето на студентите е нарисуван от оня чех художник, също евреин, който беше изобразил на една изложба България като турски ***.Не зная тия ***, дето развяват знамето дали са наясно с този факт.Същия Юмрук беше символ и на "революциите" в Либия, а после и в Сирия, отъкдето ни се натресоха маймуните.

146

Куроландес

преди 10 години

Тия стигнаха дъното. Все повече заприличват на шумкарски отряд. Да нападаш човек, който вечеря в ресторант е връх на кретенията.

145

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 169Хиляда хиляди?

144

135

преди 10 години

До Киро кофражистаИ аз това искам да питам Тиквата!

143

Анонимен

преди 10 години

Като гледам снимката са няколко хиляди, а не стотин

142

S.T.A.L.K.E.R.

преди 10 години

До КуроландесTи си пълен ***

141

Анонимен

преди 10 години

За Spy files 3 е достъпен смартфона ти и без да си във форум.Договорът за подслушване е сключен преди 2011г с комунистите ,а ГЕРБ са го продължили.Забавно е ,че издънката с телефонен запис се случи именно на Борисов.

140

Анонимен

преди 10 години

Само Блиц бие този сайт по следене на IP-тата на коментиращите - там си пишат сами коментарите и плюсовете.

139

Анонимен

преди 10 години

Сигурно ще да е от Бистришките Тигри дайте му едно топче на детето и му гледайте сейра :-D

138

евпопеец

преди 10 години

АнахиЯ, АнахиЯ, АнахиЯ, АнахиЯ, АнахиЯ, АнахиЯ.... и така до краЯ на ДържаватА! оле,оле оле, КрасвцИ РаннобуднИ свършете Я сега!ДовършетЕ на Тиквата РабоТАТАТАТАУРА УРА УРА

137

Антигерберунгел

преди 10 години

Аааааааа и мен ме блокират бъркаш а же сега би трябвало да съм с френско ip--нали ама най-ми допада Другото хехехееее

136

Анонимен

преди 10 години

Сайта е цензуриран от червено-турски маймуни, които полагат голямо старание в следенето на АЙ-Пи адресите на коментиращите.

135

Куроландес

преди 10 години

Като това кюфте Йовчев не може да се справи с вилнещите *** на Боко Мутрата, да направи заявка да му изпратят от Киев два взовада БЕРКУТ и всичко ще стане ОК.Най-после софиянци ще могат да се прибират нормално от работа, и няма да бъдат терориризарани от 20 дрогирани ***.