28

софиянец

преди 10 години

Ахмет Давутоглу е министър на външните работи на Република Турция от 1 май 2009 г. и създател на доктрината на неоосманизма- ТОЧКА! Турците имате българите за много прости хора, но ние не сме такива...

27

Бончо

преди 10 години

До 999* - Решението е автономна област в Турция. Побързай, защото скоро ще трябва да избираш в коя част да отидеш там защото като се раздели на три, вече няма да има Турция а отделни независими държави - на Кюрдите/там едва ли да те посрещнат любезно/, на Българо-гръцката част с център Цариград /където още на границата щ те пратят да чукаш камъни/ и Анадола - където ще имаш възможност да се убедиш в прелестите на пясъчно-каменната пустиня.

26

софиянец

преди 10 години

До 999*"...ТОВА НЕ Е ПОЛИТИКА НА ТУРЦИЯ ИЛИ ЕРДОГАН..." БЕ ТИ ЗА БУДАЛА ЛИ МЕ ВЗЕМАШ?! Я бегай първо си завърши средното образование, а след това спори е мен....ПОГЛЕДНИ ЩО Е НЕООСМАНИЗЪМ , ЧИЯ ДОКТРИНА Е -, ДАЛИ ОСНОВАТЕЛЯТ Й Е ДАВУТОГЛУ И МИ КАЖИ- ДАВУТОГЛУ ТУРЧИН ЛИ Е ИЛИ ЕВРЕИН?

25

123

преди 10 години

турция води мазна коварна политикана на характерна за изтока на пълзяща агресиястъпка по стъпка за да се успи и не се усети жертвата

24

още едно мнение

преди 10 години

Нали никой не мисли , че в Турция "едната ръка не знае какво прави другата" ? Много ни подценяват , като ни вземат за наивници. Лошо е, че за разлика от нас армията им е стабилна.

23

софиянец

преди 10 години

До 999* НЕ МИ НАВИРАЙ ПОЛИТИЦИ В ЛИЦЕТО, ТУРЧЕ! ПАК ТЕ ПИТАМ- АЗ ЛИ ПИША ЕЗИК НА ОМРАЗА, СЛЕД КАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ЯСНА ЗАЯВКА НА ЕРДУ*АН, ЧЕ СЧИТА КЪРДЖАЛИ ЗА ТУРСКА ТЕРИТОРИЯ? И ТУРЦИЯ Е УНИТАРНА ДЪРЖАВА- ТОГАВА- НЕКА КЮРДИТЕ ДА ВЗЕМАТ ТЕРИТОРИЯТА НА ПОЛОВИН ТУРЦИЯ, А ОСТАНАЛАТА ТЕРИТОРИЯ НА ТУРЦИЯ ЩЕ СИ Я ПОДЕЛИМ БЪЛГАРИЯ, ГЪРЦИЯ, СЪРБИЯ, А? АКО ОСНОВА ПАРТИЯ И ПРОПАГАНДИРАМ ТОВА НА ПРЕДИЗБОРЕН МИТИНГ ОТ НЕЙНО ИМЕ, КАК ЩЕ РЕАГИРА ЕРДУ*АН, М?

22

софиянец

преди 10 години

До 999* И ОЩЕ- КОНСТИТУЦИЯ НА Р. БЪЛГАРИЯ-Чл. 57. (3) При обявяване на война, на военно или друго извънредно положение със закон може да бъде временно ограничено упражняването на отделни права на гражданите с изключение на правата, предвидени в чл. 28, 29, 31, ал. 1, 2 и 3, чл. 32, ал. 1 и чл. 37.Чл. 58. (2) Религиозните и другите убеждения не са основание за отказ да се изпълняват задълженията, установени в Конституцията и законите.

21

софиянец

преди 10 години

До 999* "...За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт..." КОНСТИТУЦИЯ НА Р. БЪЛГАРИЯ Чл. 59. (1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.

20

9667

преди 10 години

До Анонимен 28Ей заради такива като тебе изучаването на майчиния език трябва да е задължително в България! И особено за етническите вулгари!

19

Бончо

преди 10 години

До 999* - Исторически е вярно, че Тракия е част от България. Временно завладяна от Османската империя и после освободена. България е държава над 1300 г. Турция е държава от 1923 г. и то благодарение на Великобритания. Сега пък благодарение на САЩ все още Турция не се е разпаднала. Но и това ще стане заради глупавата политика на Ердоганчо, освен ако в един момент военните не го махнат, защото натам отива работата.

18

Анонимен

преди 10 години

не виждам нищо лошо област кърджали да отиде кум турция, първо гласоподавателите на дпс ще намалеят със 150000, второ тази област е като ***, който само смуче пари от страната

17

9667

преди 10 години

До Анонимен 19Много добре ти разбирам патриотизма, но:1. Бъди пичага и пиши на кирилица! Да пишеш на български език с латински букви е като да свириш на цигулка с дърварски ръкавици!2. Никъде в речта си Ердоан не предявава каквито и да са териториални претенции към България - само изразява исторически факт!

16

аааааа

преди 10 години

До 999: Много преди османската империя за пороби балканския полуостров, България е владеела земите до Бяло море и почти до Босфора. Значи ние сега да си ги искаме.

15

Да

преди 10 години

Вигенин,защо не коментира какво са подписали на 08.11.13 в Брюксел-той и дегацията набълг.социалисти в ЕП,начело с Кр.Премянов?-...Премахване на границите в нашата геогр.областТракия чрез създаване на административен район в ЕС,СЛЕД ВЛИЗАНЕТО на Турция в ЕС.Идеята е-нов район.отделен от Родината ни,който ще се ползва с преференции от ЕС заевропомощите!

14

До Вигенин:

преди 10 години

Австрийски депутат се обръща към турския посланик ..."Г-н посланик качвайте се на Orient Express и обратно в Истанбул,във вашия мечтан рай".... vbox7/play:7d7072b5 ============================================================== Браво! Много яко. Жалко че нямаме такива политици с топки между краката.

13

Анонимен

преди 10 години

Я всички ***-демек турци да си хващат патя за анадола и да не се мешат в нашите територий, да взимат и тъпите комунисти дето държат на власт измекярите от ДПС и всички купум да се измитат и да ходят да търкат Ердоган!!!

12

софиянец

преди 10 години

До 999* Ето го и другото турче- ИМА ПОДПИСАН БЪЛГАРОТУРСКИ ПРОТОКОЛ ОТ 1909Г. С КОЙТО ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАВА НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ ОТ 1908Г. И ЗАЯВЯВА, ЧЕ НЯМА ТЕРИТОРИАЛНИ И ИМУЩЕСТВЕНИ ПРЕТЕНЦИИ КЪМ НЕЯ! ТОЗИ ПРОТОКОЛ СЕ СЪХРАНЯВА В ДЪРЖАВНИЯТ АРХИВ- НАМЕРИ СИ ГО И СИ ГО ПРОЧЕТИ- НАЛИ МОЖЕ ДА ЧЕТЕШ НА ОСМАНСКИ И ФРЕНСКИ ЕЗИК - ПРОТОКОЛА Е НАПИСАН НА ТЕЗИ 2 ЕЗИКА....

11

Анонимен

преди 10 години

Do Yastreb:Prav si 500 godini pod tursko no 1400 godini sme prolivali krav za tezi zemi,te sa nashata rodina,te sa i tvoiata rodina...Mrazish ne mrazish i ti si chast ot neia i triabva da ja pazish ot interesite na razni pishman osmanlii koito se setili v 21 vek che iskat da se vrashtat v srednovekovieto...Podchoveci...

10

Надежда

преди 10 години

Срам ме е, когато виждам толкова много правописни грешки.

9

софиянец

преди 10 години

"..., Вигенин заяви, че не трябва да се преувеличава значението на думи, казани на предизборен митинг.." ***- ТАКА ЛИ ЗАЩИТАВАШ СУВЕРЕНИТЕТА И ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА БЪЛГАРИЯ? ОНЯ *** ИСКА ДА КАЖЕ, ЧЕ ЩЕ ПРОЯВЯВА ТЕРИТОРИАЛНИ ПРЕТЕНЦИИ КЪМ ЦИТИРАНИТЕ ОБЛАСТИ,ЗАЩОТО НЯКОГА СА БИЛИ ДОРИ НЕ ТУРСКИ- ЧАСТ ОТ ВЪЗНИКНАЛАТА ПРЕЗ 1923Г. ТУРСКА ДЪРЖАВА, А ОСМАНСКИ ВЛАДЕНИЯ,А ТИ МИ ГОВОРИШ- НЯМА ПРОБЛЕМ?! ДА ВИ НАТОВАРЯТ ВСИЧКИ ИЗМЕННИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ В ЕДИН ВАГОН- И ДА ВЪЗСТАНОВЯТ КАМЕРИТЕ НА ХИТЛЕР