8

Анонимен

преди 10 години

Eii Gurbetcia,tova che miesh kenefi na zapad i si slojil fesa ne ti dava pravo da komentirash Balgaria!!!Balgaria e sviata a ti shte si miesh kenefi,zatova si roden...

7

9667

преди 10 години

Да не е лъжа това, което е казал Ердоан? Може би тези места не са били под Османско управление в продължение на 500 години и не са част от живата история!? Не разбирам какво толкова се ежите.

6

Анонимен

преди 10 години

турция е гнойния цирей на Балканите,който по оперативен път ще бъде отстранен.

5

БЕЗСРАМЕН БЕЗРОДНИК

преди 10 години

Виженин е турски агент за влияние ! Нормалните държави връчиха вербални ноти , викат си посланиците Неженен какво прави ? Калфин също ако си спомняте направи предложение за одцепване на Тракия ! Всичко е договорено и за да не се случи трябва правителството да подаде ОСТАВКА ! ДПС и мюфтийството ламтят за вакъфските имоти не остава защо? Ами и те са завръщане на земите . А вносители и инициатори са ДПС , БСП и АТАКА .ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ за това Волен води този луксозен живот .

4

Анонимка

преди 10 години

До Анонимен не се изказвай на кирилица , а пиши на турски.да знаем всъщност какъв си.ти ли ще ми обясняваш земи и давност за които е проливана кръв ? ти ли ще ми се извиниш за "хуманното" управление на османската империя ? ти ли ще ми обясниш проникновената сила на принудителното ислямизиране чиито следи се виждат и днес ? ти ли велики гений ще ми обясниш как в православна държава се вдигат джамии в повечето от които не се моли никой ? за теб отговора на Ботев с ножа!

3

до гурбетчията

преди 10 години

Не е точно така. Доста стоки са внос от ЕС и са на сносни цени, а качеството е много по-добро от турското. Зад дрехи и техника- няма да пиша, ниво ниско китайско качество.Турско и качество не вървят заедно, то и нищо добро не е дошло от ***, де. А ти сложи ли си чалмата преди да пишеш? И другият път си пиши в анадолските форуми, тук нямате място.

2

Анонимен

преди 10 години

И колко време са държани тези територии ням и 50 години, а те са били в непрекъснато владение повече от 500 някои по образован може да разбере какво е да владееш непрекъснато и даден имот за другите които не знаят ,това е така наречения институт на придубивната давност

1

tomahawk

преди 10 години

"Министър Вигенин покани колегата си Давутоглу на официално посещение у нас през февруари. " Явно му е харесало :)))))А вие обвинявате ГЕРБ за близост с османлията Ердоган :)))