48

Оги

преди 10 години

Ердоган е ***, който знае какво говори...хайде сега , да не се опитват разни турци (които обаче не се отказват от българските си паспорти), да се опитват да замазват нещата, не сме чули, ама не сме разбрали, ама грешка в превода! Хайде сега турски номера!Няма никаква работа да спонебнава по никакъв начин, ама никакъв начин България, оласт и градове на митинги или планове за каквото и да било! Защо не говори за Ангорския договор?! Да му се напомни веднага!

47

до 9667

преди 10 години

Смешен си златко

46

9667

преди 10 години

До софиянец 57Този коментар много ясно показва каква е логиката на шопа ... или по-вероятно, липсата на такава! Но едно не можах да разбера - щом толкова те дразнят мюсюлманите в България, защо не си яхнеш магаренцето си и не се запътиш към степите на Средна Азия? Някой да те държи насила?!

45

софиянец

преди 10 години

И така- бесният турчин- мюсюлманин ник "999*" с пяна на уста- същински ерду*ан - прояви за сетен път омразата на турците - мюсюлмани спрямо българите в България. Тогава се пита в задачката- защо българите да търпят турци - мюсюлмани или ***- мюсюлмани в България? Я да се направи нов възродителен процес- който не иска да си смени името- бегом в Сирия при джихадистите или директно в анадола, но след отказване от бг.гражданство...

44

9667

преди 10 години

До Анонимен 64Хммм.... на кое да вярвам според тебе - на турските си уши или на българските политици?!

43

Камен

преди 10 години

До софиянецДа ти е сладко .Хапни си.

42

софиянец

преди 10 години

До 9667 В момента ям свинско филенце със зелена салатка - айде- остави ме да се наобядвам и после пак ще ти пиша..Искаш ли да споделиш трапезата ми?:)

41

9667

преди 10 години

До софиянецШопе, вече се оля! За трети път питам - къде точно Ердоан я прави тази "ясна заявка, че Кърджали е турска територия"?!Очаквам отговор без врътки на трътки!

40

комитов

преди 10 години

ту картата на балканите която публикуваха в миллет била случайно сбъркана.ту това което го е казал не искал това да каже.само дето от външно подскочиха .ама айде от нас да мине и този път ,нали сме съседи.

39

софиянец

преди 10 години

УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ ВНУШЕНИЯТА НА ЛИЦА ОТ МАЛЦИНСТВАТА В БЪЛГАРИЯ С ЦЕЛ ДА ЗАМАЖАТ ИСТИНСКИЯТ СМИСЪЛ НА ИЗЯВЛЕНИЕТО НА ЕРДУ*АН СА ПРЕДЕЛНО СМЕШНИ И ЯСНИ НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН! ПРЕДИ ДА СТАНАТ ВЛАДЕНИЯ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ, СПОМЕНАТИТЕ ОБЛАСТИ И ГРАДОВЕ СА БИЛИ ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ И ИЗТОЧНАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ- ЗА ТОВА ТЕ СВИДЕТЕЛСТВАТ ЗА ИСТОРИЯТА НА ТЕЗИ ДВЕ ДЪРЖАВИ, А НЕ ЗА КОЛОНИЗАТОРА - ОСМАНЛИИТЕ, КОИТО ИДВАТ В 10ТИ ВЕК ОТ МАЛЪК БЕЙЛИК В МАЛА АЗИЯ.

38

EU citizen

преди 10 години

Ердоган изобщо не е говорил за промяна на граници, нито че Българска Тракия е турска територия. Просто това правителство на руската пета колона изопачава нещата, защото задачата му е да ни скара с всички и да провали България. За 1000-ен път го казвам, задача на руската политика е да унищожи България като европейска държава, с всички средства. БСП и Атака трябва да бъдат изгонени от властта, разтурени като организации, съдени и ако трябва дори ликвидирани.

37

софиянец

преди 10 години

До Камен ТОВА КАКВО Е , БЕ ЛАЛУГЕР СМОТАН? "...Ой, Коладе, мой Коладе! Тебе пеем, Бога славим! Колко звезди в ясно небе, толкоз здраве в таз дружина! Колко здравец по планина, толкоз здраве в тая къща! За да има догодина, догодина, до амина! Кажете, дружина, да бъде!..." ДА НЕ Е ТУРСКА КОЛЕДНА ПЕСЕН?:) *** ЖАЛЪК!

36

9667

преди 10 години

До софиянецШопе, няма какво да питам гърци или българи какво е казал Ердоан на турски език, когато турският ми е майчин език и вероятно го владея по-добре отколкото ти българския!Въпросът ми към тебе е много, ама много симпъл - къде точно Ердоан я прави тази "ясна заявка, че Кърджали е турска територия"?! Очаквам отговор без врътки на трътки!

35

софиянец

преди 10 години

До 999* Аз пиша език на омраза към турската нация, турският етнос и турската държава, а;) По чл.,301 от турския НК или по БЪЛГАРСКИЯ НК?:) Будала- даже не си разбрал, че спориш с юрист- ходи се консултирай с турските юристи дали наказателната отговорност по чл.301 от турския НК важи за лице, което има само бг. гражданство и пише в бг. сайт:) Какво да ви правим- турците винаги сте си били дефектният български ген- за това и ви търпим:)

34

Камен

преди 10 години

Срам и позор .Срам и позор за народ който няма свои новогодишни песни.От всякъде бълва *** ,сръбска и песни на английски.КРИСМЪС И ТЕМ ПОДОБНИ.Чужди песни и музика любими на всички българи.А сте тръгнали да псувате и хулите други народи и нации.Първо виж себе си .Виж се кой си ? Как живееш ?Кое място заемаш в света и Европа. Огледай се малко.Па тогава търси причините за своето нещастие в другите.Нито турци нито американци са виновни за нашата продажност и простотия.

33

Анонимен

преди 10 години

До софиянецNe e vajno kvo kazal Erdogan a e vajno Siderov kak vi prodade

32

софиянец

преди 10 години

До 9667 Няма какво да ти показвам- питай гърците- нали ние, българите, не разбираме, м? Неоосманизмът означава възстановяване на османското влияние в бившите османски владения.Това означава смачкване на националното съзнание и националната история на държавите и прокарване на пантюркизма. Само, че - нещо сте сбъркали! ПРЕДИ упоментатите територии да станат част от османската империя, то те са били част от БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И ИЗТОЧНАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ! ТОВА Е ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА!

31

9667

преди 10 години

И между другото, ако Турция има някакви териториални претенции към България, не виждам какво я възпира да си постигне целта. Турция все още не е закъсала дотам, че да не може да изкара 3 ловджийски дружини да окупират великия бантустан на великите бълари на трите велики български язовира!

30

Бончо

преди 10 години

Този от снимката /как ли се наричат мъже, които боядисват косата си.../ и неговия патрон първи ще влязат в затвора като предатели на принципите на Мустафа Кемал. Скоро ще им се потърси сметка от прогресивните сили в самата Турция. Военните още не са си казали решаващата дума.

29

9667

преди 10 години

До софиянецА бе шопе задръстен, а ми покажи - плииииииииийз! - къде точно Ердоан я прави тази "ясна заявка, че Кърджали е турска територия"?! Ъх???