135

nacionalist

преди 10 години

Само се хабим тука. Идеята е ясна. Съсипи образованието защото необразованите най-лесно се манипулират. На тях лесно ще им промием мозъците с радио, ТВ , преса...само да ги маучим да четат :)

134

Добряк

преди 10 години

Това, което бе публикувано в сайта на министерството, е проект. Той е изготвен преди година и половина по време на управлението на ГЕРБ. Това е програма за осъвременяване на учебните програми, за които са били изхарчени около 1 млн. лева, отчете още Анелия Клисарова.=======Подломната парртизанска дейност на КОМУНИСТИТЕ от ГРОБ продължава !!! Да се уволнят всички ГЕРБави калинки....И най вече ДИПЛОМИТЕ на всички назначени от ГЕРБ да бъдат проверени !

133

Анонимен

преди 10 години

И това ми било министър! И каква е твоята роля в това министерство? Да ходиш като муха без глава и да не знаеш какво говориш, ли? Ти трябва да го ръководиш. И като ръководител си отговорна за всичко, което се случва там. Сега трябва да подадеш оставка, заедно с цялото правителство, ако имаш някакво останало чувство за морал и достойнство! Никой не го интересува дали си объркана! Не ти плащаме за да си объркана!

132

ентъртейнър

преди 10 години

Интернет ***, като имкажеш, че са такива, се обиждат.Излиза жената - казва - 1 вии етап - проект, изготвен по времето от ГЕРБ и предложен,втори етап - подписан от служебното правителство.Те обясняват, че този при който се разбира, че са направени 2 те изброени неща бил "некомпетентен". Интернет ***, които като излязат от интернет си остават същите без прилагателното...

131

Анонимен

преди 10 години

Абе нещо напоследък ни се извиняват всеки ден, че и по няколко пъти на ден. Експерти били, специалисти имали подготвени, обещания за светло бъдеще... все лъжи

130

w

преди 10 години

Принципно е съвсем резонно да се обвинява ГЕРБ за тая безумност, защото те бяха най-антибългарската хунта властвала по нашите земи. Но и червените да не се правят на света вода ненапита. Едно е сигурно - ако някой пипне творбите на Титан като Христо Ботев, или на някой друг от класиците - нека бъде проклет! Защото само те ни останаха!

129

Анонимен

преди 10 години

ООЛЕЕ ТАЗИ ГОСПОЖА НЕ ПОМНИ ЛИ КАКВО ИСКАЗВАНЕ НАПРАВИ ПО БНР?????? СРАМ СРАМ!!!!!!!!

128

trendi

преди 10 години

Това правителство всеки ден се подиграва с хората нарочно ли го правят?

127

8888*

преди 10 години

Не пипай Ботев, да не те пипне народа...

126

коментар

преди 10 години

Ама поне се извиняват 115,щото други хем го правят ,но се разграничават,а?

125

коментар

преди 10 години

Ама поне се извиняват 115,щото други хем го правят ,но се разграничават,а?

124

мирчо

преди 10 години

Тази проскубана кокошка ли е най умната от управляващите?Та тя да стои върху купища зъно няма да се сети да кълве.А ми изглежда в мусарата на г*з.

123

Анонимен

преди 10 години

До Танатоскаква калинка, цял бръмбар-колорадски. Знаете с какво се махат...

122

аре беее

преди 10 години

Няма ли да си ходите. Има ли някой, от вашите редици дето направи нещо правилно. Има ли някой, който да не сбърка. Айде стига. Вървете си!

121

В.Митков

преди 10 години

Не мога да разбра как не се объркахте като станахте Министър, как Не искате да се объркате и не подадете Оставка. Моля Ви направете поне едно правилно Объркване !

120

Aнн

преди 10 години

Забелязвате ли как всички се извиняват като *********** (слагам достатъчно * - развихрете въображението си :) ). Тия хора са като навити на пружинка - изкачат от тъмната кутийка, плезаят се, грачат...получават един шамар и започват да се извиняват...В зоологическата градина има едни гадинки (и не не визирам маймунките, а хлебарчиците в терариума) - и се са по умни от Вас Клисарова :)

119

xari potar

преди 10 години

SAMO EDNO NE MIE QSNO,KAKVA VIE CELTA NA VAS MRYSNITE KOMUNISTI.NA DEN GRE6ITE PO 5 PYTI UJ SE IZVINQVATE.STRUVA MI SE,4E TLASKATE DYRJAVATA KYM GRAJDANSKA VOINA MAMI..TA VI MRYSNA

118

ОСТАВКА!!!

преди 10 години

Точно така, Герб са виновни- по принцип и за оправдание на всеки некадърник в управлението на тройната коалиция. А що се отнася до риска от "подводните камъни", той касае само онези, които не плават в свои води.

117

nikita

преди 10 години

Ами, стой си у вас за да не се объркваш.Срамота, теб ли намериха за министър да сложат.На хората им омръзна да ви слуша извиненията, ходете си...Ясно е на всички, че и на Европата и емигрантите ни - видяхте "радушното посрещане" на Орешарски от българите в чужбина.Какво трябва да стане за да проумеете, че не сте за там...

116

nacionalist

преди 10 години

Знаете ли,че 70 % от американските тинейджъри мислят,че ТИТАНИК е филм с Леонардо ДиКаприо, а МИКЕЛАНДЖЕЛО е герой от Костенурките нинджа:) Нашите деца ще мислят същото след някоя и друга година:) Натам отива нашето образование :)