15

Христо Сарандиев

преди 10 години

Много са милички тия хорица от това правителство :) Всеки ден се извиняват по един, двама.Да се чуди човек да се смее ли да плаче ли.

14

viki123

преди 10 години

Добре, тия нарочно ли се объркват всяка сутрин? Да им се забрани думата "Извинявайте!" Тя не е за подигравка

13

мммм,да

преди 10 години

Адееее,и тези почнаха със смехотворния сценарии-кой ми *** в гащите,като се размирише!!!Айде стига ни правихте на балами-то ,че сме ***,че живеем в Бг е ясно,но чак пък толкова...

12

4956

преди 10 години

Била объркана ! Аз мисля ,че сега е още по-объркана . . .Тоо-о ,това май е обичайното състояние на госпожата . . .

11

Natural Dialectics

преди 10 години

Ихиххихи много объркани хора излезнахте вие *** и *** от ДПС ...много ви се насъбраха обърквания :)

10

Анонимен

преди 10 години

Така ли ще я карат? Единия ден ще правят глупости, а на следващия ще се извиняват! И после ние сме били ***

9

Гаф,извинение гаф...

преди 10 години

Ама, вие от продажната ибрикчийска партия БСП не спирате да се извинявате, докато за 1 месец не спряхте да правите гаф след гаф, което не се е случвало дори за 1 година управление на друга партия! Така не може да продължава! Хора с фалшиви ценности и морал не могат да заемат отговорни обществени длъжности! Оставка!

8

гост5

преди 10 години

Опа извинете-запазената фраза на това правителство.

7

Orda

преди 10 години

Моме щом си объркана напусни и си стой в къщи да ти се проясни.

6

Наблюдател

преди 10 години

Тази определено не става за министър!Мадам, грешките Ви станаха прекалено много, всеки ден, откакто отново взехте властта със задкулисни машинации, със заробващата подкрепа на ДПС, с безпринципната, купена подкрепа на Атака и лудия й лидер, творите по минимум една грешка! Докога ще се държите за властта като удавник за сламка! Достатъчно демонстрирахте липса на морал, достойнство, съвест, сиво вещество! Народът не Ви даде властта, Вие я завзехте подмолно! Върнете я!

5

Миро

преди 10 години

А бе тия псевдо управляващи докога ще се извиняват ?!Всеки ден правят простотии от незнание и некомпетентност , и си мислят , че едно извинявай ще оправи нещата.ДА ходят да се гръмнат всички депутати и министри заедно.

4

!

преди 10 години

Цялото Ви присъствие до момента е объркано, госпожо! Като започнете с неразрешените проблеми още при встъпването Ви в длъжност, които зависеха от Вас. Не смятам, че някога ще влезете в час. По- добре си идете и се занимавайте с това, което разбирате. С най- добри чувства!

3

.

преди 10 години

"Тя определи случилото се вчера като един от подводните камъни, заложени от управлението на ГЕРБ."МОЛЯ ОТ ПСИХОДИСПАНСЕРА - САМОСЕЗИРАЙТЕ СЕ

2

Big Bad Wolf

преди 10 години

Айде пак се почна със старата песен "тея от предишното правителство са виновни".

1

Мистър Х

преди 10 години

Борисов - оставка; ( в политиката от 2001)Станишев - оставка ( в политиката - от 2001)Местан - оставка ( в политиката от 1990)Сидеров оставка ( в политиката от 2005)Яне Янев - оствка (в политика отпреди 1999 година....)Тренчев, Янка такева - оставка (в политиката - от 1990)оставка на цялата система, и нов изборен кодекс