155

SS

преди 10 години

и тая май не става за нищо - поредният червен ***. Трябва веднага да се омете!

154

Една българка

преди 10 години

В учебната програма за 11 клас в ядро 1 на уч.съдържание е залегнало - "Учениците трябва:1. Да осмислят националните идеали, намерилиотражение в литературата борбата занационално освобождение и обединение.2. Да разбират ролята на литературата заформирането на националните ценности..." и тнКАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА БЕЗ ТВОРЧЕСТВОТО НА ХРИСТО БОТЕВ? АПЕЛИРАМ ЗА НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ТОВА ОБЪРКАНО ПРАВИТЕЛСТВО!

153

Буревестников

преди 10 години

Ти ли си била "объркана" , а , ДПС подлого ?!?! Изобщо НЕ си била и грам "объркана"... чисто и просто ДПС са опипвали "почвата" докъде могат да стигнат в наглостта си... и като видяха реакцията на все още будния БЪЛГАРСКИ НАРОД са се отказали... и тая *** Клисарова сега замазва и се "извинява" !!! Мале мале... докъде паднахме в БАЙ ГАНЬОВСКОТО си битие... Министър на ОБРАЗОВАНИЕТО да е от ДПС ?!?! Шеф на ДАНС - пак да искат да е от ДПС?!?! Добре ,че все още има БУДНИ ПРОТЕСТИРАЩИ БЪЛГАРИ !!!

152

Анонимен

преди 10 години

Безкрайно много се радвам, че не е станала хирург!

151

nacionalist

преди 10 години

Това да заличиш БОТЕВ и ВАЗОВ от учебниците е престъпление. За това трябва съд и затвор,но понеже ние нямаме съдебна система по-добре е линч

150

у бре

преди 10 години

от какво си объркана бе булка. да не би митьо пищтова да беше до теб с изваден питон, а.

149

За Ботев

преди 10 години

За такива ОБЪРКВАНИЯ ОСТАВКА ! СЪД ! И В ЖЕНСКИЯ ЗАТВОР В СЛИВЕН ТАМ ДА УЧИ МАЙЧИН ТУРСКИ И *** !

148

аз до 152

преди 10 години

Чел съм "Тютюн". И "Осъдени души" съм чел. "Пътят към София" също съм чел. И то не защото даскалката ми ги е дала за четиво през лятото, а още преди да ми връчи списъка ги бях прочел. Има сума ти произведения на велики български автори, които всеки родолюбец трябва да прочете. С днешната младеж дето я интересува само чалгията, ако не са задължителните четива няма и да чуят за Ботев.

147

nacionalist

преди 10 години

До Една българка:Той автора няма да спре с опитите :) И двете произведения са класика в българската литература,но... по скоро това НО е за БОТЕВ...според мен всичко на БОТЕВ трябва да се изучава. Не е толкова много...друг е въпроса,че доста от него не са ДПС угодни:)

146

Анонимен

преди 10 години

Анелия Клисарова е най-късогледия министър на образованието в новата ни история.С избирането ѝ за министър може би изгуби нуклеарната медицина и със сигурност образованието.

145

Една българка

преди 10 години

До ентъртейнърявно голяма част от коментиращите не познават темата; тя съществува от август 2012 и беше отхвърлена...предложените промени в учебната програма по БЕЛ не бяха приети още тогава; явно авторът им прави втори опит, но пак неуспешен....

144

учител

преди 10 години

Не си извинена! Имаш моного неизвинени отсъствия от час по български език и литература. Изключена си! Марш на село да нижеш тютюн!

143

зоро

преди 10 години

Абе какво свикнаха да се извиняват тези от коалицията? Извинявайте ,извинявайте.До кога? Извинявай, че наведох жена ти ,ай налей по една.

142

Черен Петър

преди 10 години

Тия от това правителство съвсем се объркаха и не знаят какво правят.То, както казваше дядо ми "през предишното турско беше по-добре от сегашното..."И аз се извинявам на всички българи, че гласувах за някои хора в сегашния Парламент.

141

ентъртейнър

преди 10 години

Колко от коментиращите тук са прочели "Тютюн".Да ги чуем възмутените. Ама ще са един на сто. Чел само вестници и форуми и излиза акъл да дава.А къде и кога го е събрал, остава тайна.

140

Т.нар. президент се оказа тиха вода! Ама, тихата вода е най- мътна! Пред това семейство семейството Борисов/ Бориславова и тяхното отроче Цицко ще излязат като невинни чавдарчета! Ей, в ГЕРБ наистина са най- честните и мислещи за страната хора. Хвалла! Ботев завинаги. ГЕРБ- никога!

139

ентъртейнър

преди 10 години

Само за да добавя - и *** може да натиска плюсче и минусче. Виж, да се обоснове, по-трудничко, пък камо ли в логическа последователност и въз основа на обективно проверяеми факти.Ама к'во да праиш - научили го да чете и пише и вече не е интернет ***. Обижда се. А да е прочел нещо, след като са го научили...жалко.

138

offtopic

преди 10 години

Объркана, да бе, да...Всички действия от парламента са напълно умишлени! Слуги на чужди интереси - турски, руски, американски!Радвам се, че Българският народ се научава да различава вълците в кошарата, макар и по-трудния начин.По делата им ще ги познаете!

137

аз жената

преди 10 години

Романи като "Тютюн' и "Осъдени души"са класика в българската литература и задължително трябва да се изучават в училище!Има и прекрасни екранизации ,които са класика в българското филмово изкуство.Задължително децата трябва да са чели и гледали тези творби.Иначе защо се наричат Българчет?Не позволявайте да умре духовноста!!!

136

Eдна българка

преди 10 години

ОСТАВКА!!!Да видим как точно ще уволни Мукаддес Налбант, зам.министър на образованието от квотата на ДПС, автор на това безумие; тази нейна безумна идея, беше спряна със скандал през лятото на 2012...сега е намерила поле за изява.