9

Мистър Х

преди 10 години

още една която трябав да я приберат в четвърти километър и да не я пускат. не може за дени ден да си сменяш мнението когато си минисътър.Ама всъщоност защо не - той Борисов го сменяше по три пъти на ден, те критериите вече са ниски

8

Анонимен

преди 10 години

i tazi q zapomnihme s ne6to...

7

di

преди 10 години

Много зле... икакво ще с еокаже, че не само Болен има нужда от лекарства...ми то масово новите управляващи страдат я от амнезия, я от раздвоение на личността....не знаят кво говорят! Тц тц тц

6

Скоро

преди 10 години

Скоро ще се изочават обаче турските сериали ....

5

MamaToldMe

преди 10 години

След дъжд качулка... И пак ГЕРБ са виновни (без да ги защитавам)! Не знам тая докторка какви операции мисли да прави на българското образование, ама засега и тя показа, че й диктуват какво да прави, пък на следващия ден на друг клон!

4

Shekspirt

преди 10 години

За малко да се объркам, че някой друг е виновен. Добре, че другарката ми изясни веднага. Кои, ако не ГЕРБ, разбира се? Мръсен фурнаджийски ***!

3

nadejda777

преди 10 години

Това ли са им реформите,които са много спешни???И къде е Волен да защити българските класици?Нали е националист,уж!!???Или само дига пушилка и се възползва от държавните субсидии!?

2

Croki_Gena

преди 10 години

защо слагате такова заглавие - защо не напишете че проекта е от времето на герб, защо не я похвалите жената, че е направила нещо правилно, ами манипулирате публиката...страхливи *** бяхте, такива си и останахте.

1

Анонимен

преди 10 години

Боже, защо не си прибереш вересиите