289

Анонимен

преди 10 години

Тя, Анелия, става само да души откъде падат кинти....

288

Анонимен

преди 10 години

Абе махнете ги всичките класици и Ботев и Вазов, и Левски, махнете ги за какво им е на децата да учат литература в тоя свят дет си го изградихме само алъш-вериша и далаверата са важни, учете ги децата, че глаголът "съм" не може да се спряга без глагола "имам кинти". Накарайте ги да учат само биографиите на разни мръсни олигарси и богаташи , вашата ***!!!

287

слона

преди 10 години

И на тази, господарите могат да й дадат златен скункс. А такова гафаджийско правителство поне аз не помня да сме имали. Да се махат вече!ДАНСwithme - до победата!!

286

Анонимен

преди 10 години

плаче ми се като гледам какво допуснахме да ни сполети...

285

Анонимен

преди 10 години

на тия не им ли позволихме прекалено мн обърквания за няколко дни! да ги свалим от власт, за да имаме бъдеще

284

Pepi

преди 10 години

А тази женица прави ли разлика между учебна програма, учебен план и учебно съдържание? А дали това не е начин да се махат неудобни хора

283

една

преди 10 години

Пълен идиотизъм и гавра с населението. Тая с торбичките по очите не и е мясото на поста, който заема. Който е пристрастен към алкохола, няма място в на отговони длъжности, камо ли в управлението на една държава.

282

Анонимен

преди 10 години

Почвам да се замислям дали не правим грешка с протестите...очевидно, че има една огромна медийна група, която по всякакъв начин се стреми да свали правителството...дали пък това не е мафията и да не направим грешка...не знам!

281

Анонимен

преди 10 години

Това правителство голямо слагане и махане...пък уж план за управление имали...Те не знаят какво ще направят и кажат от днес за утре...Циркът е пълен!!!

280

българин

преди 10 години

Ами то е ясно, вече 23 години го наблюдаваме : намало е турско робство, не са взимали децата на никого да ги правят убийци на собствения си народ, в България не е имало геноцид, ге е имало баташко клане, Левски е бил просто нарушител на обществения ред, а Ботев си падал по жените ( те днешните верно, че предпочитат мъжете),а не е имало и класова борба. Как няма да предпочитат "Осъдени душе" пред "Тютюн"? Съвсем друга работа - наманка, обречена любов, охо! Има класови противоречия! И сега!

279

Анонимен

преди 10 години

Хахдееее и на тази ГЕРБ и е виновен!До вчера защитаваше програмата ,днес ГЕРБ са и виновни!Сигурно е от Украйна,сигурно с Гейко са стояли на един чин.Абе вие думичките съжалявам,извинявам се ,простете.... въобще чували ли сте ги?Ауууууууууу че мръсни комунисти !!!

278

един от народа

преди 10 години

Даваш,ли даваш балканджи Йово,Хубава Яна на турска вяра?Клисарова давам,Яна не давам...!

277

Анонимен

преди 10 години

Анелия Клисарова не става за министър на образованието, както и Мариана Георгиева за министър на спорта !

276

венцислав

преди 10 години

тази жена прекаляваща с алкохола трявба да си смени фамилното име от клисарова на имамова

275

дАНИ

преди 10 години

Божке , слезни и си събери вересиите!Как може подобно чучало,което говори,като леля Пена в махлата на диалект и акцент да е министър и то на образованието.Клисарова печелиш без никаква конкуренция приз за НАЙ-*** МИНИСТЪР ОТ НАЧАЛОТО НА ПРЕХОДА дори и ОРЕШАРСКИ НЕ ТИ Е КОНКУРЕНЦИЯ!А,той и той един *** да сложи докторка за образователна министърка ама нали е от квотата на ***-аджиите!Айде, ОСТАВКА НА Олегарски И ЦЯЛАТА МУ ПАСМИНА "ЕКСПЕРИ"

274

джони

преди 10 години

тая(като и гледам торбичките) е голям фен на бай Гроздан!

273

И аз....

преди 10 години

Още една сгафила! И да се премяташ, като хамсия на сухо, казаното е казано. Не можеш да го подмениш госпожо... Още един гаф и ще си ходиш...

272

md

преди 10 години

A ytre si otiva i tq ,na vsi4koto otgore i ne govori pravilno ,da ima diktologi4en problem ,kak izobshto sa q izbrali za ministur -ama te ot kol i vuje gi subirat - za po nqkolko 4asa i posle out ,Minister za Edin Den .Jalki ,sme6ni ,glupavi iednodnevki.

271

Анонимен

преди 10 години

До ПротестиращНяма да позволим да махнат Ботев!

270

Анонимен

преди 10 години

Знаеш ли,ти къде си?Знаеш ли ,ти кои сме?Министър на нещо!