117

днес.бг.1

преди 10 години

До ПатиланецДа,прочетох ти коментар 111. Щом си резак няма как да напишеш позитивен коментар за Волен. Обаче като си турчин вземи и го декларирай тук. Защото си в конфликт на интереси. Щом си против Волен значи си с Ахмед Доган. Среден път няма.

116

Анонимен

преди 10 години

ооо, атакистите ... гласувахте, защото сте против БСП и ДПС ... и защото сте за нов морал ... а лидера ви гласува ЗАЕДНО с БСП и ДПС и всяка вечер е с млади мадами по заведенията ? :)))

115

Анонимен

преди 10 години

До днес.бг.1Много тъпо парче си! Като пишеш с големи букви си мислиш ,че си измислил нещо умно ли?

114

днес.бг.1

преди 10 години

До ПатиланецВолен не сменя никакъв Курс! Аз го следя от 10-15 години въпреки,че никога не бях гласувал за него. Волен винаги е бил националист,а всички останали от последните 20 години винаги са били турски мекерета и ***. Волен е доказал с дела, а не на думи какъв е. Кой от вас участва в акциите на Волен за защита на българските национални интереси? Едни турски мекерета и *** наричат точно Волен туркофил. Както се казва" Крадецът вика дръжте крадеца!"

113

Анонимен

преди 10 години

Не го показвайтe тоя политически труп на снимката,че много мирише !

112

эллл бэнди

преди 10 години

ПОРНО МАНЕКЕНКА В РОЛЯТА НА НАЦИОНАЛИСТ,РЕЗУЛТАТ НАЦИОНАЛИЗМА НИ Е ЖАЛКА ПОРНОГРАФИЯ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.

111

П.Петров

преди 10 години

Сидеров трябва да се разследва дали, по какъв начин и за какво е вземал пари от Москва и да му се направят изследвания на кръвта и косата вземал ли е кокаин, защото поведението му съответства на симптомите при тежка форма на кокаинова зависимост.

110

днес.бг.1

преди 10 години

ББ И ЦВЪ-ЦВЪ ПОКАНИХА ПАДИШАХА,НАШИЯТ СУЛТАН ЕРДОГАН ДА ПОСЕТИ РАЯТА. ТОГАВА СИДЕРОВ ОРГАНИЗИРА ШЕСТВИЕ В СОФИЯ И ПОИСКА ДА ВРЪЧИ НА СУЛТАНА ИСКАНЕ ЗА ВРЪЩАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИМОТИ В ИЗТОЧНА ТРАКИЯ. ЗАГРАБЕНИ ОТ ТУРЦИЯ СЛЕД ИЗГОНВАНЕТО НА МЕСТНОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ. ТОГАВА ВСИЧКИ ОТНОВО ХУЛИХА СИДЕРОВ,А ПОЛИЦИЯТА НА ГЕРБ И ЦВЪЦВЪ МУ ПОПРЕЧИ ДОРИ ДА СЕ ПРИБЛИЖИ ДО ЕРДОГАН. ТОВА СПОМНЯТЕ ЛИ СИ? КОЙ ЗАЩИТАВА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ И КОЙ ТУРСКИТЕ?

109

Патиланец

преди 10 години

До днес.бг.1Ако се обръщат за нещо в гроба си, то е затова - как е възможно, тяхната плът и кръв да е поголовно глупава и със закърнели мозъци и сетива, именно в ерата в която живеем. Волен "сменя курса" за 29237399273 път, този път директно в услуга на ДПС и БСП, предавайки всички подкрепили го на изборите и отделили членски внос за кокошкарника му. И какво се случва? Излизат тълпа от полуграмотни хора да пишкунят по форуми и коментари - каква личност бил ТОЙ и как СПАСИЛ България!? :))))

108

NIKO11111

преди 10 години

Ами Сидеров кой ще го разследва, дали не получи едни пари, за да търгува с политическо влияние в Парламента.Хайде да видим бесепарската прокуратура, какви ще ги свърши срещу него.Ами Доган, Делян Пеевски или Румен Овчаров например кой ще ги разследва. Или те са светци.

107

Анонимен

преди 10 години

Избори!Избори!Избори!

106

Анонимен

преди 10 години

Сидербейоглу е най-противната личност в съвременната българска история. След време съм сигурна, че поп Кръстю, Юда, Кириак Стефчов ще бъдат много по-малко давани за примери от тази мерзка личност. Но най-важното в мръсната съвременна българска политика, сред която Пеевски блести и тежи колкото слънцето е обществото да разбере колко точно взе Сидеров и кога го взе. Това мръсно уреждане на политически сметки престъпление ли е и какъв е произхода на парите получени от предателя. Къде ги внесе той!

105

БЪЛГАРИН

преди 10 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТОЯ ДА ГО ВКАРАТ В ЛУДНИЦАТА!

104

днес.бг.1

преди 10 години

До ПатиланецАйде ти да се скриеш! Може би под крилото на ментора си цвъцвъ в пандиза. Когато онзи получи 8 годишна присъда,вероятно и ти ще го последваш. Не може една партия ГЕРБ с нейните лидери и министри да провежда съвместно заседание с османското правителство в Анкара и да има наглостта да обвинява в туркофилство точно Атака и точно Сидеров. Левски и Ботев в гроба са се обърнали. Айде стига! Наглостта трябва да има някакви граници!

103

Патиланец

преди 10 години

До адеТам съм!

102

истински българин

преди 10 години

СИДЕРОВ е страхотен ! С един куршум постигна няколко цели : свали ГЕРБ от власт, отмъсти си за това което ГЕРБправеха с АТАКА, увеличи тежестта на АТАКА в парламента ,не допусна нови избори и по-този начин в парламента да се появят евенулно конкуренти и подръжници на Асфалт пашата Бойко, като НФСБ ,РЗС ,Кунева и други .Гениален ход ,въпреки всичко!

101

аде

преди 10 години

Тази неделя от 12:00 Национален протест срещу кабинета Орешарски. ВЕЧЕ СМЕ 16 000 ПОТВЪРДИЛИ! ИМА И НАД 130 000 ПОКАНЕНИ! НОВИНАТА ЗА ПРОТЕСТА СЕ ПОТУЛВА ОТ ЕЛЕКТРОННИТЕ И НЕ САМО, МЕДИИ! facebook com/events/532165210163884

100

Патиланец

преди 10 години

До днес.бг.1Прочети ми пак коментарчето. ИмаФ предвид, че имама е клъцнал накриво Боленовото..., а не обратното. :))))))))) Мога да те уверя в едно, ако видиш позитивен коментаро от мен спрямо Болен - значи съм умрял и някой друг ми ползва акаунта. :) Няма как да стане "дървен камък". Сидерович е за диагноза и много, ама много, много бой, защото се подиграва най-нагло с надеждите на бедните люде. Само той си позволява такава публична мерзост. Използва най-бедните за да богатее - това е! :)))

99

Патиланец

преди 10 години

До БазилиоТо не било "баш турски". Било "майчин език". Странното е, че има плеяда от подготвене педагози, които да преподават "тюрлю" в училищата, които "сметнат, че е необходимо". В същото време в школото в Илиянци е невъзможно да се сформира паралелка за изучаване на китайски...щото са накъсо с подходящия педагог. Всичко е - пълна измислица. Знаят, че нямат време и за норматив плякат каквото им требе. ГДБОП в ДАНС, пафкането, "майчин език"....

98

Анонимен

преди 10 години

Еее...много е коментиран сега Сидеров!!!А къде бяхте вие бе?Къде бяхте на изборите?Защо не гласувахте за АТАКА а си избрахте Герб,Бсп и Дпс а??????????Всеки който не гласува за Атака е антибългарин!!!!!!!!!!