217

бсп

преди 10 години

- Господин генерал, защо сте толкова кисел?- Дянков, чудя се как да си кача рейтинга...- Хайде, аз ще предложа да се качи акциза за газта и метана!- Народът ще се ядоса съвсем!- Именно, а вие ще отмените повишението!

216

мaорa

преди 10 години

Искра Фидосова решила да емигрира.Самолетът обаче се разбил на остров, пълен с канибали. Зарадвали се канибалите на богатото меню, наслагали картофи в жаравата, заболи Искра Фидосова на шиш и наредили на най-малкия от тях да върти шиша, ама много бавно, а останалите отишли за дърва. Mалкият върти шиша, ама яко набрал обороти и върти като електромер. Защо въртиш толкова бързо бе? Нали ти казахме да е бавно! Е па оправдало се канибала като въртим бавно тая бърка у жаравата и яде от картофите.

215

по пътя

преди 10 години

Защо никои не разбира Болен Сиктеров?

214

Анонимен

преди 10 години

Siderov izigra golqm ku*venski nomer na izbiratelite si.Siderov , kak moja be , da naprawich takova nesto.

213

эллл бэнди

преди 10 години

Сидеров колко е откраднал,Ви е бедна фантазията трябва да има отделно звено в прокоратурата да се занимава само с неговите далавери.

212

Демокрация

преди 10 години

Този тип беше главен редактор на вестник Демокрация и с екстремисткото си поведение отблъсна хората. Аз го смятав за един от основните фактори за компрометиране на промените след 10 Ноември.

211

трак

преди 10 години

Сидеров не е доволен от работата на служебното правителство,но не поиска касиране на изборите.Започва да лае като куче след керван.Всички видяхме до къде стигат идеите му.Да се маже с вазелин и да си трае сега,в момента е черен на 90% от хората които гласуваха за него

210

Анонимен

преди 10 години

като се замисля сега излизат истините които Волен казваше,за турция,за продажните депутати,за монополите.Защо народа замлъкна за изгонване на монополите??До като не изметем монополите няма да се оправим.Никой друг няма да ги изгони освен Волен.ДПС веднага трябва да се забрани.Искам ВОЛЕН ПРЕМИЕР

209

днес.бг.1

преди 10 години

До ShopТиквата затова е тиква защото не може да разбере като и обясняваш,че е тиква. Една тиква си въобразява,че всичко знае,всичко може и е връх на компетентността в държавата. И че всички само нея чакат да оправи страната. Една тиква никога не разбира,че е тиква. Колкото и да се пънеш да и обясняваш. Ако можеше да го разбере тя нямаше да е тиква вероятно.

208

днес.бг.1

преди 10 години

До ShopБоко има прякор Тиквата. Обаче не очаквах, че и феновете му са същите тикви. Това да хулиш днес някого на когото утре може да разчиташ и търсиш за съюзник е типично тиквенско безмозъчно поведение. Нормално е за вас. Нали вместо глави носите на раменете си по една зелена тиква? Също като лидера си? Как да спрете и поразмислите малко? Малките тикви подражават в поведението на Голямата Тиква,на своя идол. Как да обясниш на една тиква,че е тиква? Мисия невъзможна!!!

207

днес.бг.1

преди 10 години

До ShopОТВРАТИЛ СЕ Боко от бекапето? А кога се отврати? Защо се отврати след 1989 г,а не се отврати преди това като Лех Валенса в Полша или Вацлав Хавел в Чехия? Отвратил се като станали вече промените и му замирисало на власт. Що Цецка не се отврати още при Живков и не скъса партийния си комунистически билет? А като партиен секретар тя дори е хвалела системата. Бил Борисов в БКП и се отвратил. Как няма ,нали е Тиква и вие феновете му сте като него тикви. Днес с тези,утре с онези. Типични тикви

206

Психиатрична клиника

преди 10 години

Моля да доведете този завършен ЛУД Болен-Волена птичка,така наречената КУ*ВА, ЛИДЕРКА на атакуващата измислица,правеща сви*ки за 0,50ст за час на Ахмед Щъркела-демек дована.Доведете ми го моля да го ДИСПАСЕРИЗИРАМЕ и да го вържем с колани,та белким спре да ходи от врата на врата и да търси милост за жълти стотинки и да вее вятъра между чаталите на основните гадни и измекярски партии! То и за подаващите има място в ЛУДНИЦАТА! Все си мислят,че лъжите им вечно ще вървят,ама народа иска да ги троши.

205

Анонимен

преди 10 години

Гледах в ю туб изцепките на Болен. ***, психар, демагог, пишман депутат и общественик, побойник, скандалджия. Това, че получи 7% е срам за БГ народ. Няма как да имамем самочусвие като народ с такива като Сиедеров. Срам за България е наличието на това същество в общественият живот, срам е и Станишев.

204

Shop

преди 10 години

Естествено, че ГЕРБ е европейската партия в България. Бойко бил бивш член на БКП... Ами бил е, видял е какво представляват и се е отвратил. Нормално.

203

123

преди 10 години

Воленчо, ти куче проклето, защо тъй жално виеш?Каква гадост пак си наумил да направиш на втори юни и да поругаеш светлата памет на българите паднали в борбите за национално освобождение?Ти куче проклето години наред представляваше твоите покрвители от ДПС на честванията и с действията си оскверняваше паметта на героите!За всички вече е ясно твоето мерзско поведение.Анатема! Анатема! Анатема за теб до девето кляно!!!

202

напълно съгласен 212

преди 10 години

До турчин. ашколсун!За този шут ?!? За нищо на света.......

201

Тикви сбогом

преди 10 години

Довечера всички на партийно събрание на бостана. Следва вечеринка и бал с маски предимно от тикви!Рязане на ленти,снимки с вожда и др.екстри до захлас след което партията се саморазпуска!

200

днес.бг.1

преди 10 години

До ИванДосега никой не е видял Сидеров да се моли в джамия,но за теб не съм сигурен. Като гледам какво си писал.

199

Иван

преди 10 години

Да,голям националист е наистина,преди се биеше пред джамията,а сега се моли в нея.Направо шапка да му свали човек!Пълен ***.

198

Анонимен

преди 10 години

Сидеров пее по желание на клиента.