157

keles

преди 10 години

Волен Сидеров е един окрилен от гласовете на народа ***!!!

156

SS

преди 10 години

Волен - предател, омаскари и оскверниидеята за национализма!Лошото е че много хора вече няма да повярват на нова национална партя.Волен излъга и самата Атака...аз не мога да си представя че някой националист одобрява това което върши ПРЕДАТЕЛЯ болен.

155

днес.бг.1

преди 10 години

До DORIANАко Хитлер беше спечелил войната, такива като теб щяха да бъдат в концлагери! Защото при Хитлер имаше ред и дисциплина,а не анархия и всеки да си плещи каквото си ще. Ако сега Хитлер командваше света щяха да те измъкнат от компютъра и дупката в която се криеш и сетне жална ти майка. Хитлер не е допускал разни *** да плюят и храчат когото си искат. Ще плюят те, ама сетне ще плюят кръв в Гестапото.

154

Сотиров

преди 10 години

до 171 DORIANБраво, много точно казано

153

DORIAN

преди 10 години

Хе-хе!Ако Хитлер бе спечелил ВСВ, такива полуинтелигенти като Волен щяха да са овчари!По времето на Хитлер Германия е била страна на поети и философи! Волен освен да крещи, да говори популизми и идиотизми, за друго не става!А клакьорите около него са жалка лумпенизирана тълпа!

152

днес.бг.1

преди 10 години

Няма нищо депесарско. Не лъжете и мамете хората! Волен не участва ПО НИКАКЪВ НАЧИН В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И НЕ Е СВЪРЗАН С НЕГО ПО НИКАКЪВ НАЧИН. Вие които лъгахте и крадохте цели 20 години за което трябва да сте в пандиза доживот, сега лъжете хората и за Волен. ЗА ДА ОТКЛОНИТЕ ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА ОТ СОБСТВЕНИТЕ СИ КРАЖБИ И ГРАБЕЖИ. Да, комунистите на Борисов ли да избере Волен? Че Борисов на кого беше охрана,а? Може ли да ми кажеш името,че нещо го забравих? Кого пазеше Борисов навремето?

151

Анонимен

преди 10 години

теб също за колко се продаде

150

...

преди 10 години

До днес.бг.1Той избира между социалистите на Станишев без да влиза в коалиция с тях и между комунистите на Боко Тиквата. Кое да предпочете според теб? Комунистите на Борисов ли? А той взе че си направи ДеПеСарски ....сюнет !!!!!

149

Наш

преди 10 години

Сидеров да бъде лекуван, зова аз !

148

днес.бг.1

преди 10 години

До jim morissonДжим Морисън редовно злоупотребяваше с наркотиците. И оттам тези бълнувания и несвързани писания за Волен. Накрая след поредното напушване с трева Джим се удави във ваната.

147

днес.бг.1

преди 10 години

До NIKO11111Никога и никъде не съм писал,че Волен е нацист. Той е националист. В момента избира за България по-малкото зло. Той избира между социалистите на Станишев без да влиза в коалиция с тях и между комунистите на Боко Тиквата. Кое да предпочете според теб? Комунистите на Борисов ли?

146

jim morisson

преди 10 години

Сигнализирам за избягал пациент с тежка шизофрения от Карлуково.Името на пациента е Болен -Сидер ага!!!

145

днес.бг.1

преди 10 години

До NIKO11111Абе ***,ти още ли спориш? БСП са си БСП. А ББ в коя партия е членувал? Не в БСП,а направо в старото БКП! Цецка Цачева от коя партия е била партиен секретар преди 1989 г? Май БКП беше,а? А кметицата на София в коя партия е била секретар? Паяк БКП! Анджек прав си ***! Един националист не трябва да подкрепя комунистите! Е защо тогава Волен да подкрепя ББ,ЦВЪЦВЪ и компания от бившето БКП. Дори не са от БСП, а идват от старото БКП. Волен избира между социалистите и комунистите

144

Shop

преди 10 години

А ти какво имаш против българите католици или мюсюлмани?

143

днес.бг.1

преди 10 години

До маринМарине,марине видяхме и теб на кого си лакей. Отхвърлил си резолюция на парламента за арменския геноцид,защото какво щели да кажат от турското посолство и от Анкара. Видяхме те и теб марине как опита да фалшифицираш изборите с готови напечатани бюлетини и трябва в затвора да лежиш за това

142

NIKO11111

преди 10 години

Само че БСП са наследници на БКП и ако зависи само от тях социализмът ще се върне, но уви вече не зависи. А първото правило за един националист дори,/не за нацист/ е да не подкрепя партии, които извършват диверсия и подриват държавната система дълги години, под диктат на чужда съседна държава и нейното разузнаване, визирам ДПС.Самият Волен го е заявявал още в СКАТ, значи сега плю на себе си и вижданията си.А прочети си внимателно по- долните мнения, където твърдеше че Волен е нацист и то убедено

141

днес.бг.1

преди 10 години

До ShopВолен е зачитащ религията православен политик. Това да си православен не означава руски агент. Има 8 милиона православни българи,но това не значи руски агенти. Ти каква религия изповядваш? Може би исляма или католицизма? То между двете особена разлика няма де.

140

днес.бг.1

преди 10 години

До NIKO11111Ти още ли продължаваш? *** си като ***! Нацистите са и националисти,но националистите не е задължително да бъдат нацисти. Ако Хитлер беше победил нямаше нищо да остане от старите партии до 1944 г у нас. Държавата ни щеше да се управлява от националисти като Волен. И айде стига изхвърляния. БСП не са комунистическа партия защото не национализират богатствата и бизнеса,а сами се стремят към тях. БСП не забранява другите партии и следователно не са комунисти. Много си ***! Не малко.

139

марин

преди 10 години

На Волен трябва да му се сменят лекарствата.Сега вече е ясно , той на коя партия е лакей.В следващиите избори , никой разумен човек няма да подкрепи тази партия , показала слугинаж към БСП.

138

NIKO11111

преди 10 години

До днес.бг.1Какво ниво имаш ти?Да не страдаш от шизофрения, че си най- умния на света.Ти не разбираш абсолютно нищо от история и развитие на политическите идеологии, както и от тяхната същност.Има огромна разлика между нацизъм и национализъм и ако Волен беше истинки нацист както ти твърдиш, той никога нямаше да се съюзи на никаква цена, с комунисти, турци, либерали и глобалисти.Щеше да чака търпеливо сам властта вместо да влиза в такива асурдни съглашения.Но Волен не е нацист.