23

Futbolista

преди 8 години

Плевнелиев се взе много на сериозно,няма ли кака да лъснат далаверите му и най-накрая всички да разберат кой беше президент толкова време зад лицето на Плевела.

22

Катя

преди 8 години

Роската много се засили нещо да дава акъл и оценки!

21

Rapti

преди 8 години

Марин Райков е най-големия предател на чисто българските интереси. Сега чуждите банки ще налапат държавни пари и хора като Цветелина Бориславова ще станат още по-богата. Ще си носим последствията от това като държава и икономика, щото тя такава голяма лихва няма да даде.

20

didoo

преди 8 години

То е ясно, че Росен е само фиктивно на поста, а зад него стоят съвсем други фигури, които му дърпат конците. Точно това беше минус при него и ще си остане такъв докато той е такъв. Не знам дали хората биха му гласували довери за втори мандат.

19

plug_n_play

преди 8 години

Знаете ли кое е най-тъпото в цялата ситуация? Че това служебно правителство беше поставено от президента Росен Плевнелиев само и именно да направи тези правила за държавните пари, което си е лобизъм в полза на банките, които от тук насетне ще се ощастливят с държавни пари. Така че Росен е един голям предател, който се поддава на лобистките интереси.

18

avram_bakalina

преди 8 години

Служебния кабинет изпълни препоръките на президента и сега си заминават по живо по здраво! В общи линии, нищо друго не направи!

17

lelia_marche

преди 8 години

За мен този служебен кабинет беше като протеже на Президента Плевнелиев и неговите приятелски кръгове. Както и да е, не знам какъв отбор са били, но определено няма за какво да ги забравяме, защото не се отличиха с нищо с което да ги запомним.

16

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Райкофф,първо дай...отговор,защо са платени за изработка хиляди ненужни изборни...материали,за милиони български лева и кой взе комисионната за тази явна...узаконена далавера.Самоназначи се за посланик в Рим,или и това е част от...задкулисната сделка.Нищо не направи това...смешно правителство и ще се запомни с явната си управленска...импотентност.

15

Анонимен

преди 8 години

nam sminkata vijdam dve k.rvi

14

guest

преди 8 години

каквото искате си приказвайте но в служебното правителство министрите си бяха Експерти (повечето). Аз им симпатизирах наистина

13

Анонимен

преди 8 години

И "утре" ще се събудим в България, която "изненадаа.." не е нашата държава. Следствие от всичко случило се в миналото, което е определило настоящето и програмирало бъдещето ни.Хора, събудете се и вижте реалността, която е такава, каквато е независимо от това дали ви харесва или не! Всичко, което се случва зависи от нас! Няма нищо случайно!

12

БЪЛГАРИН

преди 8 години

РОСЕНЧО НАЗНАЧИ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО СЪГЛАСНО ИНСТРУКЦИЙТЕ НА ТИКВУН .СЕГА ГИ ХВАЛИ .РОСЕНЧО СТАВАШ НАГЪЛ !

11

Буревестников

преди 8 години

.... Между Пожарникаря и Физкултурника и мазника,обиколил сума ти партии,докато най накрая май осъществи "детската си мечта" да стане Премиер.... Райков и компания май най много ми допаднаха като Правителство! Колкото и да ги обвиняваха,че са "ГЕРБерски издънки".... То в ***.... всеки е нечия "издънка".... въпроса е как си върши работата и какъв е интелектуалния му багаж ;) "Служебните" мисля че бяха добре....

10

!!

преди 8 години

Браво на Марин Райков за това, че се опълчи на кръвопииците Пеевски-Василев-БСП като отклони държавните пари от банката им - Корпоративна търговска банка. Само че Орешарски вече каза, че ще върне старото постановление и парите пак ще отиват в джоба на наглата свиня и неговите партньори.Да ни е честито новото комунистическо-олигархично правителство.

9

Ало, ало

преди 8 години

Две нежни души. Затова така се привличат и говорят на малки имена. Марине, Росене....Охо, те още малко и ще си легнат.

8

Анонимен

преди 8 години

Прочетете това : "Държавният глава определи като едно от най-смелите решения на служебното правителство решението, с което се преразпределят държавните пари. Преди това 54 на сто от държавния ресурс беше в една банка, но служебното правителство реши държавните дружества, т.е. дружества, в които държавата има поне 50% участие, не могат да държат повече от 25% от нетните си средства в една банка." Очеваден пример за принципа на управление "разделяй, противопоставяй, владей".

7

Анонимен

преди 8 години

Все повече се убеждавам че когато няма парламент държавата се управлява по добре.

6

порочна зависимост

преди 8 години

Плевелът отново демонстрира порочната си зависимост от престъпната групировка "герб" и от нейния главатар - агент Буда!

5

Анонимен

преди 8 години

Невзрачен кабинет, който усвен да се хвали не свърши нищо друго. За професионализъм трудно може да се говори, освен дадените интервюта по вестниците. Реални резултати няма нито в една сфера. Интересното е, че няма никакви политически оценки от политическите субекти в България. Това е така, защото такива просто няма.

4

Избирател 1

преди 8 години

Не свършиха най-важното, което по конституция е тяхното основно задължение - да осигурят провеждането на честни и неманипулирани избори.Само за статистиката:БСП печели в *** махали в страната между 87 и 92 % от гласовете.Позволиха в предизборната кампания да се излее гнусна злъч с което отвратиха и малкото разумни хора да отидат до урните с което дадоха властта на доказано най-некадърните.Позволиха на един подкупен журналист за стане в очите на по-наивните избиратели "национален герой".