23

Futbolista

преди 10 години

Плевнелиев се взе много на сериозно,няма ли кака да лъснат далаверите му и най-накрая всички да разберат кой беше президент толкова време зад лицето на Плевела.

22

Катя

преди 10 години

Роската много се засили нещо да дава акъл и оценки!

21

Rapti

преди 10 години

Марин Райков е най-големия предател на чисто българските интереси. Сега чуждите банки ще налапат държавни пари и хора като Цветелина Бориславова ще станат още по-богата. Ще си носим последствията от това като държава и икономика, щото тя такава голяма лихва няма да даде.

20

didoo

преди 10 години

То е ясно, че Росен е само фиктивно на поста, а зад него стоят съвсем други фигури, които му дърпат конците. Точно това беше минус при него и ще си остане такъв докато той е такъв. Не знам дали хората биха му гласували довери за втори мандат.

19

plug_n_play

преди 10 години

Знаете ли кое е най-*** в цялата ситуация? Че това служебно правителство беше поставено от президента Росен Плевнелиев само и именно да направи тези правила за държавните пари, което си е лобизъм в полза на банките, които от тук насетне ще се ощастливят с държавни пари. Така че Росен е един голям предател, който се поддава на лобистките интереси.

18

avram_bakalina

преди 10 години

Служебния кабинет изпълни препоръките на президента и сега си заминават по живо по здраво! В общи линии, нищо друго не направи!

17

lelia_marche

преди 10 години

За мен този служебен кабинет беше като протеже на Президента Плевнелиев и неговите приятелски кръгове. Както и да е, не знам какъв отбор са били, но определено няма за какво да ги забравяме, защото не се отличиха с нищо с което да ги запомним.

16

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Райкофф,първо дай...отговор,защо са платени за изработка хиляди ненужни изборни...материали,за милиони български лева и кой взе комисионната за тази явна...узаконена далавера.Самоназначи се за посланик в Рим,или и това е част от...задкулисната сделка.Нищо не направи това...смешно правителство и ще се запомни с явната си управленска...импотентност.

15

Анонимен

преди 10 години

nam sminkata vijdam dve k.rvi

14

guest

преди 10 години

каквото искате си приказвайте но в служебното правителство министрите си бяха Експерти (повечето). Аз им симпатизирах наистина

13

Анонимен

преди 10 години

И "утре" ще се събудим в България, която "изненадаа.." не е нашата държава. Следствие от всичко случило се в миналото, което е определило настоящето и програмирало бъдещето ни.Хора, събудете се и вижте реалността, която е такава, каквато е независимо от това дали ви харесва или не! Всичко, което се случва зависи от нас! Няма нищо случайно!

12

БЪЛГАРИН

преди 10 години

РОСЕНЧО НАЗНАЧИ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО СЪГЛАСНО ИНСТРУКЦИЙТЕ НА ТИКВУН .СЕГА ГИ ХВАЛИ .РОСЕНЧО СТАВАШ НАГЪЛ !

11

Буревестников

преди 10 години

.... Между Пожарникаря и Физкултурника и мазника,обиколил сума ти партии,докато най накрая май осъществи "детската си мечта" да стане Премиер.... Райков и компания май най много ми допаднаха като Правителство! Колкото и да ги обвиняваха,че са "ГЕРБерски издънки".... То в ***.... всеки е нечия "издънка".... въпроса е как си върши работата и какъв е интелектуалния му багаж ;) "Служебните" мисля че бяха добре....

10

!!

преди 10 години

Браво на Марин Райков за това, че се опълчи на кръвопииците Пеевски-Василев-БСП като отклони държавните пари от банката им - Корпоративна търговска банка. Само че Орешарски вече каза, че ще върне старото постановление и парите пак ще отиват в джоба на наглата *** и неговите партньори.Да ни е честито новото комунистическо-олигархично правителство.

9

Ало, ало

преди 10 години

Две нежни души. Затова така се привличат и говорят на малки имена. Марине, Росене....Охо, те още малко и ще си легнат.

8

Анонимен

преди 10 години

Прочетете това : "Държавният глава определи като едно от най-смелите решения на служебното правителство решението, с което се преразпределят държавните пари. Преди това 54 на сто от държавния ресурс беше в една банка, но служебното правителство реши държавните дружества, т.е. дружества, в които държавата има поне 50% участие, не могат да държат повече от 25% от нетните си средства в една банка." Очеваден пример за принципа на управление "разделяй, противопоставяй, владей".

7

Анонимен

преди 10 години

Все повече се убеждавам че когато няма парламент държавата се управлява по добре.

6

порочна зависимост

преди 10 години

Плевелът отново демонстрира порочната си зависимост от престъпната групировка "герб" и от нейния главатар - агент Буда!

5

Анонимен

преди 10 години

Невзрачен кабинет, който усвен да се хвали не свърши нищо друго. За професионализъм трудно може да се говори, освен дадените интервюта по вестниците. Реални резултати няма нито в една сфера. Интересното е, че няма никакви политически оценки от политическите субекти в България. Това е така, защото такива просто няма.

4

Избирател 1

преди 10 години

Не свършиха най-важното, което по конституция е тяхното основно задължение - да осигурят провеждането на честни и неманипулирани избори.Само за статистиката:БСП печели в *** махали в страната между 87 и 92 % от гласовете.Позволиха в предизборната кампания да се излее гнусна злъч с което отвратиха и малкото разумни хора да отидат до урните с което дадоха властта на доказано най-некадърните.Позволиха на един подкупен журналист за стане в очите на по-наивните избиратели "национален герой".