54

Анонимен

преди 10 години

бях ги отказал за 1на година,като вкараха закона, незабавно пропуших,аман от ГЕСТАПОвски,лицемерни изпълнения

53

Анонимен

преди 10 години

Забраната не бива да бъде отменяна. Не съм най-големия пушач на света (пуша по няколко цигари на ден), но дори и на мен не ми е приятно да бъда в затворено пространство и цялата да се омирисвам на пушек.

52

художника

преди 10 години

До ДимитровПа ти като се интересуваш от здравето си, що не спреш да ядеш? Всака храна та дори и нектарите бъка от Е-та.Ама това не е важно, важно е като не пушиш другите да духат супата.Много актуален си е шопския лаф:-Я не сакам да съм добре, а сакам на Вуте да му е зле!

51

ЖЕНА

преди 10 години

gledaigo/%D0%B4%D0%BF%D1%81-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0-4-%D1%87%D0%B0%D1%81%D0%B0-%D1%82%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%BA-%D0%B2-%D1%83%D1%87%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%B5-%D0%B7%D0%B0/

50

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 33Май ти свършиха аргументите и почна свободни съчинения а? Не знам за една и съща Австрия ли говорим, ама тази в Европа дето е до Германия има забрана за пушенето от 2009. Ама сигурно си решил че на никой няма да му пука достатъчно да провери... жалка история.

49

7

преди 10 години

Много ми беше смешно зимата - едно заведение си бяха покрили набързо градинката отпред с някакви паянтови конструкции, топлеха с газови печки някакви - можеше да се пуши и всичко живо сядаше там, а вътре дето беше много по-луксозна обстановката нямаше жива душа. Това е положението - когато има де да се пуши всички отиват там, а непушачите кой знае защо се врат и те там, после реват на умряло

48

Анонимен

преди 10 години

ДГД пушачите!

47

Анонимен

преди 10 години

Ало, Института, защо не скачате и срещу другите точки от конвенцията- реклама, промоция и спонсорство? Иначе, въпреки че съм пушач, подкрепям забраната! Но защо само нея подкрепяме? Във вспки магазин и заведение девойки предлагат подаръци, ако си купиш марка цигари. Всяко голямо хаус парти е брандирано в марки цигари и е пълно с гореспоменатите девойки. Къде блеете, Института??? Иначе сте много загрижени, но и вие прегръщате популизма! Долни, измислени, медийни позьори, това сте вие!!!

46

7

преди 10 години

Браво Гея - отмяната на малоумната забрана е добро начало на мандата.

45

Димитров

преди 10 години

ОТ ПУШАЧИТЕ НЯМА ПО-НАГЛИ ХОРА! ТЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ НЕ САМО ОТ ЗДРАВЕТО НА ДРУГИТЕ,НО И СОБСТВЕНОТО СИ! ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ НАРКОМАНИ!

44

бай Тъпчо

преди 10 години

Абе щом продават тез цигаре винаги ша има и кой да ги пуши бе...едно време кат малки пушахме качаци и клонки от бъз,та кат дръпнехме и очите ни изкакаха навънка ама после на некой ни дойде акълат та ги остайхме тез пушаци...Па кво е туй в една кръчма половината да са пуши па на другата-не,ми то се едно на един басейн да туриш едно важе по средата и да кажеш-айде от лево ша пикайте,ама от десно да не сте посмели...Ми да си има кръчми само за пушачи и кръчми за по-умни дет не пушат бе...

43

Патиланец

преди 10 години

Па я съм си пушач и съм ЗА ЗАКОНО. Не ми пречи. Пафкам си вънка с чуждите булки, па вътре жената се щура с децата и не ме занимава. Екстра си е!:)

42

до 39

преди 10 години

алооо, пушача, вас само законен бой егоистични смръдльовци такива! Като си решил да се тровиш - трови се, но не замърсявай въздуха на тези, които са избрали здравословния начин на живот! Работя с пушачи и много добре знам какви безотговорни мърлячи са не се съобразяват с никого. И в елисейския дворец да ги пуснеш и него ще осмърдят и ще го превърнат в опушена чалготека.

41

Анонимен

преди 10 години

Който му се пуши да излиза навън !!! хан Крум ви трябва на вас, че да се научите да спазвате закони.

40

Musashi

преди 10 години

Фините прахови частици и изключителната замърсеност на въздуха не са вредни, въпреки че ги вдишват и малки деца, включително пеленачета! Над 60 - 70 % от българите, през зимата, използват дърва и въглища за отопление и смога който се стеле също не е вреден! Над 50 % от населението е принудено да се храни със всевъзможни ***, предлагани като "хранителни стоки", но и това не е вредно! Тютюнопушенето обаче е изключително вредно!

39

Анонимен

преди 10 години

абе майка му стара,цял ден бачкам,искам вечерта да пия една бира и да си запаля цигара ,в една единствена кръчма,не ви искам на всякъде,ще се събирам с хора с моите интереси ,пушещи и поркащи бира ,но наглия талибан въздържател трябва да си навре носа и там да менторства,цензурира и да се държи ,като нацист

38

Nobi

преди 10 години

алооо, непушачите, защо не ходите по кръчмите. Заведенията са празни, освен отвън. Никой не ползва помещенията. Ама вашата логика е ясна, на нас не ни трябва кръчма, ама и за пушачите да няма. Баси ологофрените скапани

37

Гладен архитет

преди 10 години

Уж закона забранява пущенето в ЗАТВОРЕНИ помещения, включително спирки на градския транспорт, но в един наш град се позволява пушенето в найлоновите газови камери, защото ИМАЛО ВЪЗМОЖНОСТ да се отварят прозорци.

36

СсМЯХ ОТ ДНЕС

преди 10 години

Двама роми спретнаха активно мероприятие срещу Николай Бареков и хората в Монтана, които отидоха да споделят проблемите си в пътуващото импровизирано студио на "България без цензура". Провокаторите метнаха две торби с л****, след което си плюха на петите. Освен Бареков и хората, беше омаскарено и националното знаме на България.

35

въздаржател

преди 10 години

преди да пусните отровния дим от цигарите в затворените кръчми помислете за младите момичета които ще серв тезе млади момичета ще ръждат болни българчита ират алкохол и ще работят 10 12 часа в облаци от отровен дим