94

Болярина

преди 10 години

Еб*ти мринкащата нация ....вие не разбрахте ли че без да се спазва закона всичко отива на майната му...преди 3 години и тук в Испания забраниха да се пуши в заведенията, то и испанците пушат и мога да ви кава много повече от българите.....как пък не чух нито един от тях да мрънка че неще да пуши от вън....на следващия ден след влизането на забраната нямаше нито един да пуши вътре ,и не създаваха политически проблеми от това.просто хората спазват закона..а в БГ мрънкат като п...иMADE IN BG

93

човек

преди 10 години

какъв е смисъла от забрана дето не се спазва ? има само един - корупция , проверяват те и акт или на ръка . по - добре е да няма забрана след 22 часа и да има салон за пушачи . шото утре знаем ли какво ще забранят ?

92

Zlatin.Mladenski

преди 10 години

Ами аз където съм вижда, да се пуши след 10, веднага подавам сигнал. Но иначе си прав, на доста места - особено лъскавите и чалготечниците, се позволява. По заведенията, които аз ходя, никъде не се пуши, но пак е претъпкано.

91

Някаф там

преди 10 години

Аз живея във Велико Търново и тук забраната никога не се е спазвала. Тази забрана служеше като инструмент в ръцете на ХЕИ, за да изнудва собствениците на заведения. Като пушач, смятам, че забраната трябва да се отмени частично, но определено зад тази кауза не трябва да стои здравния министър. Подобна негова позиция те кара да се замислиш чии интереси отстоява всъщност той..

90

ww

преди 10 години

кой ходи на кръчма секи ден хахаах аз ходя рядко и кат отида си махам главата ко ми пука за малко много дим!!!!

89

Мен

преди 10 години

Трабва да се разреши пушенето, за да има по-голям оборот от контрабандата и да се пълнят касите на партията, че при Танов така им изгоряха тирове с цигари. Сега Танов го няма, пак ще могат да си ги вкарват безпроблемно и като се пуши повече - повече оборот. Измислили са го ***, спор няма, то е ясно кой "бизнес" натиска. Първото за което се хванаха са цигарите.. щото са много важни. По изборите и протестите - де що имаше скътани пари свършиха. Сега трябва отново партийната каса да се пълни

88

Анонимен

преди 10 години

Navsqkade v EC Ne v Be-ge Da shtur narod

87

sdrave

преди 10 години

4ovek sam rovi s ustata grob sa sebe si.

86

синт

преди 10 години

Колкото и да е умен и експертен,човек не е съвършен,така че уважаеми експерти пропуснали сте един от естествените закони на развитието,че всичко се крепи на баланса на интересите на индивидите в обществото,а тоталната забрана винаги нарушава нечий интерес или навик.

85

Лесно за разбиране

преди 10 години

Отговорните пушачи пушат навън, независимо дали се намират в дома си, или в заведение. Безотговорните са готови да тровят околните, без да им мигне окото, дори собствените си деца. Забраната за пушене в закрити помещения има и възпитателен характер за втората група - ще им помогне да разберат, че димът в закрити помещения е вреден и убива - това ще им помогне да спазват това правило и в своя дом, при децата си.

84

Алов

преди 10 години

Аз пък искам да забранят пиенето на алкохол по заведенията защо е вреден не само за черния дроб но и за сексуалния живот.Ей затова няма деца защото се пие много.трябва заведенията да са като сладкарничка .

83

аз, пушача

преди 10 години

Добре бе, какво лошо има 1/3 да е за непушачи, а 2/3 от заведението да бъде за пушачи.Тоталната забрана е малко крайна мярка. Хората обичат да седнат, да си поръчат, да хапнат и пийнат и да си запалят по цигарка...а на да тичат като финикийци до входа и да си дърпат цигарите за норматив... В заведенията се ходи за да се отпуснеш, релаксираш и да се срещнеш с хора, а не да се припка от масата до входа за да си запалиш цигара с любимото си питие...

82

Анонимен

преди 10 години

До ГражданинНИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ТИ ДИША *** КОЙТО ПУШИШ НИКАКВО ПУШЕНЕ В ЗАВЕДЕНИЯТА КАТО ВИ СЕ ПУШИ НАВЪНКА ЖАЛКО 4Е ПОВЕ4ЕТО ЗАВЕДЕНИЯ НЕ СПАЗВАТ ЗАБРАНАТА НО ЩЕ Я СПАЗВАТ КАТО ИМ НАБИЯТ АКТОВЕТЕ ЩЕ ЗРЕВАТ КАТО МАГАРЕТА НА СЕЛСКИ МЕГДАН

81

Анонимен

преди 10 години

До Гражданин 80С малката разлика че всичко което изброи вреди единствено на самия теб, за разлика от цигарите.

80

охооо

преди 10 години

Ама то Делян Пеевски бил собственик на Булгартабак / ами те затова така са се загрижили за бизнеса. Още от ден 1. Пиявици такива! Ама защо не / народът като си трае що да не го таковате, налои?!

79

Гражданин

преди 10 години

Да забраним и алкохола, секса без брак, ходенето по монокини,да въведем вечерен час. Предлагам да се молим по 7 пъти на ден и дано да живеем до 200-300 години поне. Ако се сетите и за други забрани аз ще ги подкрепя.

78

Бай Брадър

преди 10 години

Не виждам никакъв плюс от пушенето по заведенията. Това го казвам като пушил 20 години, а от половин година непушач. Първо да уточня че мнението ми беше абсолютно същото и преди да спра цигарите. Предпочитам прибирайки се вкъщи да не смърдя на цигари, да не говорим че покрай 5-те цигари които ще изпуша вечерта, ще изгълтам дим от още 35, защото ресторантьорите ползват аспирацията 5 мин. на час. На който му се пуши излиза, пуши и пак влиза. Тези дето не вадят цигарите от устата да се замислят...

77

Анонимен

преди 10 години

До загриженТова не разбира,онова не разбира,пък седнал да коментира:)

76

загрижен

преди 10 години

загрижен нещо не разбирам, нямало пари заплатите им били ниски а пушат цигари по пет лв? нямало лекарства за онкоболните, а пушат и бързат да ползват здравната система ???не разбирам.

75

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 68Google -> Institute for Healthcare ImprovementБива да те мързи ама чак толкова 3 думи да не можеш да напишеш...