12

Nwarth

преди 11 години

Една от първите ми метъл банди, около 2005-та година : >. Една приятелка ми беше пратила първата част на Keeper of the seven keys по mIRC : >.

11

aMorph

преди 11 години

В средата на 90-те когато прослушах такава музика слушах адски много касетки, едно нещо винаги ме удивляваше, а именно - как така тази банда няма слаб албум, няма слаба песен. Обичам всички периоди на групата, всеки има своя чар. Винаги съм казвал: Всеки ден да идват да свирят, всеки ден ще ходя да ги слушам. Отдавна не съм 'метъл' и слушам всякаква разнообразна музика, но Хелоуин винаги ще са близо до сърцето ми :) Дори тази сутрин започна точно с оптимистичната Number One :)

10

Станислав

преди 11 години

Беше някъде в началото на 90-те, мой приятел ми пусна концертния им албум от 1989-та и още от първата песен разбрах, че ще ми станат любимци!

9

Камен

преди 11 години

НЕ знам от кога ги слушам, не съм пропускал техен концерт в България, няма да пропусна и този, даже и жена ми взе да им се кефи (от толкова облъчване ), че много се натиска да дойде- нещо, което не мога да повярвам. Както пише и в други коментари- спечелил или не, ТАМ СЪМ!!!

8

brankoood

преди 11 години

Далечната вече 1995г. беше и случайно ми попадна една вехта пиратска касетка от ОЧЗ с първата част на Киипърите и от тогава до сега съм им верен фен.

7

Тsvetan Boyanov

преди 11 години

През 1996 год. тренирах волейбол в Левски като юноша.Слушам метъл музика от 1990 и когато с колегите си разменяхме касети(тогава дисковете бяха лукс) единият от тях ми даде няколко на Helloween - двата албума на Keeper of the seven keys - стана естествено - и до днес са ми най-любимата група.А това което предстои с Gamma RAy ще е страхотен подарък за всички нас - феновете на тези две страхотни банди.Спечелил или не на 15.03.2013г. АЗ ще съм там......

6

natali_sm

преди 11 години

Започнах да слушам Helloween преди 15 години. тогава бяхме още гаджета със съпруга ми. Helloween са любимата му група и той си има някои любими песни, за които и до днес ми казва: когато ги слушам се сещам за теб, затварям очи и виждам най-красивите очи, най-прекрасната жена и най-нежната душа, която съм срещал. Виждам теб!" Обичам те, мило :)

5

kzhelyazkov

преди 11 години

През '94 с излизането на Master Of The Rings. След като в последствие чух и по-старите им албуми се запалих страшно по по тях :)

4

satyr

преди 11 години

Keeper of the seven keys II беше първия албум който слушах, тъкмо беше излязал на БГ пазара. След това бързо си намерих и първата част на албума.От тогава съм фен на Helloween и от тогава сса ми и любимите ми перни на бандата:A Tale That Wasn't Righ, Halloween и Keeper of the seven keys.

3

makss

преди 11 години

През 1988г. ми попадна касетка (пиратски запис) на техен концерт в UK от 1986г.

2

makss

преди 11 години

През 1988г. ми попадна касетка (пиратски запис) на техен концерт в UK от 1986г.

1

kan4oto72

преди 11 години

Радвам се , че Хелуин ще бъдат в Бг. Слушам ги от 1988 г .. покрай мой приятели се запалих и аз .. Очаквам ви на шоуто ..Арена Армеец на 15 март 2013 година