Снимка: Dnes.bg

Легендите на немския метъл Helloween и Gamma Ray ще се вихрят пред родните фенове в зала Арена Армеец на 15 март 2013 година.

Концертът ще е част от съвместното турне на двете групи “Hellish Rock Tour Part II” и ще стане факт благодарение на Loud Concerts и Art BG.

Helloween и Gamma Ray обещават много изненади и грандиозен финал, по време на който и двете групи ще излязат на сцената.

Dnes.bg ви дава възможност да се включите в играта за безплатен билет за концерта и meet&greet с бандите.

Опишете ни с регистриран коментар под статията "Как и кога започнахте да слушате Helloween?"

На случаен принцип ще се изтеглят двама победители, които ще обявим на 11.03.2013 г. (понеделник) във фен страницата на Dnes.bg.
 

Коментари Напиши коментар

172

andgii

преди 8 години

Слушам ги от около 10 години. Чух ги за първи път покрай компаниите на брат ми - те слушаха яко рок и метъл и от тогава вече толкова години слушам и Helloween :)

171

HELLOWEEN POWER

преди 8 години

Запалих се по Helloween още от малък във втората половина на 80-те. Имах късмет да попадна сред подходящи хора, които ми помогнаха да направя правилния музикален избор. Следя Helloween, както и всички групи създадени от бивши членове на групата, затова се радвам на присъствието и на Gamma Ray. Концертите в България винаги са на ниво, защото имаме велика публика!

170

Boyan77

преди 8 години

През 90-те се появи една компилация която се казваше Metal Ballads където бе поместено и парчето на Helloween - A Tale That Wasn't Right! Това беше първото парче с което се запознах с групата, много ми хареса и така прослушах Helloween през ученическите си години!